A já jsem se prokousal už na druhé místo a budu se snažit se na něm udržet.
Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
Dva bodíky za celý týden a u Pala je po nadějích na postup. Tady někdo dostane za uši 
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
aspoň se mám na koho vymluvit že jsem zase nepostoupil...mantel wrote:Dva bodíky za celý týden a u Pala je po nadějích na postup. Tady někdo dostane za uši

První polovina sezony dopadla nad očekávání dobře a to se do toho ještě sral ten idiotský random. Jak dopadne druhá polovina, to napoví nejvíce hned první týden. S mým úzkým kádrem by bylo udržení druhého místa hodně velkým úspěchem, počítám spíše, že to nedopadne dobře, ale samozřejmě udělám vše, co bude v mých silách.
P.S. Dneska psal Pupajdi menší tiskovou zprávu, jak roztočil našetřené peníze za pár hráčů a jak to odpovídá stavu SP. Trochu jsem nad tím uvažoval a mohu konstatovat, že už mi je vlastně úbytek hráčů i stav SP celkem šumák, dokud bude SP hrát alespoň 16 aktivních hráčů, tak to bude stačit
Na víc než jednu sezonu už stejně v SP delší dobu neplánuju.
P.S. Dneska psal Pupajdi menší tiskovou zprávu, jak roztočil našetřené peníze za pár hráčů a jak to odpovídá stavu SP. Trochu jsem nad tím uvažoval a mohu konstatovat, že už mi je vlastně úbytek hráčů i stav SP celkem šumák, dokud bude SP hrát alespoň 16 aktivních hráčů, tak to bude stačit
-
ps2512
no jo nomantel wrote:Dva bodíky za celý týden a u Pala je po nadějích na postup. Tady někdo dostane za uši
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
tomkycz
s tím musel Palo počítat když si tě bral do týmups2512 wrote:no jo nomantel wrote:Dva bodíky za celý týden a u Pala je po nadějích na postup. Tady někdo dostane za uši
A já jsem se prokousal už na druhé místo a budu se snažit se na něm udržet.už mi to nejde, Pala jsem prosil na kolenou aby mě nezabil
Mantelík sa musel dnes rozplakať, keď uvidel, čo (ne)nastavilo S.A.T-ko...tri bodíky navyše sú fuč. Ale Palo dnes zaknihoval dôležité víťazstvo, už to vyzerá nádejnejšie s postupom
Škoda len, že to víťazstvo neprišlo s týmto mužstvom na konci minulej sezóny... 
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
Hippopotamus
Teda Mantelov vykon 99 mi nejde uplne do gebuleMilko wrote:Mantelík sa musel dnes rozplakať, keď uvidel, čo (ne)nastavilo S.A.T-ko...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
palo
Mně ráno nešel do gebule celý ten zápas...Hippopotamus wrote:Teda Mantelov vykon 99 mi nejde uplne do gebuleMilko wrote:Mantelík sa musel dnes rozplakať, keď uvidel, čo (ne)nastavilo S.A.T-ko...
Škoda že to mantel neuhrál,ta ztráta mohla být zas o chlup menší.Ale rvu se až do konce,uvidíme jak to nakonec dopadne (počítám do třetice všeho dobrého 3.místo...

Měli jste studovat před zápasem a ne až po němpalo wrote:Mně ráno nešel do gebule celý ten zápas...Hippopotamus wrote:Teda Mantelov vykon 99 mi nejde uplne do gebuleMilko wrote:Mantelík sa musel dnes rozplakať, keď uvidel, čo (ne)nastavilo S.A.T-ko...![]()
Škoda že to mantel neuhrál,ta ztráta mohla být zas o chlup menší.Ale rvu se až do konce,uvidíme jak to nakonec dopadne (počítám do třetice všeho dobrého 3.místo...)
-
palo
Proč zas já ???
Stratovarius - Primisimo FC 2:2 (146:135)
Sotva se začnu trochu dotahovat,hned mne ten šmejd zase sejme.
Už mám v této sezoně zas bilanci -7 bodů... 
Sotva se začnu trochu dotahovat,hned mne ten šmejd zase sejme.

Bart 'pa' Doll ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Nduka Ukohu. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.palo wrote:Proč zas já ???![]()
Sotva se začnu trochu dotahovat,hned mne ten šmejd zase sejme.Už mám v této sezoně zas bilanci -7 bodů...
-
palo
to bych bral kdyby ten rozdíl byl pár bodů,ne takto...sexy kote wrote:Bart 'pa' Doll ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Nduka Ukohu. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.palo wrote:Proč zas já ???![]()
Sotva se začnu trochu dotahovat,hned mne ten šmejd zase sejme.Už mám v této sezoně zas bilanci -7 bodů...

+11 není záruka žádné výhry. Mojí blbostí zahozená penalta v minulé sezóně na +14 vyšla nakonec hodně draze.palo wrote:to bych bral kdyby ten rozdíl byl pár bodů,ne takto...sexy kote wrote:Bart 'pa' Doll ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Nduka Ukohu. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.palo wrote:Proč zas já ???![]()
Liga se zatím vyvíjí nad očekávání dobře, čeká mně posledních 7 zápasů (4 venku, 3 doma), na čele 5 bodů náskok a stále je k dispozici i žolík. Stále to může dopadnout ještě všelijak, ale rýsuje se to nadějně. Palo stále bojuje s nepřízní osudu a dědictvím vlastní dovolené a zkouší urvat postup, závěr ještě bude zajímavý, jestli se mu podaří dotáhnout dvojku před sebou. Hodně bude záležet jak k tomu přistoupí SAT, pokud bude chtít, tak to bude mít Palo těžké. Ale snad bude hrát pohár hlavní roli a ligu bude i nadále hrát na půl plynu. Budu mu držet palce, jen v úterý to asi bude jinak.
-
tomkycz
Palo - koukám, žes nakonec urval stejně bodů jako druhý postupující, velká škoda, že to opět nevyšlo. Příští sezónu se snad budeme bít o postup spolu