První týden odvet přinese 3 body proti lumpům z Michalovec a bylo by fajn i uhrát body v domácích zápasech.
Moderator: Czech Moderators
Nebolo to však dlho, uvedomil som si kam patrím, takže šup rýchlo dole...tom17 wrote:
...Překvapil Milko, který se pár kol potuloval po mé příčce
To je boží trest za jedno kolo z minulé sezónyMilko wrote:Vidím, že Oslíčkovi sa "darí" naďalej...
a za který, prosím tě? nemám pocit, že bych někoho udolal nebo remizoval s výkonem o X nižšíchsexy kote wrote:To je boží trest za jedno kolo z minulé sezónyMilko wrote:Vidím, že Oslíčkovi sa "darí" naďalej...
To by teda aj mňa zaujímalo.oslicek wrote:a za který, prosím tě? nemám pocit, že bych někoho udolal nebo remizoval s výkonem o X nižšíchsexy kote wrote:To je boží trest za jedno kolo z minulé sezónyMilko wrote:Vidím, že Oslíčkovi sa "darí" naďalej...
hmmm, tak to je solidní paranoia (myslel sem, že ta schíza s riniou byl úlet, ale asi ne). protože všichni neuvažují jako já (berušky), tak jsou špatní.sexy kote wrote:Odpověď si najdi na straně 376(aktuálně)
Měl si tenkrát k dispozici sestavu na výkon 149-150 bez nějakých žolíků.oslicek wrote:hmmm, tak to je solidní paranoia (myslel sem, že ta schíza s riniou byl úlet, ale asi ne). protože všichni neuvažují jako já (berušky), tak jsou špatní.sexy kote wrote:Odpověď si najdi na straně 376(aktuálně)
trochu třeba popřemýšlej nad tím, že existují simulátory zápasů, kde si můžeš nasimulovat kolik soupeř zahraje. ve chvíli, kdy i v maximální možné síle prohráváš a další den hraješ zápas, kde máš šanci vyhrát, tak já se snažím vyhrát alespoň něco. to, že ty uvažuješ jinak, je mi jedno. opravdu nevidím rozdíl, když máš prohrát 148:146 nebo 148:145 nebo 148:144, stejně to prohraješ tak jako tak.
ano měl, pokud bych prodlužoval smlouvy nebo měnil trenéra. přišlo by ti fér vyměnit trenéra na jednoho z uchazečů o titul a druhému to pustit?sexy kote wrote:Měl si tenkrát k dispozici sestavu na výkon 149-150 bez nějakých žolíků.oslicek wrote:hmmm, tak to je solidní paranoia (myslel sem, že ta schíza s riniou byl úlet, ale asi ne). protože všichni neuvažují jako já (berušky), tak jsou špatní.sexy kote wrote:Odpověď si najdi na straně 376(aktuálně)
trochu třeba popřemýšlej nad tím, že existují simulátory zápasů, kde si můžeš nasimulovat kolik soupeř zahraje. ve chvíli, kdy i v maximální možné síle prohráváš a další den hraješ zápas, kde máš šanci vyhrát, tak já se snažím vyhrát alespoň něco. to, že ty uvažuješ jinak, je mi jedno. opravdu nevidím rozdíl, když máš prohrát 148:146 nebo 148:145 nebo 148:144, stejně to prohraješ tak jako tak.
Tak nějak nechápu co je Ti vlastně do toho.Je čistě oslickova věc jakou sestavu na koho postaví a kdy chce třeba mančaft pošetřit - každý ať to hraje podle sebe.A právě oslicek zrovna není z těch kteří by si zasloužili aby jim tu kdokoliv znepříjemňmoval hru nějakými výčitkami a útoky.Zvlášť někdo s Tvojí minulostí.sexy kote wrote:Měl si tenkrát k dispozici sestavu na výkon 149-150 bez nějakých žolíků.oslicek wrote:hmmm, tak to je solidní paranoia (myslel sem, že ta schíza s riniou byl úlet, ale asi ne). protože všichni neuvažují jako já (berušky), tak jsou špatní.sexy kote wrote:Odpověď si najdi na straně 376(aktuálně)