A kdy budou časy, kdy opět budeš favoritem turnaje?Tigerinho wrote:Kde jsou ty casy, kdy jsem byval favorit turnaje...![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
A kdy budou časy, kdy opět budeš favoritem turnaje?Tigerinho wrote:Kde jsou ty casy, kdy jsem byval favorit turnaje...![]()
![]()
Sam netusim kdy presne to bude, jeste nejaky cas urcite stravim v nizsich soutezich a budu fandit ostatnimAzor wrote:A kdy budou časy, kdy opět budeš favoritem turnaje?Tigerinho wrote:Kde jsou ty casy, kdy jsem byval favorit turnaje...![]()
![]()
No to bolo tesné. Nebyť tej nuly v tom výsledku, tak by si prehral.GeorgeTT wrote:Uff
FK Raduzza 2 - 10 FK TRNAVA
těsnější už to opravdu být nemohloPaToM wrote:No to bolo tesné. Nebyť tej nuly v tom výsledku, tak by si prehral.GeorgeTT wrote:Uff
FK Raduzza 2 - 10 FK TRNAVA
Dámy, nedá mi, bez zľutovaniaHippopotamus wrote:Chlapci, vy ste teda, kopete do tej Radúzky jak do nejakej handry na ulici, žiadne zľutovanie, nič![]()
impossible wrote:Fc Mantel 0 - 6 Mission Impossible
Vylouceni:
Mantel 77. a 85
Nemozni 56. a 80.
Nejprve jsem si nebyl jisty, jestli jsem nahodou nehral nejaky pratelak, pac jsem vedel, ze mam hrat proti mantelovi, ale po zalogovani do SP po prichodu z prace vidim vysledek 0:6 tak jsem neveril, ze to muze byt ze zapasu s Kabaty...ale ono jo.
Krom toho, ze jsem Mantelovi serviroval me vyloucene hrace na zlatem podnosu, tak toho teda moc nevyuzil. I pokud by se soustredil na ligu, tak bych rekl ze postavi neco hratelnejsiho, navic bez ind. pokynu? Asi zaspal a nenastavil zrcadlo...
mantel wrote:Včera se mi narychlo změnil program, po práci jsem byl doma cca 5 minut a v přesvědčení, že dneska nic důležitého nehraju, jsem SP ani nezapínal. Stanou se v životě i horší věci, tak holt blahopřejeme Íčkovi k postupu dále.