A já jsem se prokousal už na druhé místo a budu se snažit se na něm udržet.
Moderator: Czech Moderators
aspoň se mám na koho vymluvit že jsem zase nepostoupil...mantel wrote:Dva bodíky za celý týden a u Pala je po nadějích na postup. Tady někdo dostane za uši
no jo nomantel wrote:Dva bodíky za celý týden a u Pala je po nadějích na postup. Tady někdo dostane za uši
s tím musel Palo počítat když si tě bral do týmups2512 wrote:no jo nomantel wrote:Dva bodíky za celý týden a u Pala je po nadějích na postup. Tady někdo dostane za uši
A já jsem se prokousal už na druhé místo a budu se snažit se na něm udržet.už mi to nejde, Pala jsem prosil na kolenou aby mě nezabil
Teda Mantelov vykon 99 mi nejde uplne do gebuleMilko wrote:Mantelík sa musel dnes rozplakať, keď uvidel, čo (ne)nastavilo S.A.T-ko...
Mně ráno nešel do gebule celý ten zápas...Hippopotamus wrote:Teda Mantelov vykon 99 mi nejde uplne do gebuleMilko wrote:Mantelík sa musel dnes rozplakať, keď uvidel, čo (ne)nastavilo S.A.T-ko...
Měli jste studovat před zápasem a ne až po němpalo wrote:Mně ráno nešel do gebule celý ten zápas...Hippopotamus wrote:Teda Mantelov vykon 99 mi nejde uplne do gebuleMilko wrote:Mantelík sa musel dnes rozplakať, keď uvidel, čo (ne)nastavilo S.A.T-ko...![]()
Škoda že to mantel neuhrál,ta ztráta mohla být zas o chlup menší.Ale rvu se až do konce,uvidíme jak to nakonec dopadne (počítám do třetice všeho dobrého 3.místo...)
Bart 'pa' Doll ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Nduka Ukohu. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.palo wrote:Proč zas já ???![]()
Stratovarius - Primisimo FC 2:2 (146:135)
Sotva se začnu trochu dotahovat,hned mne ten šmejd zase sejme.Už mám v této sezoně zas bilanci -7 bodů...
to bych bral kdyby ten rozdíl byl pár bodů,ne takto...sexy kote wrote:Bart 'pa' Doll ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Nduka Ukohu. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.palo wrote:Proč zas já ???![]()
Sotva se začnu trochu dotahovat,hned mne ten šmejd zase sejme.Už mám v této sezoně zas bilanci -7 bodů...
+11 není záruka žádné výhry. Mojí blbostí zahozená penalta v minulé sezóně na +14 vyšla nakonec hodně draze.palo wrote:to bych bral kdyby ten rozdíl byl pár bodů,ne takto...sexy kote wrote:Bart 'pa' Doll ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Nduka Ukohu. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.palo wrote:Proč zas já ???![]()