Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

tom17 wrote:...prohru s Tebou do kategorie "rozhodčí s dozvuky erupce na slunci".
Mám v tíme 3 hráčov s agr. nad 17% (teda, jeden nedávno odišiel, takže už len dvoch, majú 18 a 20%, ten odídený mal 19%) a do dôležitých zápasov, kde mal rozhodca nad cca 40% som ich staval minimálne a pokiaľ to šlo, radšej som postavil trošku slabšieho hráča, ale menej agresívneho. Posledné 2-3 sezóny už prakticky dôležité ligové zápasy nehrajú. A viem, prečo som k nim takí hnusní ;-)
Na druhej strane, aj bez redky by si 151 určite nezahral, ale šance na šťastnú remízu by ti to zvýšilo, no...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Dnes som sa konečne dočkal iného ako jednogólového víťazstva. Súper (jolíci) sa na to úplne vyflákol a po výkonoch 148-106 som vyhral 3-0, keď sa však pozerám na S.A.T-a, ktorý dnes porazil Resiho o 2 góly po výkone +3 a minulý týždeň Connyho o 3 góly po výkone +13, tak v skóre ho asi ťažko predbehnem, takže to chce asi v tých bodíkoch zabrať :-)
...new beginning...

oliwapol

Post by oliwapol »

FC Remedy 1 - 2 ACS Pardubice

Tajně jsem doufal ve vítězství u Remedyho a ono se to povedlo :) paráda :mrgreen:
ACS Pardubice
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Fc Mantel 0 - 1 Noldor (141 - 148)

V 58. minúte sa zranilo Mantelovi RMko, naskakujúce CMko zahralo o 11 menej a v 80. minúte ešte faslo aj redku...

Týždeň som ukončil s 12 bodmi, čo ma teší, menej ma teší fakt, že Austrálčanovi stále praje šťastie a hrá to aj slušne (to sa asi ale dalo čakať od trojnásobného víťaza áčka a dvojnásobného víťaza SP poháru), a tak sa mu stále pozerám na chrbát (hoci len o skóre). Najbližší piatok hrám u neho ;-) Zvyšok pelotónu sa hodne bije medzi sebou, alebo ho bije random, takže strata tretieho na vedúce duo je už sedembodová.
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:Fc Mantel 0 - 1 Noldor (141 - 148)

V 58. minúte sa zranilo Mantelovi RMko, naskakujúce CMko zahralo o 11 menej a v 80. minúte ešte faslo aj redku...

Týždeň som ukončil s 12 bodmi, čo ma teší, menej ma teší fakt, že Austrálčanovi stále praje šťastie a hrá to aj slušne (to sa asi ale dalo čakať od trojnásobného víťaza áčka a dvojnásobného víťaza SP poháru), a tak sa mu stále pozerám na chrbát (hoci len o skóre). Najbližší piatok hrám u neho ;-) Zvyšok pelotónu sa hodne bije medzi sebou, alebo ho bije random, takže strata tretieho na vedúce duo je už sedembodová.
Napsal jsi to pár řádků výše, nicméně tady to nebylo potřeba, prohrál bych tak jako tak. Jen jsem se ráno smutně pousmál, když jsem tu redku a zranění viděl.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

druhý týden přinesl pro Valcíře v pondělí očekávanou prohru u Remedyho, v úterý se podařilo smlouvami přelstít Bagger a na jeho hřišti uloupit všechny body, ve čtvrtek to doma s mašinou po výkonech 147:147 skončilo zaslouženou remízou a v pátek jsme bohužel vyšli naprázdno, jelikož si Jolici pošetřili síly v předchozím zápase proti Hippovi a po výkonech 147:144 zakončujeme tento týden na 12. místě...

no nic cíl pro příští týden je 12 bodů :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Papa Bouba Diop wrote: no nic cíl pro příští týden je 12 bodů :lol:
Inak povedané, cieľom je poraziť Sampdoriu, ostatné je samozrejmosť :lol:
...ale pozor na Chelsea, ako nehrá o nič, tak mu random celkom praje ;-)
...new beginning...

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hippopotamus wrote:
Papa Bouba Diop wrote: no nic cíl pro příští týden je 12 bodů :lol:
Inak povedané, cieľom je poraziť Sampdoriu, ostatné je samozrejmosť :lol:
...ale pozor na Chelsea, ako nehrá o nič, tak mu random celkom praje ;-)
to sem nechtěl říkat nahlas s kým hraju :lol: Chelsea má fakt dost štěstí...stačilo dnes...a to její teamspirit už není ideální
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Bída, bída :evil: Očekáváno bylo 12 bodů, je jich jen 8 :x Pondělí pohodička, v úterý i přes redku také. Ve čtvrtek, to mělo těsně zvládnout převážně béčko, žel ráno se na tréninku zranilo jediné CF co bylo pro ten zápas ve formě. Ač se tedy stal zázrak a snad poprvé se vyplnila hláška - Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit. Tak stejně kulhal na jednu nohu a to stálo výhru :( S Resim se sice poprvé podařilo bodovat, ale i tak to je na lepší výkon s redkou málo :( Random tak zvyšuje na 4: 0 :mrgreen: Ale třeba se to hajzlík rozhodne vracet v posledním týdnu Hernán cupu :twisted:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

sexy kote wrote:Tak stejně kulhal na jednu nohu a to stálo výhru :( Random tak zvyšuje na 4: 0 :mrgreen:
A čo tak 6:0?
Niežeby na tom nejak záležalo, o koľko bodov človeka pripraví "random", o koľko vlastné chyby a o koľko jednoducho fakt, že bol v zápase slabším, proste má nejaké výsledné body a hotovo. Ale už keď to deliť, tak: vnímanie toho nášho všadeprítomného randomu len ako "zahral som o bod viac a len remízoval, sviňa random", je hodne povrchné a áčkarov nehodné ;-)
Asi ako to Sjarel raz okomentoval na anglickom fóre:
Sjarel wrote:
JOY wrote:now that I played to win , now I become points stolen :twisted:
0-0 at home ....2% better :?
lucky sjarel :x :x :x :wink:
Actually I don't consider myself that lucky as I had to replace 5 injured players from my A-squad. I would have given myself a fairly good chance to win without all those injuries...
...niekto sa v tom zápase cítil okradnutý o 2 body, lebo lepší výkon mu na výhru nestačil. Keby sa však nad tým zamyslel, random mu toho dňa bodík daroval.

Tak ja len toľko k tejto zbytočnej téme ;-)
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Nad 6 bodu se druhy tyden povedlo ziskat, tak je tedy tyden uspesny :mrgreen: Faktem je ze po ctvrtku sem cekal nejake body i v patek(3) ubral na agr a hral na jistotu :mrgreen: ale to se zde nevyplaci a nalezitou odmenou byl vyprask.
Treti tyden je v bojich o zachranu nutnosti uhrat bodu 9, vse horsi je pruser.
Na ceste do propadliste dejin.
sexy kote

Post by sexy kote »

Hippopotamus wrote:
sexy kote wrote:Tak stejně kulhal na jednu nohu a to stálo výhru :( Random tak zvyšuje na 4: 0 :mrgreen:
A čo tak 6:0?
Niežeby na tom nejak záležalo, o koľko bodov človeka pripraví "random", o koľko vlastné chyby a o koľko jednoducho fakt, že bol v zápase slabším, proste má nejaké výsledné body a hotovo. Ale už keď to deliť, tak: vnímanie toho nášho všadeprítomného randomu len ako "zahral som o bod viac a len remízoval, sviňa random", je hodne povrchné a áčkarov nehodné ;-)
Asi ako to Sjarel raz okomentoval na anglickom fóre:
Sjarel wrote:
JOY wrote:now that I played to win , now I become points stolen :twisted:
0-0 at home ....2% better :?
lucky sjarel :x :x :x :wink:
Actually I don't consider myself that lucky as I had to replace 5 injured players from my A-squad. I would have given myself a fairly good chance to win without all those injuries...
...niekto sa v tom zápase cítil okradnutý o 2 body, lebo lepší výkon mu na výhru nestačil. Keby sa však nad tým zamyslel, random mu toho dňa bodík daroval.

Tak ja len toľko k tejto zbytočnej téme ;-)
Ne zatím jen 4: 0 :mrgreen:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Noldor 2 - 1 U.C.SAMPDORIA

výkony: 155 - 148

Aj s náladou 98,5% si dôchodcovia z Noldoru zaspomínali na svoje chlapčenské časy, z posledných síl ešte naplno zabrali, nasadili si najnovšie protézy a vycucli zo seba výkon 155 :) S.A.T-a sa však stále nedarí predbehnúť.
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Včera som doma s Oliwapolom pri prísnom rozhodcovi hral dosť o ničom zápas (výsledok 3:2, výkony 142:132), Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou. A dnes tu opäť raz niekomu prialo šťastie :?

S.A.T 1 - 1 Noldor (151 - 152)
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Hippopotamus wrote:Včera som doma s Oliwapolom pri prísnom rozhodcovi hral dosť o ničom zápas (výsledok 3:2, výkony 142:132), Remedy sa Riniovi na to vykašľal, inak by ten jeho výkon 146 zotrel ľavou zadnou. A dnes tu opäť raz niekomu prialo šťastie :?

S.A.T 1 - 1 Noldor (151 - 152)
Vykaslal bych teda nerekl, hraje vsechny terminy zapasu, tak idealni forma byt nemohla. Nevim jak na tom byl s kartama, ale s primou redkou v 7 minute toho moc vykouzlit nejde .
Na ceste do propadliste dejin.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”