impossible wrote:Mission Impossible 1 - 0 The Last Mohycan 139 - 138
Nakonec je z toho zaslouzena, ale taky trochu stastna vyhra.
Od 4. minute se mi zranil hrac a nahrada mela vykon 60 misto puvodnich 70. Milko to mirne vykompenzoval v 51. minute, kdy se zranil jeho golman a vykon sel dolu ze 71 na 65. Ale abych to udelal zajimavejsi, nechal jsem si jeste v 68. minute vykartovat hrace. Pres 2 vhozene rukavice Milko body pohdrnul, a tak odjizdi s prazdnou
Milko neprekvapil favorita, takže prehra ho neminula....V odvete sa budeme musieť viac posnažiť, aby sme z tohto dvojzápasu aspoň nejaký ten bodík vyťažili. Teraz nás čaká Milan, súper húževnatý, ale my chceme rozhodne 3 body
Vo svojich posledných 3 zápasoch v Stratovariovi som mal lepšie výkony o 3, 5 a 11. Fakt, že mám z nich prehru po penaltách a 2 remízy sa mi už naozaj prestáva páčiť. Obzvlášť včerajšia remíza s Rudou Mašinou po výkonoch 146 - 135 je už celkom vrchol trápnosti, hoci všetko to bolo len o jednej blbej nepremenenej penalte
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Vo svojich posledných 3 zápasoch v Stratovariovi som mal lepšie výkony o 3, 5 a 11. Fakt, že mám z nich prehru po penaltách a 2 remízy sa mi už naozaj prestáva páčiť. Obzvlášť včerajšia remíza s Rudou Mašinou po výkonoch 146 - 135 je už celkom vrchol trápnosti, hoci všetko to bolo len o jednej blbej nepremenenej penalte
Chvíli mi trvalo než mi došlo že do těch tří zápasů počítáš i semifinále minulého ročníku.Nejdřív jsem Tě podezíral že už víš jak to dopadne zítra...
Hippopotamus wrote:Vo svojich posledných 3 zápasoch v Stratovariovi som mal lepšie výkony o 3, 5 a 11. Fakt, že mám z nich prehru po penaltách a 2 remízy sa mi už naozaj prestáva páčiť. Obzvlášť včerajšia remíza s Rudou Mašinou po výkonoch 146 - 135 je už celkom vrchol trápnosti, hoci všetko to bolo len o jednej blbej nepremenenej penalte
Zlatý hřeb sezóny tě prý čeká až 12 února kdy i přes dvě redky na straně domácích +13 ve výkonu prohraješ po zahození dvou penalt 2:1
Před týdnem jsme prohráli s Mantelem a v tomto týdnu jsme proti Krupovi a Robátkovi poslali do hry i pár juniorů, ti to nakonec zvládli, i když dnes s Krupem to bylo celkem těsné: +3
The Last Mohycan 2 - 1 Mission Impossible (141 - 130)
Íčka sme doma zdolali aj vďaka dvom redkám hostí...situácia sa v tabuľke zamotala, teraz nás čaká Milanov DAC a ak chceme pomýšľať na prvenstvo v skupine, musíme u Milana vyhrať Skromnosť musí ísť stranou...
Íčka sme doma zdolali aj vďaka dvom redkám hostí...situácia sa v tabuľke zamotala, teraz nás čaká Milanov DAC a ak chceme pomýšľať na prvenstvo v skupine, musíme u Milana vyhrať Skromnosť musí ísť stranou...
Podarilo sa nám druhé víťazstvo nad Radúzkou a tak sme teraz celkom dobre namotivovaní Pri prípadnej porážke The Last Mohycan by sme na tom boli až moc dobre. Milko, na tvojom mieste by som sa sem bál ísť
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
Podarilo sa nám druhé víťazstvo nad Radúzkou a tak sme teraz celkom dobre namotivovaní Pri prípadnej porážke The Last Mohycan by sme na tom boli až moc dobre. Milko, na tvojom mieste by som sa sem bál ísť
Rešpekt je, ale báť To nie
Sakra, nevidalo
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto