Noldor 4 - 3 JPD
S turnajem se loučíme,přesto nás takové vyřazení asi mrzet nemusí..gratulace do Noldoru ..a my ? Budeme se těšit na jeden z dalších ročníků. Díky za pozvánku a všem ostatním hodně štěstí ..

Moderator: Czech Moderators
Nemal som pred zápasom kedy skúmať tvoj tím, len som si ho rozklikol a za pár sekúnd preletel a prekvapilo ma, že tam mnoho hráčov s top výkonmi. Takže mám pocit vzhľadom na tvoj výkon, že si sa na to tak trochu vyflákol a v tvojich možnostiach bolo viac. Napokon, zranený hráč s výkonom 65 a jeho náhradník s výkonom 70 to len dokazujúAtaner wrote:Tak bohužel tentokrát už to bylo nad naše možnosti ..![]()
Noldor 4 - 3 JPD
S turnajem se loučíme,přesto nás takové vyřazení asi mrzet nemusí..gratulace do Noldoru ..a my ? Budeme se těšit na jeden z dalších ročníků. Díky za pozvánku a všem ostatním hodně štěstí ..
Tak určitě..přesto jsem výkon přes 140 se současným týmem ještě nekopl a tak se něco pošetřilo na odpolední vyřazovák do Agamy kde nám to zaručilo postup ..Hippopotamus wrote: Nemal som pred zápasom kedy skúmať tvoj tím, len som si ho rozklikol a za pár sekúnd preletel a prekvapilo ma, že tam mnoho hráčov s top výkonmi. Takže mám pocit vzhľadom na tvoj výkon, že si sa na to tak trochu vyflákol a v tvojich možnostiach bolo viac. Napokon, zranený hráč s výkonom 65 a jeho náhradník s výkonom 70 to len dokazujú
gratulace hippovi k výhře - já mám po téhle zpackané sezóně místy pocit, že bych dostal červenou i při kontumační výhře nebo prohře...Hippopotamus wrote:Noldor 3 - 3 Totemo Baka (149 - 152)
Viacerým hráčom z tímu spadli hlavné vlastnosti pred zápasom, takže z očakávaných 150 to bolo len 149. Oba prípady však nemali šancu na skvelých Oslíčkových 152, avšak random rozhodol inak a ukopal som remízu, ktorá mi ešte dávala malú nádej.
Totemo Baka 0 - 1 Noldor (144 - 147)
Rozhodca 52% bola moja druhá veľká nádej (po randome). A chlapec nesklamal. V 63. minúte poslal jedného Oslíčkovca pod sprchy, čo mi stačilo na najtesnejšiu výhru.
Suma sumárum:
V oboch zápasoch som bol slabší, ale šťastie mi dnes prialo nevídane. Týmto turnajom sa na dlhé obdobie lúčim s fórovými turnajmi. Rozlúčka to bola asi najlepšia možná
Díky Oslíčkovi za finále, Radúzke a Romanovi za pekný turnaj a vôbec všetkým, že to tu so mnou vydržaliVerím, že sa raz zase vrátim, ale ktovie, či a príp. kedy dôjde k nejakej prestavbe tímu.