Úplně celý týden stál za hovno, jinak se to napsat nedá.
V pondělí 3 body zůstaly doma po výkonu 149, což je jediná pozitivní zpráva tento týden, protože se to povedlo zahrát i přes zranění 2 nejlepších hráčů. V úterý i vlivem pondělních zranění a také věku A-týmu došlo k vypuštění zápasu s mašinou. Kdybych hrál naplno, tak i vlivem zranění v soupeřově týmu mohly být bod (y), nicméně staříci by pak nemohli hrát ve čtvrtek. Takže výkon 140 byl o bod horší, než soupeřův a na body to nestačilo. Ve čtvrtek jsem byl o bodík naopak lepší já a stačilo to pouze na remízu, Papa to výstižně přepověděl už předem a tak se i stalo. Kdyby si místo toho přál vyhrát milion, mohl z něj být milionář, takhle má bodík z ligy.

A pátek opět vypuštěno, aby mohl hrát Áčkový výběr proti Hippovi v Onule. Dopadlo to podle předpokladů, ale aspoň jsem se pokusil. celkově je z mého příspěvku cítit zklamání, nicméně už to neberu tak jako kdysi, protože vím, že v průběhu ligu budou i větší chuťovky. Celkově 4 body jsou zklamáním, bude potřeba ztracené body získat někde venku, protože tuto sezonu se ještě zkusím zachránit.