mrakoplas44 wrote:Aby vítěz turnaje mohl získat pohár tak si ho budete muset najít, protože jsem ho někde ztratil.(nevím jestli to bylo alkoholem nebo věkem ) Budete tipovat kde se schovává a já budu dávat nápovědy. Jestli se vám to nepovede do konce turnaje tak má vítěz smůlu. Každý den pouze jeden tip.
mrakoplas44 wrote:Aby vítěz turnaje mohl získat pohár tak si ho budete muset najít, protože jsem ho někde ztratil.(nevím jestli to bylo alkoholem nebo věkem ) Budete tipovat kde se schovává a já budu dávat nápovědy. Jestli se vám to nepovede do konce turnaje tak má vítěz smůlu. Každý den pouze jeden tip.
Já vím,já vím! Máš ho doma ve skříni!
Od mého bydliště je to 80 km teda jestli víte kde bydlím.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Takže abych to ještě pro jistotu shrnula a nebyl v tom zmatek. Roman-Mrakoplaš a já pořádáme společný turnaj O prokoplý podvazek. Turnaj se oderaje ve dvou skupinách A a B a pak, jak jste již zvyklí, oba vítězové se poperou spolu o konečné "velké" vítězství. Tomuto "velkému" vítězi připadne pohárek, ale samozřejmě jen pokud kdokoliv z vás uhodne místo, kde se pohárek nachází. A aby úspěšný hádankář nepřišel zkrátka, tak i na něj čeká překvapení..... . Malá odměna čeká i na "malé" vítěze skupiny A a skupiny B.