Divize D

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize D

Post by Hippopotamus »

gregoric wrote:výkony 142 - 126
To takéto výkony sa hravajú v déčku s 85%-nou náladou v tíme? :shock:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
gregoric
Team President

Post by gregoric »

To bolo na zastrašenie súperov :)
Ale inak by som rád postúpil s týmto teamom trošku vyššie, keď to pôjde.
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
PaToM

Post by PaToM »

Dnes sme s odovzdaným súperom šetrili agresivitou a vyhrali 2:0 (122 - 97). Nálada nám po 2 nákupoch klesla na 75%, takže v ďalších zápasoch sa už budú body získavať ťažšie. Momentálne sme so 4 bodmi a bez inkasovaného gólu na 2. mieste, ale tam sa nám asi nepodarí dlho ohriať. Vo štvrtok hráme na pôde priebežného lídra, ktorý doteraz zahral slušných 128 a 127. Nikto u nás nie je zranený ani v treste, tak hádam by z toho bod mohol byť. Rozhodca má však len 22% prísnosť, čo nám nie úplne vyhovuje. Výkony tipujem na 135 - 125 v prospech domácich.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tomkycz

Post by tomkycz »

tak po dvou kolech jeden bod a sestupová příčka, to nás trošku zpražilo hned na začátku. A to jsem byl v klidu, že mám na začátek pohodové soupeře... No, uvidíme, co přinese čas...
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Po dvou kolech 5.místo a plný počet bodů... :lol:
FC Žďár nad Sázavou - D.25
Ataner

Post by Ataner »

malantajari wrote:Po dvou kolech 5.místo a plný počet bodů... :lol:
No jde vidět že jsi na to vlítnul .. :mrgreen:
JPD - B.3
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Ataner wrote:
malantajari wrote:Po dvou kolech 5.místo a plný počet bodů... :lol:
No jde vidět že jsi na to vlítnul .. :mrgreen:
A po dnešku 9 bodů a 3.místo...No asi jsem na to opravdu vletěl, ale zítra hraje Béčko, takže vítězná série skončí... :D
PaToM

Post by PaToM »

Takže po remíze a výhre prichádza aj prvá prehra 1:0 po výkonoch 135 - 131. Súper teda podal očakávaný výkon, náš tím podstatne lepší ako som čakal. Po 3 kolách tak máme 4 body a zosunuli sme sa na 6. miesto.
Zajtra nám bude veľmi chýbať hráč z najlepšej 11-tky na pozícií RB, náhradník zahrá len 46 (namiesto 70). Asi teda využijem najlepšie SW.
Zajtra hráme doma a náš najbližší súper prehral dnes doma 1:2 po výkonoch 132 - 134 (predtým ešte výkony 127 a 128). Ďalší benevolentný rozhodca (29%) nám veľmi vyhovovať nebude. :roll:
Z centra nám prišlo RM, ale príliš agresívne (87%), takže tradične po dotrénovaní pôjde preč.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
tomkycz

Post by tomkycz »

my dnes utrpěli výhru na vlastním hřišti. Opět dvě redky, jedna přímá pro gólmana znamená stopku na tři zápasy :evil: Zatím teda moc důvodů k radosti není, ale aspoň nám výkon 129 stačil na tři body 8)
Ataner

Post by Ataner »

Zatím bez ztráty kytičky i když musíme přiznat že to horší nás teprve čeká a zatím nám hraje los do karet .. ;)
JPD - B.3
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Ataner wrote:Zatím bez ztráty kytičky i když musíme přiznat že to horší nás teprve čeká a zatím nám hraje los do karet .. ;)
Dneska sice prohra, ale to jsem čekal, jinak 4.místo... :lol: :lol:
PaToM

Post by PaToM »

Takže na záver týždňa si pripisujeme druhú výhru (výkony 132 - 128). Čakal som dnes vo výkonoch stratu o 3 body, namiesto toho sme mali 4-bodový náskok, takže ma teší, že ma hráči opäť pozitívne prekvapili a tentokrát z toho boli aj body (narozdiel od štvrtku).
Doma sme teda ešte nezakopli a nedostali ani gól, tak hádam v tom budeme pokračovať, pretože už v pondelok znovu doma privítame 7. tím tabuľky, ktorý doteraz hral výkony v rozpätí 124 až 126. Bude nám však značne chýbať nejaké lepšie LM. Druhý najlepší na tomto poste zahrá o 9 menej ako vykartovaný. Rozhodca bude opäť taký benevolentnejší, prísnejší (78%) nás čaká až vo štvrtok.
So 7 bodmi sme po 1. týždni na slušnom 5. mieste so stratou len dvoch bodov na lídra, ktorý práve dnes stratil prvé body a rovno všetky tri (po výkonoch 136 - 129 pre jeho súpera).
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

U mňa je sumár po prvom týždni 10 bodov a 2. miesto. Body som pustil v treťom kole doma v zápase s RAIDERS po výkonoch 128/118 (zahodil som penaltu) - pre nich je to inak jediný doteraz získaný bod. Vzhľadom na moje ambície teda úplne spokojný nie som, ale zatiaľ sme len na začiatku :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Ataner

Post by Ataner »

Tak příští týden menší dilema ..asi rozhodující zápas nás čeká ve čtvrtek kdy hostíme prvního a tak se budeme snažit vykartovat hned v pondělí kdy nás čeká lehčí soupeř ,bohužel o body se bude hrát i v úterý a tam nás to nakonec může mrzet .. :mrgreen:
JPD - B.3
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Dneska po ránu šok v podobě výhry na druhým celkem tabulky...A to hrálo Béčko...Jsme druzí s tříbodovou ztrátou na prvního...Kuwa, já neříkal, že budeme hrát o titul... :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”