Divize D

Moderator: Czech Moderators

Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize D

Post by Ataner »

malantajari wrote:Dneska po ránu šok v podobě výhry na druhým celkem tabulky...A to hrálo Béčko...Jsme druzí s tříbodovou ztrátou na prvního...Kuwa, já neříkal, že budeme hrát o titul... :lol: :lol: :lol: :lol:
Šokuješ všechny..dnes ráno se to doneslo i na sever.. :mrgreen:
U nás je to podobné jen ten chorvat né a né pustit nějaký ten bod ..asi čeká na nás .. :mrgreen:
JPD - B.3
PaToM

Post by PaToM »

My sme dnes po slabšom výkone (130 - 131) remizovali, no dá sa povedať, že sa nám to vrátilo za tú remízu po o bod lepšom výkone v 1. kole. Takže prvá domáca strata, čo nie je dobrý signál.

Inak divízia je zatiaľ veľmi nabitá. Sme na 6. mieste a len 1 bod strácame na postup, no rovnako máme 1 bod náskok na zostup. Na lídra máme manko 2 body a rovnako 2 body náskok na 14. tím.
Líder ligy získal dnes len bod (po o 2 body horšom výkone) a tri tímy nad nami prehrali. Bude to ešte veľmi zaujímavé. :)

Zajtrajší súper z 3. miesta má káder s dosť agresivitou nevyváženými hráčmi, takže 30% rozhodca bude, samozrejme, vyhovovať viac jemu. Dnes prehral po výkonoch 126 - 125. Doteraz hral výkony v rozsahu 123 až 128, ale zajtra bude môcť nastaviť aj 100% agresivitu. Bez kariet to vychádza na výkony cca. 137 - 130 v prospech domáceho tímu, tak hádam nejakú ČK dostanú, inak je naša šanca na body mizivá.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Ataner wrote:
malantajari wrote:Dneska po ránu šok v podobě výhry na druhým celkem tabulky...A to hrálo Béčko...Jsme druzí s tříbodovou ztrátou na prvního...Kuwa, já neříkal, že budeme hrát o titul... :lol: :lol: :lol: :lol:
Šokuješ všechny..dnes ráno se to doneslo i na sever.. :mrgreen:
U nás je to podobné jen ten chorvat né a né pustit nějaký ten bod ..asi čeká na nás .. :mrgreen:
Kdyby mi někdo před časem řekl, že jde hrát bez CB a jenom na dva SW tak ho mám za blázna...A jde to... :lol: :lol: :lol:
FC Žďár nad Sázavou - D.25
PaToM

Post by PaToM »

Dnes sme prvýkrát dokázali vyhrať vonku! Doteraz sme len remizovali a prehrali, prvý 3-bodový zápis na ihrisku súpera tak potešil.

Bulharský súper z 3. priečky dostal 2 ČK - v 59. a 76. minúte. My sme otvorili skóre už v 2. minúte, ale domáci dokázali ešte do polčasu 3 gólmi otočiť skóre. 3-gólovú šnúru sme im po zmene strán vrátili a vyhrali 3:4 po výkonoch 122 - 130.

Trošku nám to pokazilo skóre inkasovaných gólov, pretože doteraz sme v 5 zápasoch dostali len 1 gól. Napriek tomu sme v tomto ukazovateli stále najlepší v lige. Je to trošku nevídané v našom prípade, väčšinou hráme ofenzívnejšie a dávame viac gólov za cenu tých inkasovaných. No navyše sme sa tými 4 strelenými gólmi odlepili od dna tejto ligovej štatistiky. 4 góly je viac ako sme dali v doterajších 5 zápasoch spolu. :D

Vrátili sme sa na 5. miesto s 11 bodmi. Na lídra stále strácame 2 body, na postup bod. Na zostup už ale máme 4-bodový náskok. Spolu s lídrom ligy a tímom o skóre za nami sme najmenej porážanými tímami s len jednou jedinou prehrou.

Vo štvrtok hráme doma proti 4. tímu tabuľky. Ten má dosť neagresívny tím. Po dlhom čase je prísny rozhodca, čo nám teda opäť nevyhovuje. :roll: Podáva výkony od 121 do 132, väčšinou z tej vyššej časti rozsahu. Našťastie nám nebude chýbať žiadny hráč, a tak by z toho nejaký bod mohol byť, hoci neskrývam, že by sme chceli 3.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

PaToM wrote:Dnes sme prvýkrát dokázali vyhrať vonku! Doteraz sme len remizovali a prehrali, prvý 3-bodový zápis na ihrisku súpera tak potešil.
No ja to mám tak trochu naopak. Včera som doma stratil ďalšie dva body (opäť po remíze 2:2), vďaka čomu som sa posunul z 2. na 3. priečku. Zápas mi výrazne skomplikovala skutočnosť, že som si vykartoval dvoch brankárov, takže do zápasu musel naskočiť môj mladík Gert Vandeput, ktorého maximum je zatiaľ 45. Náš súper v stretnutí viedol už 2:0, no my sme mali dobrý finiš a gólmi v 79. a 86. min sme vyrovnali.

Dnes som si v ťažkom zápase na pôde fc koekoek napravil chuť víťazstvom 3:2 (výkony 135 - 130) a po 6. kole som sa usadil na čele tabuľky. Kým doma som z 3 zápasov vyhral len raz, na ihriskách súperov zatiaľ šliapem naplno. Súťaž je zatiaľ veľmi vyrovnaná, rozdiel medzi 1. a 7. miestom je aktuálne 3 body. V zostávajúcich zápasoch tohto týždňa by som rád bodoval naplno.
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
PaToM

Post by PaToM »

gregoric wrote:...
Skvelé výkony, Gregoric! :) My sa spoliehame hlavne na konštantnosť výkonov, náš mladý tím často nepodáva výkony cez 130. Chceme sa držať aspoň v prvej polovici tabuľky a zatiaľ nám to vychádza. Tak držím palce na ten postup!
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Ataner

Post by Ataner »

Tak jedno je jisté ..tento týden zakončíme na první příčce a ihned v pondělí nás čeká ten druhý oříšek...(malé plus je že se nám vyhýbá remízové prokletí z minulé sezóny) .. :wink:
JPD - B.3
tomkycz

Post by tomkycz »

ataner - no tak to je zatím suveréní jízda, jen tak dál... jinak všichni tu drží čelo tabulky, to je super. My se dnes nečekaně prodrali na čelo o skóre, zítra hrajeme s posledním, ale není to žádnej nazdárek, takže k zápasu přistoupíme s veškerou vážností :twisted:
PaToM

Post by PaToM »

Tak my síce nie sme na čele, ale po dnešnej výhre sme sa posunuli znovu o 2 miesta vyššie a už sme tretí.
Vyhrali sme 3:2 po výkonoch 127 - 124. Obom tímom sa v zápase zranil jeden hráč. Súperovi však už po polhodine, nám až krátko po polčase. Navyše v našom prípade išlo len o 3-bodovú stratu v celkovom výkone, hostia prišli o 10 bodov výkonu. A zrejme z toho vznikol ten 3-bodový rozdiel, ktorý bol rozhodujúci.
Stále máme najmenej inkasovaných gólov (6 v 7 zápasoch), no v počte strelených gólov (10) sme až na delenom 11. mieste.

Zajtra hráme na pôde 14-teho Zlínu, ktorý dnes zahral len slabučkých 93, no dokázal poraziť napríklad aj 2. tím a obrať o bod štvrtý tím ligy. Čo je horšie, po včerajšej strate najlepšieho RM, sme stratili v dnešnom zápase aj druhé poriadne RM a budeme ho tak musieť nahradiť CM (rovnako ako pri dnešnom striedaní). Takto navyše budeme musieť odohrať aj pondelňajší zápas. Ešte že hráme akurát proti dvom slabším súperom. Okrem toho sa nám dnes vykartovalo jediné schopné RB. Zahrať preto zajtra nejaký schopný výkon teda nebude vôbec ľahké. Ak do toho pôjde súper naplno, budeme mať veľké problémy. Ak to vzdá už pred zápasom ako dnes, výhra by napriek všetkému nemala byť problémom. Dištanc na pondelok však hrozí brankárovi (veľký problém) a jednému CM (tiež problém).
Rozhodca nám opäť nevyhovuje (ale na to sme si už túto sezónu zvykli), opäť je benevolentnejší. Prísnejší bude až v piatok slovenský rozhodca (76%). Tak keď už nič iné, aspoň by sme mohli predviesť nejaké vyššie výkony.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Ataner

Post by Ataner »

Tak na závěr týdne bodová jistota ..jistotu máme ale pouze do pondělí kdy hostíme litevský akm který dokázal minulou sezónu pár favoritů nemile zaskočit. Nějaké to zaváhání soupeřů by přineslo trošku klidu ale budit se s nejistým výsledkem přináší také něco do sebe .. :lol: Bohužel jsem jako vždy nedokázal ohlídat termínovku a tak nás v nedělní dopoledne čeká dablova grupa v Podvazku .. :wink:
JPD - B.3
PaToM

Post by PaToM »

Dnes sme zaznamenali ďalšiu ligovú výhru, už tretiu v rade. Tento týždeň teda bez prehry.

Ďalej citujem časti svojho predošlého príspevku, aby som porovnal predzápasové očakávania s realitou.
PaToM wrote:Zahrať preto zajtra nejaký schopný výkon teda nebude vôbec ľahké.
Podarilo sa. :) Výkon 127 pri výpadkoch zo zostavy a vyčerpanosti hráčov celkom pozitívne prekvapil.
PaToM wrote:Ak do toho pôjde súper naplno, budeme mať veľké problémy. Ak to vzdá už pred zápasom ako dnes, výhra by napriek všetkému nemala byť problémom.
Ani, ani. Súper to nevzdal pred zápasom, no napriek tomu sme zápas zvládli a aj vďaka lepším penaltovým exekúciam (1 chytená penalta, 2 premenené) sme zvíťazili o 2 góly.
PaToM wrote:Dištanc na pondelok však hrozí brankárovi (veľký problém) a jednému CM (tiež problém).
Nakoniec teda budeme mať len ten menší problém. Pri rozhodcovi s prísnosťou 36% oba tímy nastavili agresivitu na 80%. Výsledkom bolo 6 ŽK a 1 ČK na strane domácich, 4 ŽK na strane hostí (nás). Jedna ŽK sa ušla aj nášmu centrálnemu záložníkovi, a tak na poste RM nastúpi buď po zranení vracajúci sa pravý záložník alebo C-čkové CM (ako dnes).

Vzhľadom na výsledok som teda mohol šetriť agresivitou ešte viac, ale ťažko bolo predpokladať takýto vývoj.
Po 8 kolách sme sa dostali už na postupové 2. miesto, len 2 body za lídrom, ktorému by sme v domácom zápase v 18. kole radi odplatili prehru. Naďalej sme inkasovali najmenej gólov, v počte strelených gólov sme sa posunuli na delené 8. miesto. V pondelok nás čaká domáci derby slovenský súboj so Slovanom Polhora (zatiaľ 10. priečka). Aj tento zápas by sme mali zvládnuť za 3 body.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Po 8.kolech nám patří 4.místo s šestibodovou ztrátou na prvního...Cíl máme stále stejný, umístit se do pátého místa... :wink:
FC Žďár nad Sázavou - D.25
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Aj v druhom týždni som zaknihoval 10 bodov, takže momentálne s bilanciou 6-2-0 držím priebežné prvé miesto, o bod pred druhým Beringen United Mightyred, ďalšie dva tímy na mňa momentálne strácajú 2 body. Na čele sa tak usadilo kvarteto teamov, a práve na ihrisku jedného z hlavných súperov (TJ Bystřice) sa predstavím v utorok. Ak sa mi podarí aj v treťom týždni aspoň zopakovať tých 10 bodov, budem spokojný :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Ataner

Post by Ataner »

A kuwa..hned nám naše míchanice zhatil další přestup ..ale budeme se ráno modlit .. :mrgreen:
JPD - B.3
Ataner

Post by Ataner »

Tak dnes první ztráta bodíků a každý další nás už může v součtu mrzet..nutno však podotknout že to bylo naše zahrané maximum takže se o pozici pereme každý zápas .. :roll: :D

JPD 0 - 0 akm (139:135)
JPD - B.3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”