Podľa mňa si mala vyblokovanú stredusexy kote wrote: Ten čtvrtek nové sezóny by šel asi dost špatně, pokud není nějaké herní novinka s možností blokovat více než 10 termínů

Moderator: Czech Moderators
Podľa mňa si mala vyblokovanú stredusexy kote wrote: Ten čtvrtek nové sezóny by šel asi dost špatně, pokud není nějaké herní novinka s možností blokovat více než 10 termínů
To jsi měl také.Hippopotamus wrote:Podľa mňa si mala vyblokovanú stredusexy kote wrote: Ten čtvrtek nové sezóny by šel asi dost špatně, pokud není nějaké herní novinka s možností blokovat více než 10 termínů
Potenciálne blokácie som pozeral pár minút pred zápasom, nebol by problém stredu si uvoľniť a zablokovať pondelok a utorok, ale bolo by to nanajvýš zbytočné, si myslímsexy kote wrote: To jsi měl také.
Tímto způsobem by se to dalo vyblokovat až na ten termín v 10h první hrací sobotu nové sezónyHippopotamus wrote:Potenciálne blokácie som pozeral pár minút pred zápasom, nebol by problém stredu si uvoľniť a zablokovať pondelok a utorok, ale bolo by to nanajvýš zbytočné, si myslímsexy kote wrote: To jsi měl také.
Trenér měl být připraven na potřebné doladění formy staříků v případě přežití v Hernán cupu do posledního týdne. Rozsáhlá marodka stejně značí , že by na některej post určitě hráč chyběl, tak to nemělo cenu. Když se ještě přidalo tvé smutnění, že výkony nebudou na úrovni, nebylo nad čím váhatHippopotamus wrote:Tak zmena trénera u súpera je pre mňa hodne veľkým a v celku nepríjemným prekvapením, ale aspoň je to väčšia motivácia
Ano měl si štěstí, neb byl problém vůbec vybrat 11 dobrovolníků, co to nějak důstojně odkopeMazzy wrote:Opravdu kvalitni finale. Dlouho jsem nevidel takove vykony na obou stranach. Gratulace obema.
ps. jsem rad, ze jste to hrali zrovna dnes. Beruny proto museli proti nam nasadit oslabene B a ja mohl se stestim na pencle projit do finale s Neonicou.
Za to co na ne cekalo pozdeji tady to urcite stalo.sexy kote wrote:Ano měl si štěstí, neb byl problém vůbec vybrat 11 dobrovolníků, co to nějak důstojně odkopeMazzy wrote:Opravdu kvalitni finale. Dlouho jsem nevidel takove vykony na obou stranach. Gratulace obema.
ps. jsem rad, ze jste to hrali zrovna dnes. Beruny proto museli proti nam nasadit oslabene B a ja mohl se stestim na pencle projit do finale s Neonicou.
I mně dneska překvapila hláška o zrušené pozvánce na turnajPaToM wrote:No... tak som nechtiac odignoroval Palovu pozvánku, takže tento ročník bude bez nášho tímu.
Mňa neprekvapilamantel wrote:I mně dneska překvapila hláška o zrušené pozvánce na turnajPaToM wrote:No... tak som nechtiac odignoroval Palovu pozvánku, takže tento ročník bude bez nášho tímu.