Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote:Predne gratulace Resimu. O 4 konske delky to nevalcoval snad ani Hippo :roll: Predchozi dve sezony, kdy byl tym na vrcholu sil se posledni medaili utechy vybojovat nepodarilo, ted kdyz uz je tym v troskach to skoncilo prekvapive 8 bednou utechy. Nutno priznat, ze tomu znacne napomohl kolaps mnoha hlavnich favoritu.
Pohled na postupujici tymy z Becek, kdy nepostupuje nic svetoborneho co do stavu soupisek rika, ze je zde jakasi sance i stim rozpadajicim se B -C tymem zkusit bojovat o 10 nesestupove misto.
Tak on Remedy s max. výkonom 156 bol trošku iný súper, akých mal Resi (so všetkou úctou k vám). Ale bez tak:
58. sezóna: 1. Noldor 85b 2. Remedy 67b
59. sezóna: 1. Noldor 90b 2. Fresh 70b

Čo sa týka teba - ak dáš do sezóny všetko a skončíš mimo 5teho miesta, tak to bude negatívnym prekvapením.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Tak už tady zase budu strašit jednu sezonu, sem tam písnu nějaký koment a hlavně se přijdu vybrečet, když mně ten proklínaný random zase někdy setne :-) Lehce jsem projel další účastníky (na nějakou hlubší analýzu jako za starých časů už mi chybí chuť ) a boj o poslední nesestupové místo by nemusel být nereálný. Ale bude to chtít 100% nasazení managera ( což je celkem problém poslední sezony), dobře vybírat zápasy, kde hrát naplno a kde vypouštět a taky pokud možno nevšímáka od randomu k mému týmu. Tak jako tak je o co hrát a zatím se nemusím nijak výrazně nutit do přihlašování na SP, takže sezona by mohla stát za to. Snad bude všechno v pohodě a nebudou se moc řešit zákulisní prasárny (žádného florina tady zatím nevidím ). Přeju všem klidnou sezonu a dobré výsledky :-) S výjimkou 6 protihráčů, kterým budu přát návrat do Béčka.
oslicek

Post by oslicek »

mám tedy pochopitelně odvážnější plány než mantel, ale nějak mě nemají rádi rozhodčí - poslední domácí přátelák před pondělní ligou sem si chtěl zahrát rekord a skutečně sem si ho asi zahrál - 113 se čtyřmi červenými...

hlásím ambice bojovat o titul a tentokrát tomu podřídím opravdu maximum a nedám se odradit po prvních třech nebo pěti zářezech. los taky moc nepomohl - první kolo venku u resiho souborem gerontů, ale aspoň to bude výzva
tom17
Team President

Post by tom17 »

Zřejmě by se slušilo a patřilo pokusit se o hattrick :)

Na týmu se sice podepisuje již zub času, pořád tam však kvalita je a vedle toho zbylo na účtu ještě pár éček na několik náhrad za starce.

Navíc tým má schopného manažera :) Ten však přivítal těsně před novou sezónou druhou juniorku, tak uvidíme, kolik času mu zbyde na jeho SP squadru.

Pravděpodobné se mi jeví, že si to o titul rozdá oslíček s Meangreenem, který má v plánu jet také naplno. Pokud to půjde, pokusím se jim tam do toho nějak přimíchat…
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Dajo

Post by Dajo »

tom17 wrote:Zřejmě by se slušilo a patřilo pokusit se o hattrick :)

Na týmu se sice podepisuje již zub času, pořád tam však kvalita je a vedle toho zbylo na účtu ještě pár éček na několik náhrad za starce.

Navíc tým má schopného manažera :) Ten však přivítal těsně před novou sezónou druhou juniorku, tak uvidíme, kolik času mu zbyde na jeho SP squadru.

Pravděpodobné se mi jeví, že si to o titul rozdá oslíček s Meangreenem, který má v plánu jet také naplno. Pokud to půjde, pokusím se jim tam do toho nějak přimíchat…
Tak trošku po funuse ale.....gratulácia k titulu na SP a tiež veĺká gratulácia k druhemu titulu u teba doma. :wink:
Veĺa zdravíčka.
Dajo
FK Laugaricio
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dajo wrote: Tak trošku po funuse ale.....gratulácia k titulu na SP a tiež veĺká gratulácia k druhemu titulu u teba doma. :wink:
Veĺa zdravíčka.
Děkuji :)
VIASTORE
acskncl

Post by acskncl »

O zachranu me hrat nikdy neslo, ale pokud v sobe najdu jeste nejakou chut a snahu, tak by boj o to 10 misto nemusel byt uplne beznadejnej :D Zda te chute bude jeste dostatek, tot otazka :roll:
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

mantel wrote:...... a taky pokud možno nevšímáka od randomu k mému týmu.
Sotva jsem toho šmejda vzpomenul, tak se hned musel projevit. Ať chcípne :roll: :mrgreen:
palo

Post by palo »

mantel wrote:
mantel wrote:...... a taky pokud možno nevšímáka od randomu k mému týmu.
Sotva jsem toho šmejda vzpomenul, tak se hned musel projevit. Ať chcípne :roll: :mrgreen:
slušný začátek sezóny... :roll:
Image
Milko

Post by Milko »

1. Týždeň

Spicy's all-star 1 - 1 The Last Mohycan
The Last Mohycan 1 - 0 FC Meangreen
The Last Mohycan 2 - 2 ruda masina
berusky 0 - 1 The Last Mohycan

:arrow: Máme za sebou prvý týždeň novej sezóny a priniesol nám radosť na tvári. 8 bodov je skvelá vizitka. Po úvodnej remízke u nováčika prišla nečakaná výhra s ašpirantom na titul FC Meangreen. Treba však dodať, že súper pravdepodobne "naháňal" teamovku a odohral pre zápasom všetko, čo sa dalo. Vo štvrtok sme privítali Mašinku, bola o kúsičok lepšia, takže s bodom samozrejme spokojnosť. V poslednom ligovom zápase tohto týždňa sme cestovali k Beruškám. Len to tak prášilo s červenými kartami...našťastie rovnako, ale body "zutekali" k nám :wink:

:arrow: Program nasledujúceho týždňa - doma Landstormers, nováčik, ktorého by sme radi zdolali. V utorok cestujeme k Mantelíkovi - hmmmmm, ťažko tipovať, ale remízka by bola pre nás vzácna. A vo štvrtok k nám zavíta FK Laugaricio. Po minuloročnom výprasku na domácom štadióne nám nezostáva tentokrát nič iné, len sklopiť uši, zavrieť svoju neomáchanú držku a modliť sa, aby sme len tesne prehrali... :oops: V piatok ideme k Remedymu, tam to moc ružovo s bodmi tiež nevyzerá...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
oslicek

Post by oslicek »

tak po první týdnu určitě spokojenost s umístěním. přes ospalejší start s dvěmi červenými u resiho se povedlo najet na vítěznou vlnu a především vyhrát u fantoma Remedyho, se kterým mi to předešlé sezóny moc nešlo.

příští týden tři zápasy venku, do toho sem nestihl zablokovat termíny - sice to vypadá katastroficky, ale ze zákulisních kuloárů sem slyšel, že se hráčům připravují nové smlouvy a i trenér se třese o své místo u týmu, protože s minulou sezónu spokojenost moc nepanovala.

TOP5 asi bude hodně obdobné i na konci sezóny, těžko čekat, že by tam byl ještě někdo jiný než tyto týmy, nanejvýš oliwapol, berušky a acskncl.
tomkycz

Post by tomkycz »

oslicek wrote:TOP5 asi bude hodně obdobné i na konci sezóny, těžko čekat, že by tam byl ještě někdo jiný než tyto týmy, nanejvýš oliwapol, berušky a acskncl.
V Pardubicích jsou nějaké rošády v kádru...
tom17
Team President

Post by tom17 »

U Viastore první týden žádné velké nadšení.

Dva těžké zápasy (doma oslíčka a venku u mašiny) se sice podařilo zvĺádnout, avšak ve dvou „papírově“ snadnějších (venku u Barta a doma berušky) byly zaznamenány ztráty při lepších výkonech (+4 a + 11).

Pozitivně lze hodnotit příchod dvou posil, zejména 28-letého středového účastníka, který, jak jsem zjistil, srazil věkový průměr týmu na solidních 30,14 roku :)
VIASTORE
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tom17 wrote: Pozitivně lze hodnotit příchod dvou posil, zejména 28-letého středového účastníka,
A čoho sa chlapec zúčastnil? :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Celý týden stál za hov.., ostatně nic jiného jsem po pondělku ani nečekal :-) Příští týden to vypadá na setrvalý stav.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”