Pupajdímu se v tomto zápase zranili hned 3 hráči! Tož, že by se zranili hend 3 hráči v jednom týmu během jednoho utkání, to jsem snad ještě na SP nezažil Pamatuje si někdo, že se mu taky zranili rovnou 3 hráči? A 4 hráči to se snad ještě nestalo, nebo jo?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Zajimavej hrac nejdriv ho koupit frajer za 32M aby ho obratem vyhodil, pak ho nekdo dalsi veme zdarma s platem jak krava a bonusem jeste vetsim a nasledne ho opet vyhodi.
acskncl wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Zajimavej hrac nejdriv ho koupit frajer za 32M aby ho obratem vyhodil, pak ho nekdo dalsi veme zdarma s platem jak krava a bonusem jeste vetsim a nasledne ho opet vyhodi.
zřejmě hledal způsob jak se zbavit závislosti na SP a tak se předlužil... Když se mrkneš do historie, tak 18.1.2015 se celkem činil, zejména, co se vyhození hráčů týče, a od té doby se nepřihlásil... jinak nevím...
Keď sa tu bavíte o tom, kto všetko už skončil. Medzi otvorenými turnajmi sa objavil aj jeden od Hajasa s názvom "my last tournament..." - tak snáď tiež nechce skončiť.
Možno si už len nebude platiť SPFA.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Keď sa tu bavíte o tom, kto všetko už skončil. Medzi otvorenými turnajmi sa objavil aj jeden od Hajasa s názvom "my last tournament..." - tak snáď tiež nechce skončiť.
Možno si už len nebude platiť SPFA.
Ano, končím, obsáhlejší info v tiskovce. Ve zmíněném turnaji vás všechny rád uvítám, míst už ale moc není
SPFA mám zaplaceno ještě na více než 7 měsíců, nějaký užitečný plán, co s tím? Nechci převést tým na někoho jiného, ale pokud by šlo jen o pořádání turnajů, určitě bych pomohl, stačí mi napsat zde na fóru PM.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=62
Asi v teto hre nebylo mnoho turnajovych zapasu kdy se soucet vykonu prehoupnul pres 300 . Nebyt zraneni Hippova RB mohlo to byt mozna i vic. Nakonec mu nepomohlo ani stesti a tak mu muze byt utechou 1080000 ktere prihodil do sve nadite prkenice
acskncl wrote:Nakonec mu nepomohlo ani stesti a tak mu muze byt utechou 1080000 ktere prihodil do sve nadite prkenice
Úplne netuším, čo znamená v reči tvojho kmeňa šťastie, nakoľko sa mi zranil hráč, zahral som aj tak viac a prehral A spojenie "nadita prkenica" mi s pohľadom na stav môjho účtu tiež nedáva moc zmysel
Ale zápas to bol fajn, akurát tie penalty - tak, ako som ich pár sezón dozadu skoro nedokázal prehrať, tak ich teraz nedokážem skoro vyhrať
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl wrote:Nakonec mu nepomohlo ani stesti a tak mu muze byt utechou 1080000 ktere prihodil do sve nadite prkenice
Úplne netuším, čo znamená v reči tvojho kmeňa šťastie, nakoľko sa mi zranil hráč, zahral som aj tak viac a prehral A spojenie "nadita prkenica" mi s pohľadom na stav môjho účtu tiež nedáva moc zmysel
Ale zápas to bol fajn, akurát tie penalty - tak, ako som ich pár sezón dozadu skoro nedokázal prehrať, tak ich teraz nedokážem skoro vyhrať