Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

sexy kote wrote:U Remedyho byla čekaná výměna trenéra, ale toho vyhodil nedávno a hned dva dny po sobě. Deníček o této fintě nic neříká a testovat její přínos na rozdíl od časů dávných není kde.
Ja ti jej prínos kľudne poviem - večer pri menení trénera časzo nie je nič dobré k dispozícii (najlepší 40-50%), takže zoberieš kdejakého šunta (požadovaný efekt sa dostaví) a na druhý deň ráno toho šunta pošleš do prdele a zoberieš 100% trénera, aby si ho nemusela dlhé týždne trénovať. Nič zložitejšie v tom nehľadaj :)
sexy kote wrote:Edit: Tak u seveřanů se začlo šetřit a místo prémií se rozdává volno :mrgreen:
Random mi zobral v prvej polke 4 body, môjmu hlavnému súperovi pridal (v podobe priamych rediek jeho silných súperov), takže miesto potenciálneho 7-9 bodového náskoku nemám žiadny a je treba niečo vymyslieť. Vypustiť pohár je na úvod to najjednoduchšie :P
(párkrát som to spravil aj ja, mám pocit, že Remedy až po mne, takže je to oprávnený predpoklad, že sa opičí, ale možno sa mýlim :mrgreen: )
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
sexy kote

Post by sexy kote »

Tak po dnešku hajzlík zvyšuje už na 7:1 :x Teď dva soupeři co mají bodů na rozdávání, tak by mohl konečně přijít čas, kdy začne rovnat účty :twisted:
sexy kote

Post by sexy kote »

Andělíčku, strážníčku, ochraňuj beruščí dušičku! Ať je žlutých 11 a žádná nezčervená :twisted:
Edit: Tak lump jeden se zase někde flákal :( Gratulace Hippovi k zasloužené výhře, po té co skončil v Hernán cupu, přišla změna plánů a rozhodnutí nenechat mu body zadarmo :mrgreen: Došlo tedy na prémie, sestava bohužel nemohla být ideálně vyladěná a andělíček strážný se zase někde flákal :(
mantel

Post by mantel »

Ráno mně napadla spousta pojmenování pro random a žádné nebylo tak měkké jako hajzlík. Nejenom, že mně ten zm.d sestřelil dvěmi redkami při rozhodčím 20%, ale ještě mi dojebal i zítřejší zápas, kde není koho postavit do útoku. Tak ať chcípne. :lol:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

mantel wrote:Ráno mně napadla spousta pojmenování pro random a žádné nebylo tak měkké jako hajzlík. Nejenom, že mně ten zm.d sestřelil dvěmi redkami při rozhodčím 20%, ale ještě mi dojebal i zítřejší zápas, kde není koho postavit do útoku. Tak ať chcípne. :lol:
dvě redky při nejhodnějším možném rozhodčím je extrém :roll: ale myslím že bych stejně tak i tak vyhrál :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Dnes u berušek malé zlepšení nálady po včerejšku :mrgreen: Australští klokani jistě budou radostí tlouct hlavou do zdi :P berušky si z dalekého výletu vezou zaslouženou výhru na - 4 :twisted:
sexy kote

Post by sexy kote »

6 bodů nakonec není nejhorší, mohlo to být i lepší :) S nováčkem ostuda nebyla, v zápase u Remedyho vyhrál ten hajzlík. Po Hippově vypadnutí z Hernán cupu došlo na prémie ve snaze nenechat mu snadné body. Žel andělíček strážníček se v baru ožral jak ten dobytek, usnul tam a na stadión nedorazil :evil: Velkou rybu se tedy ulovit nepodařilo :( Malé zlepšení přišlo v pátek, kdy se ulovil aspoň australský klokan :mrgreen: Domácí sice na výkony vyhráli 150: 146, přesto si berušky odváží zaslouženou výhru. Hajzlík i přes páteční výhru stále vede 7:1 :x Další týden by bylo fajn 9 a více bodů. Hlavně ve čtvrtek a i v pátek to nic snadného nebude.
oliwapol

Post by oliwapol »

No co dodat k mojemu pusobení v A divizi,že se plácám tam dole se tak nějak předpokládalo a abych řekl pravdu tak mě to nějak extra nevadí. Beru to tak jak to je.
Vyhrát Céčko a další sezonu Béčko je pro mě osobně víc než bojovat v A o udržení.
Na druhou stranu jsem bojovník a ještě se poperu o setrvání v nejvyšší divizi. :)
ACS Pardubice
acskncl

Post by acskncl »

Prvnim tydnem odvet se povedlo propracovat do hry o nic :mrgreen: Buhara a Mantela se diky uspesnejsimu rozdejchani rozhodcich podarilo udolat a zamezit tak priblizeni pasmu sestupu. Hippo ani S.A.T v prvni pulce nezavahali tak uz skoro o moc hrat stejne neslo. Australana prehralo lehce posilene becko ale na vyhru to nestacilo, celo tabulky bylo tedy definitivne ztracene. Na Hippa slo tedy stejne vse nejlepsi co bylo k mani. Na premie tentokrat nedoslo a tak Hippo vyhral pomerne hladce 1:0 po 149:143, nebyt prime redky bylo to o fous dramatictejsi. Pristi tyden uhrat 9 bodu by byla skoro jistota klidu a moznost zahajit pripravu na dalsi sezonu.
Na ceste do propadliste dejin.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Resumé 5. týždňa. Je dlhšie, pretože sa toho stalo viac :)

Druhú polku sezóny som začal domáci zápasom s novým kolegom Remedym. Ten mi už dopredu avízoval, že naše smrtonosné derby z minulých sezón skončili a nechce ovplyvniť hru o titul, takže pošle na mňa aj Riniu béčko. Pri 100% rozhodcovi a 100% agresivite fasol ešte aj redku a po výkonoch 150-135 som vyhral 2:1. Toho dňa hral Rinia u Valcírov. V zápase bol rovnaký rozhodca (96%) ako aj v zápase kolo predtým Valcíři-Noldor. Žiaľ, Papovi tentokrát hra s agresivitou nevyšla a zápas prehral.
V utorok som šiel pozrieť posledný z nerozpredávajúcich tímov - Kokyno Prahu a zo zápasu som mal väčšie obavy, akoby sa patrilo. Kvôli ťažkému dvojzápasu, ktorý ma čakal v štvrtok a piatok, som na Remedyho poslal +-áčko a na Kokyna +- béčko, aj keď by sa mi to hodilo skôr naopak. Po priamej červenej karte v 83.minúte na strane domácich a výkonoch 146-148 z toho bola pekná dráma, na moje šťastie mi výkon +2 stačil na víťazstvo. Ktovie, akoby to bolo, nebyť tej redky... Nakoľko Rinia toho dňa doma zničil Connyho 11:0, dostal sa o skóre predomňa.
Štvrtok bol na programe dosť očakávaný zápas u Berušiek. Ústrednou postavou mal byť rozhodca s 96 percentami - a veruže aj bol. Na Berušky som poslal to najlepšie neagresívne a agresivitu dal "len" 95%, čo pri hre bez redky malo stačiť na výkon 150. Berušky ale doma so 100% agresivitou a bez prípadnej červenej karte mali hrať až 151. Ich anjel to však večer pred zápasom s alkoholom trošku prehnal a po 2 červených zahrali výkon 138. Moja jedenástka, pre ktorú to bol reparát za totálne zbabrané finále Mince tentokrát zahrala podstatne disciplinovanejšie a po jedinej červenej v závere zápasu uhrala výkon 148. Rozdiel 10 bodov vo výkone mi stačil na rozdiel jedného gólu vo výsledku a moju spokojnosť. Zároveň však Rudá mašina privítala Austrálčana, výkony v prognózach presne sedeli s výkonmi reálnymi, SAT však aj tretí slabší výkon v sezóne ukopal na remízu. Na čele som ho ale aj tak vystriedal a to s dvojbodovým náskokom.
V piatok sa nám súperi vymenili - ja som privítal Rudú mašinu a SAT Berušky. Na Mašinu šlo viac menej béčko. 5 Švédov dostalo nové zmluvy. Mašina si na mňa svoje áčko pošetrila, avšak po smolnej strate bodov so SATom stratila asi aj nádej na druhé miesto, takže nedošlo k plánovanému predlžovaniu zmlúv, čo som využil a pri nepríjemnom rozhodcovi 71% hral agresivitu hodne na istotu - 85%. Nakoniec po priamej červenej karte hostí v 58. minúte som slávil víťazstvo 1:0 za výkony 149-143. Priznávam, že s tou neagresívnou hrou na istotu som to trošku prehnal, pretože nebyť redky, opäť raz to mohlo skončiť všelijako. Veľmi zaujímavo skončil zápas SATa a Berušiek. Ako tu už bolo písané, SAT síce zahral o 4 lepšie, avšak penalty zjavne nepatria medzi jeho obľúbené tréningové metódy a po dvoch nepremenených šokujúco prehral.

Takže z ničoho nič mám 5 bodový náskok, keďže dva české tímy toho moc môjmu súperovi o titul nedovolili. Rozhodcovia tento týždeň udeľovali mojim súperom červené karty ako na bežiacom páse, čo mi určite pomohlo, síce tie červené boli skôr očakávané ako neočakávané. V ďalšom týždni ma čakajú 4 zaujímavé zápasy, rozhodne ani jeden ľahký.
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

FC Bagger United 1 - 2 Noldor (149 - 151)

Fuj, to bolo tesné, ešteže Bagger má taký divný zvyk každú nedeľu hrať jeden priateľák a niekedy sa mu tam zatúla aj pohárový zápas, s jeho výkonom 150 by to bolo už hodne nebezpečné :-)
...new beginning...

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

já jsem se svým působením v áčku zatím docela spokojen...snad až na ten domácí zápas se S.A.T kdy jsem to s agresivitou zbytečně přehnal...ale jinak náskok 8 bodů na záchranu a navíc zápas s 11. doma k dobru není k zahození

od začátku mě bylo jasné, že na boje o top 3 nemám a jestli mám být pátý nebo devátý už je dost jedno...

mým maximem v poháru je 12. kolo ze sezóny 48 - kde jsou ty doby...to se ještě hrálo celý poslední týden...no nic chtěl bych si svoje maximum pochopitelně překonat :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Hippopotamus wrote:FC Bagger United 1 - 2 Noldor (149 - 151)

Fuj, to bolo tesné, ešteže Bagger má taký divný zvyk každú nedeľu hrať jeden priateľák a niekedy sa mu tam zatúla aj pohárový zápas, s jeho výkonom 150 by to bolo už hodne nebezpečné :-)
On 150 nehraje.
sexy kote

Post by sexy kote »

Dnes nastal u berušek slavný den :twisted: V napínavém a vyronaném zápase :mrgreen: se daří zahrát venkovní výkon 150 a tím podat přihlášku do VIP klubu nemhoha týmů, kteří tento a lepší výkon jako hostující tým zahráli.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

sexy kote wrote: On 150 nehraje.
Keby nemal v nedeľu 2 priateľáky a zranené áčkové LM (béčkové mu hrá o 4 menej) a áčkové LF (béčkové hrá o 1 menej), tak zahrá 150 určite. A asi skôr 151. Pri správne zvolenej taktike by podľa mňa uhral aj 152.
Ale to je len keby, to je fakt, takže proste máš pravdu - 150 nehrá :lol:
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”