Divize A

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Papa Bouba Diop »

mantel wrote:
Papa Bouba Diop wrote:po 12 sezonách v nižších divizích Valcíři opět kopou áčko a dnes se povedlo získat i první tři body do tabulky. Výkon proti ACS Pardubice pořád nebyl nijak ideální ale výhra se počítá...

ve čtvrtek u Mantela to bude tvrdý chleba, jakýkoliv bodový zisk by byl úspěch
Mám zraněné 3 nejlepší hráče s výkonem 75+ (klasika - všichni 30 let, zranění na 4 dny, takže jsou na 10 dní v řiti), takže šance na body tam je. Ale udělám všechno proto, aby jsi odjel s prázdnou. :D
teď jsem se dostal k hlubšímu rozboru a i když máš zraněné tři nejlepší hráče tak mě stejně docela převyšuješ :) ale jo bod by byl spravedlivý :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Béčko doplnené jedným áčkarom a tromi céčkarmi zahralo prekvapivých 153. Berušky aj dnes videli 11 žltých, avšak tentokrát neboli úplne ideálne distribuované, takže zahrali výkon len 139. Zápas som napokon vyhral tesne 4:3 a posunul sa v tabuľke už na 2. miesto. Lídrom naďalej ostáva S.A.T.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Na Mašinu som menil trénera (bolo to vzájomné, ale on si trápne zobral toho môjho :twisted: ), po výkonoch 152-152 a remíze 2:2 sme si body rozdelili.
Po prvom týždni mám tak na konte 10 bodov, čo nijak zvlášť neteší. Nakoľko Rinia aj Resi dnes mali trošku viac šťastia ako by sa patrilo, všetci traja máme po 10 bodov, vzhľadom na najhoršie skóre som až za nimi.
...new beginning...

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tak první týden má své světlé i stinné stránky...

prohra proti S.A.T v prvním zápase venku zasloužená, následně 3 body doma proti Pardubicím, radost mě udělala čtvrteční remíza u Mantela po výkonech 147:146...bohužel dnes měl Resi výhodu včerejšího zápasu proti Djerbě a po výkonech 146:146 jsem doma ztratil všechny body :?

příští týden by byl úspěch zisk 6 bodů (venku Remedy, venku Bagger, doma mašina a venku jolici)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

7 bodů po prvním týdnu je dost bída :evil: Bohužel blbec s přeplněnou termínovkou přihlášený do mého turnaje(ještě k tomu nalosován do stejné skupiny) odrovnal jediný zajímavý zápas odvetné části. Dojde tedy nejspíš k přehodnocení pohledu na Hernán cup v této sezóně.
mantel

Post by mantel »

Úplně celý týden stál za hovno, jinak se to napsat nedá. :lol:
V pondělí 3 body zůstaly doma po výkonu 149, což je jediná pozitivní zpráva tento týden, protože se to povedlo zahrát i přes zranění 2 nejlepších hráčů. V úterý i vlivem pondělních zranění a také věku A-týmu došlo k vypuštění zápasu s mašinou. Kdybych hrál naplno, tak i vlivem zranění v soupeřově týmu mohly být bod (y), nicméně staříci by pak nemohli hrát ve čtvrtek. Takže výkon 140 byl o bod horší, než soupeřův a na body to nestačilo. Ve čtvrtek jsem byl o bodík naopak lepší já a stačilo to pouze na remízu, Papa to výstižně přepověděl už předem a tak se i stalo. Kdyby si místo toho přál vyhrát milion, mohl z něj být milionář, takhle má bodík z ligy. :lol: A pátek opět vypuštěno, aby mohl hrát Áčkový výběr proti Hippovi v Onule. Dopadlo to podle předpokladů, ale aspoň jsem se pokusil. celkově je z mého příspěvku cítit zklamání, nicméně už to neberu tak jako kdysi, protože vím, že v průběhu ligu budou i větší chuťovky. Celkově 4 body jsou zklamáním, bude potřeba ztracené body získat někde venku, protože tuto sezonu se ještě zkusím zachránit.
acskncl

Post by acskncl »

mantel wrote:Úplně celý týden stál za hovno, jinak se to napsat nedá. :lol:
V pondělí 3 body zůstaly doma po výkonu 149, což je jediná pozitivní zpráva tento týden, protože se to povedlo zahrát i přes zranění 2 nejlepších hráčů. V úterý i vlivem pondělních zranění a také věku A-týmu došlo k vypuštění zápasu s mašinou. Kdybych hrál naplno, tak i vlivem zranění v soupeřově týmu mohly být bod (y), nicméně staříci by pak nemohli hrát ve čtvrtek. Takže výkon 140 byl o bod horší, než soupeřův a na body to nestačilo. Ve čtvrtek jsem byl o bodík naopak lepší já a stačilo to pouze na remízu, Papa to výstižně přepověděl už předem a tak se i stalo. Kdyby si místo toho přál vyhrát milion, mohl z něj být milionář, takhle má bodík z ligy. :lol: A pátek opět vypuštěno, aby mohl hrát Áčkový výběr proti Hippovi v Onule. Dopadlo to podle předpokladů, ale aspoň jsem se pokusil. celkově je z mého příspěvku cítit zklamání, nicméně už to neberu tak jako kdysi, protože vím, že v průběhu ligu budou i větší chuťovky. Celkově 4 body jsou zklamáním, bude potřeba ztracené body získat někde venku, protože tuto sezonu se ještě zkusím zachránit.
Predpokladal sem, ze hrace Acka nebudes chtit odrovnat, tak sem ani agr nenapalil a hralo par kusu i z c sestavy, faktem teda je ze diky tomu zraneni se to mohlo vymstit.
Na ceste do propadliste dejin.
acskncl

Post by acskncl »

0 na konte bodu neni, tak to je tedy uspesny tyden. Nicmene zjisteni je, ze tym je slaby a stary, manazer tomu navic nerozumy a je neschopny, takze to na vic nez boj o zachranu stacit nebude :roll:
Druhy tyden by bylo uspechem vse nad 6 bodu.
Na ceste do propadliste dejin.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Hippopotamus wrote:Nakoľko Rinia aj Resi dnes mali trošku viac šťastia ako by sa patrilo, všetci traja máme po 10 bodov, vzhľadom na najhoršie skóre som až za nimi.
Hippo, mýlíš se. Mé dosavadní první místo je výhradně zásluhou mých výjimečných manažerských schopností :)

A až se budu po zbytek sezóny postupně propadat k sestupovým vodám, bude to zapříčiněno randomem, rozhodčími, zraněními, špatným losem, erupcemi na slunci, atd.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tom17 wrote:
Hippopotamus wrote:Nakoľko Rinia aj Resi dnes mali trošku viac šťastia ako by sa patrilo, všetci traja máme po 10 bodov, vzhľadom na najhoršie skóre som až za nimi.
Hippo, mýlíš se. Mé dosavadní první místo je výhradně zásluhou mých výjimečných manažerských schopností :)
A až se budu po zbytek sezóny postupně propadat k sestupovým vodám, bude to zapříčiněno randomem, rozhodčími, zraněními, špatným losem, erupcemi na slunci, atd.
Máš pravdu, dnes tvoje vynikajúce manažérske schopnosti dokázali s tvojím slabým tímom zahrať neskutočných 137, ale sviňa random ťa zarezal a ty si nevyhral, hoci súper zahral biednych 137 :lol: :lol:
A teda neviem, ale s tým záhradníkom to asi nebol u teba úplne najlepší ťah, či?

Inak, ja som dnes, teda včera, trošku niečo nedomyslel, no skrátka to posral, takže nakoniec na Baggera do ligy šlo viacero hráčov, čo hrali v nedeľu ráno priateľák, ale našťastie aj po dosť nepríjemnom zranení som po výkonoch 149-145 uhádal jednogólovú výhru :-)
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Nebudu se dlouze rozepisovat, ale mám takové blbé tušení, že tuhle sezonu nedopadnou kluci od mantela moc dobře. :cry:
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:Nebudu se dlouze rozepisovat, ale mám takové blbé tušení, že tuhle sezonu nedopadnou kluci od mantela moc dobře. :cry:
Mantelík, hore hlavu :!: Chlapci od Mantela sú veľkí bojovníci a ich manager je veľký stratég a to dokopy dáva, že predsa takýto mančaft nemôže opustiť A-divíziu, sakra :!: :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Je fakt, že Mantel, odkedy je v áčku a sledujem jeho zápasy, má jednu nie moc dobrú schopnosť: v zápasoch, kde jeho súper zahrá skvele, zahrá skvele aj Mantel (bez rediek, zranení, hráči nachystaní, všetko proste ako má byť), avšak aj tak mu to o bodík-dva nestačí. A v zápasoch, kde by mohol vyhrať, sa mu jednoducho niečo poserie. Nechápem, ako to robí, ale ide mu to excelentne :? Napriek tomu verím, že v lige sa udrží, predsalen, tím aj manažér (až na tú chybičku práve spomenutú) sú na vysokej úrovni :wink:
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Dnes boli na programe dva duely v rámci prvej štvorky - Viastore (3.) vs Noldor (2.) a U.C.Sampdoria (4.) vs S.A.T (1.).
Resi pár hráčom finančne polepšil, tak som sa podobne zachoval aj ja, nakoľko ale Resiho tím ostal po víkende v dosť problémoch, vytiahol to len na výkon 145, čo na mojich 151 nestačilo :)
Ďalším ťahákom kola mal byť zápas bulharskej Sampdorie s austrálskym S.A.T-om, kde podľa všetkého mala padnúť remíza po výkonoch 148-148, avšak rozhodcovi z Fidži asi spadol ráno na hlavu nejaký kokosový orech, preskočilo mu z toho a už v 3. minúte poslal hráča bulharského celku pod sprchy a zápas bol tak rozhodnutý pomaly skôr ako začal :?
...new beginning...

tom17
Team President

Post by tom17 »

Hippopotamus wrote: A teda neviem, ale s tým záhradníkom to asi nebol u teba úplne najlepší ťah, či?
Zahradník mi pokukoval po ženě, tudíž musel jít okamžitě :)
Akorát jsem nečekal, že je natolik oblíbený u hráčů, že jim všem klesne morálka... Docela, chlapci, riskujou :evil:
Pondělní remízu bych tedy zařadil do kategorie "erupce na slunci", prohru s Tebou do kategorie "rozhodčí s dozvuky erupce na slunci".
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”