právě že doma nejsoupalo wrote:stálo nás to pár drobáků pro rozhodčího ale body jsou doma!

Moderator: Czech Moderators
právě že doma nejsoupalo wrote:stálo nás to pár drobáků pro rozhodčího ale body jsou doma!
no super po tom pomalém začátku jsem měl o tebe trochu obavugregoric wrote:Predposledný týždeň priniesol 9 bodov a definitívne potvrdil moje zotrvanie v B aj pre ďalšiu sezónu
jestli budu zase třetí tak je to Tvoje vina,random už mne škádlil dnes...tomkycz wrote: a že půjdeme do áčka spolu s Palem, je takový bonus, protože těch, co by mohli říct, že kopali áčko se stratovariusem, moc nebude( tak a teď jsem to celé zakřikl a random už si brousí kosu, teda veslo )
žádný posel nebude - jenom pěkně prohraj ať Tě ještě předběhnu...tomkycz wrote:tak hraju se dvěma týmy hrajícími o postup tak očekávám návštěvu nějakého posla
ještě může dorazit poštovní holub ze Španělska nebo z Persie....palo wrote:žádný posel nebude - jenom pěkně prohraj ať Tě ještě předběhnu...tomkycz wrote:tak hraju se dvěma týmy hrajícími o postup tak očekávám návštěvu nějakého posla
klidně ať přiletí i z Íránu,těch 6 bodů už snad uhraju i kdyby mi přišla na mančaft ch.olera...tomkycz wrote:právě dorazil poštovní holub ze Španělska....palo wrote:žádný posel nebude - jenom pěkně prohraj ať Tě ještě předběhnu...tomkycz wrote:tak hraju se dvěma týmy hrajícími o postup tak očekávám návštěvu nějakého posla
Jen aby nepřiletěl rumunský z francie, ten nosívá jen zlé zprávy.tomkycz wrote:ještě může dorazit poštovní holub ze Španělska nebo z Persie....palo wrote:žádný posel nebude - jenom pěkně prohraj ať Tě ještě předběhnu...tomkycz wrote:tak hraju se dvěma týmy hrajícími o postup tak očekávám návštěvu nějakého posla
když si ho zasloužím tak mi ho nech,ne?tomkycz wrote:zahozená penalta nás připravila o předčasné oslavy. Takže se budeme klepat až do poslední chvíle. Palovi gratuluji ke skvělé sezóně, za kterou by si zasloužil pohárek. Ale udělám, co bude v mých silách, abych mu ho nedopřál.
beru Tě za slovo!!!ps2512 wrote:Slovo nemožné má nový význam![]()
Tak Palo, plním slib a za 6 sezon v A divizi