Divízia E

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divízia E

Post by tomkycz »

Po polovině sezóny se držíme na postupové pozici, ale vrásky nám dělá lídr tabulky, starý známý zkušený harcovník agamator a jeho tým chmel. Nějak se nadechl a už dlouho neztratil ani bod. Budu muset doufat, že ve druhé půli ztratí víc bodů než my... :evil:
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Vstup do odvetnej časti vypálil podľa očakávania - na ihrisku Lemuru som zaknihoval víťazstvo 2:1 (135-125). V závere minulého týždňa sa mi podarilo posilniť post RB, kde som cítil najväčšiu slabinu. Do konca sezóny už nejaké väčšie nákupy neplánujem, na druhej strane zopár hráčov možno bude hľadať nové pôsobiská, pretože potrebujem postupne navýšiť budget a v horizonte 2-3 sezón priviesť nejakého kvalitného hráča na CM (pri súčasných cenách na trhu to bude ťažká úloha).
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
PaToM

Post by PaToM »

Posledné 3 zápasy priniesli zaujímavý vývoj v tabuľke.

Najskôr sme si splnili "povinnosť" a zvíťazili doma nad rumunským súperom o 2 góly. V ten istý deň však náš (zrejme už len jediný) rival si zastrieľal na ihrisku posledného tímu a poltuctom v jeho sieti sa o skóre posunul pred náš tím. Po polke sezóny sme teda okupovali o skóre 2. miesto. Náš tím aj tím Oradey dovtedy stratili len 2 body, a to vo vzájomnom zápase.

Hneď začiatkom prvej polovice prišla nečakaná bodová strata nášho súpera. A to rovno dvakrát za sebou.
V pondelok ešte mohol byť s bodom ešte celkom spokojný po výkonoch 124 - 123 pre jeho súpera (čo by sa dalo chápať ako zadosťučinenie za stratené 2 body u nás), no dnes mu to random spočítal aj s úrokmi. Jedna červená karta a po výkonoch 125 - 114 opäť len remizoval 0:0. Hádam, že 3 zápasy bez inkasovaného gólu pre neho asi nebudú veľkou útechou...

Zato nám sa podarilo naplno bodovať v oboch tohtotýždňových zápasoch a v oboch o 4 góly, takže sme sa nielen posunuli späť na 1. miesto už po 2 zápasoch, ale sme si zároveň vypracovali 4-bodový náskok a vylepšili skóre (momentálne o 7 gólov lepšie ako Rumun).

Nejaké body by sme však mohli stratiť už v najbližšom domácom zápase proti piatemu tímu tabuľky (hoci by som nerád). Bude nám totiž chýbať brankárska jednotka a ďalší dvaja sú už len juniori, keďže dvojku sme nedávno predali. Mohol som ho ušetriť, keby že viem, že súper naozaj podá až taký nízky výkon v utorok, ale na keby sa nehrá... Napriek tomu by náš výkon mohol dosiahnuť na zhruba 118-120, čo by mohlo stačiť aspoň na bod. Uvidíme.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tomkycz

Post by tomkycz »

konečně se nám poštěstilo, chmel ztratil dva body a tak jdeme na první místo díky lepšímu skóre. Ještě nás čeká vzájemný zápas u nás...
PaToM

Post by PaToM »

Tak napokon sme body nestratili ani v dnešnom zápase. Zahrali sme nečakane až 126, do polčasu sme si vytvorili 4-gólový náskok a zdalo sa, že je rozhodnuté.
Druhý polčas však súper zapol na vyšší rýchlostný stupeň, my sme mu nestíhali a 10 minút pred koncom hostia znížili na rozdiel jediného gólu. Nakoniec sme to však ubránili a získali ďalšie 3 body.
Oradea zabodovala tento týždeň prvýkrát naplno na ihrisku 14. tímu ligy, a tak si stále držíme 4-bodový náskok. Najbližšie ideme do Litvy, kde hráva momentálne 4. tím tabuľky. Ten dnes prehral na ihrisku 3. tímu s výkonom 115. Bodaj by teda zahral podobne aj zajtra. Nám bude chýbať na ľavej strane zálohy náš elitný stredopoliar, a tak ho nahradí zrejme niekto zo stredu zálohy. Na ľavom krídle je vykartovaný tiež jeden hráč, ale na tom poste máme ešte jedného lepšieho hráča.
Súperovi bude úplne chýbať pravé krídlo obrany a vykartovali sa mu aj najlepší hráči v strede zálohy a útoku. Takže podľa predpokladov by sme to mali zvládnuť. Uvidíme na ihrisku. :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

PaToM wrote:Na ľavom krídle je vykartovaný tiež jeden hráč, ale na tom poste máme ešte jedného lepšieho hráča.
No, tak už tam máme len slabšieho hráča. :roll:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

No tak v posledných dvoch kolách môj náskok na čele vzrástol už na pekných 11 bodíkov (resp 13 na tretie miesto), moji súperi mi cestu éčkom očividne uľahčujú. Navyše sa mi zatiaľ darí celkom rotovať zostavu, čo mi prinieslo postup aj v SP, kde budúci týždeň môžem prípadným postupom do 8. kola vylepšiť svoje aktuálne historické maximum :)
Zajtra ma čaká beznádejne posledný FC Arsenal Baziny, budúci týždeň však začínam súbojmi so 6. a 3. teamom tabuľky :twisted:

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
PaToM

Post by PaToM »

Posledné 2 zápasy sme oba vyhrali znovu o 2 góly.
V prvom z nich nám pomohlo aj to, že náš brankár vychytal súperovu jedenástku, len minútu potom, čo súper strelil prvý gól na 1:3. Kontaktný gól nakoniec aj strelili, ale až v 84. minúte a pri záverečnom vabanku sme uzavreli skóre na 2:4.
Dnes som mohol trochu šetriť agresivitou, ale nechcel som to prehnať, a tak pri súčte 97 s rozhodcom sme nakoniec chytili 3 žlté karty, jednu z nich, žiaľ, schytal aj náš jediný schopný pravý bek. Vzhľadom na výkony (129 - 114) som asi mohol šetriť agresivitou ešte viac. Nevadí.
Zajtra zavítame na pôdu tretieho tímu tabuľky. Toho sme v domácom zápase zmietli poltuctom gólov z ihriska. Napriek tomu to nemusí byť ľahký zápas, súper dokáže zahrať aj 123, takže pôjdeme do toho naplno. Nie je sa veľmi na čo šetriť, keďže ďalší zápas odohráme proti 7. tímu ligy.

Stále sme teda prví so 4-bodovým náskokom.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

PaToM wrote:Stále sme teda prví so 4-bodovým náskokom.
Len tak ďalej PaToM, postup máš celkom reálny :)

History:
PaToM

Post by PaToM »

gregoric wrote:
PaToM wrote:Stále sme teda prví so 4-bodovým náskokom.
Len tak ďalej PaToM, postup máš celkom reálny :)
Ďakujem. :) Pozerám, že tebe sa darí ešte viac.
No každopádne, my sme ani pôvodne nemali za cieľ postúpiť. Viď náš predsezónny cieľ:
PaToM wrote:Naším cieľom v tejto sezóne bude umiestnenie do 8. miesta, takže no stress. :)
Ale brániť sa tomu nebudeme. Teraz navyše by to už bolo zložité, bolo by treba vypúšťať veľa zápasov (minimálne 4 by bolo treba prehrať).

Dnes sme tesne porazili aj 3. tím tabuľky FC Hocas. Aj keď sa to rýmuje s "vocas", nie je to český, ale rumunský tím. Hráva konštantne s 30% agresivitou, takže rozhodca s agresivitou 100% nám úplne vyhovoval.
Do polčasu sme viedli už 3:0, po polčase domáci zdramatizovali zápas, keď sa dvakrát dostali na rozdiel gólu, ale nakoniec sme si 3 body udržali a zvíťazili 4:3.

Vo štvrtok nám proti 7. tímu budú chýbať 3 hráči A-čka, ale dajú sa celkom dobre nahradiť, takže nemal by byť problém načať tretiu desiatku výhier v tejto ligovej sezóne. V zápase by sme potom radi šetrili agresivitou (alebo hráčov), aby sme si nevykartovali dôležitých hráčov na piatkový zápas na pôde druhého tímu z postupovej priečky.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
tomkycz

Post by tomkycz »

PaToM wrote: Hráva konštantne s 30% agresivitou, takže rozhodca s agresivitou 100% nám úplne vyhovoval.
patom - tak v tom případě by rozhodčí 20% byl příjemnější

My zítra musíme zabrat v poháru, máme vcelku zdatného protivníka, samozřejmě jako na potvoru před čtvrtečním zápasem s Chmelem, kde se bude rozhodovat o titulu... No, chceme urvat oba zápasy a uděláme pro to vše... 8)
PaToM

Post by PaToM »

tomkycz wrote:
PaToM wrote: Hráva konštantne s 30% agresivitou, takže rozhodca s agresivitou 100% nám úplne vyhovoval.
patom - tak v tom případě by rozhodčí 20% byl příjemnější
Fíha... čo som to napísal? :mrgreen:
Asi som chcel napísať, že rozhodca bol mierny (39%), tak sme si mohli dovoliť 100% agresivitu, čo nakoniec rozhodlo o našej výhre pri výkonoch 123 - 130 v náš prospech (hrali sme vonku).
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
tomkycz

Post by tomkycz »

agamator - tvůj včerejší příspěvek jsem četl než si ho smazal 8) na našem přístupu k zápasu to nic nezměnilo, šli jsme do toho na max. Čekal jsem, že to bude těžký zápas, po poháru to nebylo ideální, ale jinak si u nás všechno sedlo a tak náš nový max. výkon 143 potěšil 8)

Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 1 FK CHMEL ( výkony 143:135)

tímto jsme si vybojovali tříbodový náskok na čele a uděláme vše pro to, abysme jej udrželi. Sen o nepřetržitém postupu do áčka s pohárky v kapse chceme živit co nejdéle.
PaToM

Post by PaToM »

Dnes sme, napriek tomu, že sme šetrili niektorých hráčov na zajtrajších dôležitejší duel proti druhému tímu tabuľky, dokázali prevalcovať súpera 9:1. Prekvapil ma aj pomerne vysoký výkon nášho tímu - 126. Doteraz súper hrával výkony od 110 do 118, takže nebolo možné šetriť agresivitou viac, no vykartoval sa nám len jeden hráč, ktorého ale vieme dobre nahradiť lepším hráčom. Navyše súperovi ČK už v 18. minúte určite nepomohla a nakoniec zahral len chabých 64. Čestný úspech stretnutia zaznamenal až 3 minúty pred koncom riadneho hracieho času.
Čo je ešte lepšie, náš rival, na ihrisku ktorého hráme zajtra, dnes dokonca zaznamenal prvú ligovú prehru v sezóne na ihrisku 5. tímu, citeľne mu chýbal nejaký brankár. Jeho výkon 113 tak na súpera s výkonom 122 nestačil. Je možné, že dával prednosť nášmu vzájomnému zápasu, no svojho súpera zrejme aj podcenil.

Nám bude teda chýbať len spomínané LB, ale to by nemal byť problém. Súper má tiež pošetrených hráčov na zajtrajší zápas. Rozhodca s prísnosťou 30%, náladu nášho tímu je už na 100%, čo je dobrým predpokladom kvalitnému zápasu. Zápas by si zaslúžil plný štadión, ale zrejme k tomu nepríde.

8 kôl pred koncom máme 15-bodový náskok na 3. tím a 7-bodový na 2. tím.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Aj v E.31 je 8 kôl pred koncom celkom kľud :) Hoci som v poslednom týždni stratil ďalšie dva body za tretiu remízu 2:2 (a opäť lepší výkon ako súper - tentokrát 133 vs 129), moji súperi sa pekne bijú medzi sebou. Takže aktuálny stav - 1. miesto s náskokom 12 bodov na druhé miesto, resp 15 bodov na tretie. A v zostávajúcich zápasoch mám až šesť súperov zo spodnej polovice, takže nejaké tie bodíky sa ešte určite podaria :)

Navyše sa mi podarilo prekonať ďalšiu prekážku v pohári - ôsme kolo je mojím historickým maximom, a v súčasnej sezóne pravdepodobne konečná, keďže hrám vonku u súpera z A divízie.

History:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”