Divize B

Moderator: Czech Moderators

gregoric
Team President

Re: Divize B

Post by gregoric »

palo wrote:
tomkycz wrote:
tak zápas u Pala dopadl dobře, rozdělili jsme si body, takže za nás spokojenost. Dále se naše pozornost ubírala k dnešnímu zápasu, zajížděli jsme tč k druhému týmu tabulky. Zadařilo se a po výkonu 147 si odvážíme tři body, takže opět spokojenost. Dva zápasy do konce první půle sezóny, takhle dobře rozjeto jsme už dlouho neměli. Držíme s Palem čelo, tak snad to udržíme !!!
Ty to udržíš a já budu zase třetí jak je mým dobrým zvykem... :wink:
Osobne som pred sezónou čakal, že tam budete mať tretieho súpera do partie - Otelul, ale ten so svojim vykuchaným kádrom bude skôr súperom mne v boji o záchranu :) Zvyšní súperi sú predsa trošku slabší, takže ja verím, že postup doklepete obidvaja :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
mantel
Member of the Soccer Project Association

Post by mantel »

gregoric wrote:
palo wrote:
tomkycz wrote:
tak zápas u Pala dopadl dobře, rozdělili jsme si body, takže za nás spokojenost. Dále se naše pozornost ubírala k dnešnímu zápasu, zajížděli jsme tč k druhému týmu tabulky. Zadařilo se a po výkonu 147 si odvážíme tři body, takže opět spokojenost. Dva zápasy do konce první půle sezóny, takhle dobře rozjeto jsme už dlouho neměli. Držíme s Palem čelo, tak snad to udržíme !!!
Ty to udržíš a já budu zase třetí jak je mým dobrým zvykem... :wink:
Osobne som pred sezónou čakal, že tam budete mať tretieho súpera do partie - Otelul, ale ten so svojim vykuchaným kádrom bude skôr súperom mne v boji o záchranu :) Zvyšní súperi sú predsa trošku slabší, takže ja verím, že postup doklepete obidvaja :)
Oni tam mají třetího soupeře, teda aspoň Palo ho tam má už dvě sezony za sebou :-)
palo

Post by palo »

mantel wrote: Oni tam mají třetího soupeře, teda aspoň Palo ho tam má už dvě sezony za sebou :-)
Tuto sezonu mne zatím nechává na pokoji ale nechcu to zakřiknout... :wink:
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:
mantel wrote: Oni tam mají třetího soupeře, teda aspoň Palo ho tam má už dvě sezony za sebou :-)
Neboj, je u mně a drží se mně jako klíště :-)
palo

Post by palo »

mantel wrote:
palo wrote:
Neboj, je u mně a drží se mně jako klíště :-)
všiml jsem si,taky Mára s ním zdatně zápolí :)
Image
mantel

Post by mantel »

Ano , oslíček s ním taky má co do činění. Já jsem na tom o něco lépe, poněvadž nemám prakticky žádné ambice v diviza A na rozdíl od něho.
gregoric
Team President

Post by gregoric »

mantel wrote:Ano , oslíček s ním taky má co do činění. Já jsem na tom o něco lépe, poněvadž nemám prakticky žádné ambice v diviza A na rozdíl od něho.
nechcem to zakríknuť, ale ja musím uznať, že v doterajších zápasoch sme zatiaľ kamaráti, priniesol mi už tri extra bodíky :) a zatiaľ si nepamätám sezónu, kedy by som mal s randomom plusovú bilanciu..

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Posledný týždeň prvej polovice mi priniesol 4 body:
13. kolo: tvaltnietmee - FC Rovinka 2:2 (141 - 138)
14. kolo: FC Rovinka - SpVgg Boekarest 8:0 (129 - 38)
15. kolo: perspolis_ only - FC Rovinka 1:0 (133 - 132)

Spokojný úplne nie som, v pondelok mi síce pomohol random (resp. domáci zahodenou penaltou), ale dnešný zápas trochu mrzí. Situáciu mi skomplikovali tresty, zranenia a únava. Pre zranenie mi vypadol zo základnej 11ky LB a keďže druhý LB sa mi vykartoval v predošlom zápase, musel vľavo zasahovať stopér. A keďže môj najlepší stopér schytal ešte v pondelok priamu redku a 3 zápasy stop, rozostavenie som menil na 3-4-3, no a jeden z CM, ktorého by som inak nasadil, mal fyzičku okolo 80. Výsledkom toho bol výkon 58 na LB a 62 na jednej CM pozícii..

Každopádne, po prvej polovici mám na konte 19 bodov (5 - 4 - 6), držím 9. priečku so 4 bodovou stratou na pekné 6. miesto, ale iba s bodovým náskokom na prvú zostupovú pozíciu. Výkonmi a výsledkami som zatiaľ veľmi neplnil svoje vlastné ciele, takže v odvetnej časti skúsim pridať :)

History:
tomkycz

Post by tomkycz »

tak polovina sezóny za námi a jde to rozhodně lépe, než jsem očekával. Škoda, že i naši pronásledovatelé se nás drží na dostřel ( nemyslím Pala, ten se držet naopak musí ). Uvidíme, jak to půjde dál, tu půl sezónu tomu ještě dám :wink: Jinak už bych potřeboval doplnit nějaké posty, ale není kde brát. Na to, že první hráč koupený za účelem výstavby nového týmu byl rf a od něj se vše začalo odvíjet, tak je zoufalost, že druhé rf potřebných parametrů se za celou dobu na trhu neobjevilo a musel se koupit stařík, který začíná dosluhovat. Tak snad se podaří něco splašit... :evil: tak gl všem spolubojovníkům do druhé půle !!!
tomkycz

Post by tomkycz »

tak v lize stále pokračujeme bez větších problémů, na rozdíl od předchozích sezón se do nás ne..re random a tak držíme s lehkým náskokem první flek. Snad těch sedm kol už nějak doklepem, ty nejtěžší soupeři nás ještě čekají, všechny je přivítáme u nás ( Stratovarius, Sevilla, Perspolis )... jen mě trochu se.e los poháru, po zápase se Stratoviariusem hned zápas s Hala Madrid, ten tým je trošku jinde. No, hrajeme doma, a na tento dvojzápas určitě padne žolík, jen si vybrat, který zápas to bude :wink:
palo

Post by palo »

tomkycz wrote:tak v lize stále pokračujeme bez větších problémů, na rozdíl od předchozích sezón se do nás ne..re random a tak držíme s lehkým náskokem první flek. Snad těch sedm kol už nějak doklepem, ty nejtěžší soupeři nás ještě čekají, všechny je přivítáme u nás ( Stratovarius, Sevilla, Perspolis )... jen mě trochu se.e los poháru, po zápase se Stratoviariusem hned zápas s Hala Madrid, ten tým je trošku jinde. No, hrajeme doma, a na tento dvojzápas určitě padne žolík, jen si vybrat, který zápas to bude :wink:
já bych se teda přimlouval ať ho využiješ na pohár... :wink:
Image
gregoric
Team President

Post by gregoric »

V ôsmich kolách odvetnej časti som vydoloval 12 bodov (4-0-4), čo je výrazne lepšie oproti úvodu sezóny (5 bodov za 1-2-5). Z tých 4 prehier v uplynulých dvoch týždňoch boli tri v súbojoch s prvou trojkou, takže tam som ani viac neočakával.. Trochu mrzí prehra na ihrisku F.C. Technica Praha (výkony 133 - 137), na druhej strane teší najmä víťazstvo nad nevyspytateľným S.A.Tom 3:1 (139 -126). Momentálne držíme 8. miesto a čaká nás kľúčový týždeň so zápasmi proti Popradu (vonku) a GregoriansMost (doma). Zatiaľ sa mi nepodarilo zlomiť hranicu 140 v tomto ročníku - už by hádam aj bolo na čase :)

History:
tomkycz

Post by tomkycz »

domácí zápas se stratovariusem nemohl dopadnout jinak, když si náš brankář plete fotbal s boxem. Soupeř odjel s monoklem i všemi body...
gregoric
Team President

Post by gregoric »

tomkycz wrote:domácí zápas se stratovariusem nemohl dopadnout jinak, když si náš brankář plete fotbal s boxem. Soupeř odjel s monoklem i všemi body...
ale 9 gólov v stretnutí vedúcich dvoch teamov je celkom riadna smršť :)

History:
palo

Post by palo »

gregoric wrote:
tomkycz wrote:domácí zápas se stratovariusem nemohl dopadnout jinak, když si náš brankář plete fotbal s boxem. Soupeř odjel s monoklem i všemi body...
ale 9 gólov v stretnutí vedúcich dvoch teamov je celkom riadna smršť :)
stálo nás to pár drobáků pro rozhodčího ale body jsou doma! :wink:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”