Divize B

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by ps2512 »

palo wrote:
ps2512 wrote:Slovo nemožné má nový význam :mrgreen:
Tak Palo, plním slib a za 6 sezon v A divizi :twisted:
beru Tě za slovo!!! 8)
už jsem řádil na TL......no to je hnus velebnosti :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak se nám podařilo uhájit pozici před dotírajícím Palem. Bylo to o prsa a tak jsme museli makat do poslední chvíle. Sezóna nám vyšla nad očekávání dobře, random se do nás kupodivu téměř nes.al a tak se podařilo to, v co jsem na začátku cesty jen stěží věřil. Podařilo se ukořistit všechny pohárky od háčka až po béčko v řadě, na áčkový si teda rozhodně zálusk nedělám 8) takže cíl tohoto týmu byl do puntíku splněn a teď už to bude hra na pohodu :twisted:
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Tak sezóna sa skončila - v prvom rade gratulujem tomkyczovi a Palovi k výborným výkonom a k zaslúženému postupu do A! Užite si to tam :)

Ja som tu na začiatku sezóny odhadoval svoje možnosti niekde na 6. - 7. miesto a môj odhad bol napokon celkom presný. V predposlednom kole som sa vyšvihol na šieste miesto - čo bolo najvyššie umiestnenie v priebehu sezóny. Posledné kolo som však vypustil a v konečnom účtovaní som klesol na 7. miesto - tento ťah mi však priniesol ovocie v SPCL, kde som uhral cennú remízu na pôde Milkovych mohykánov :)

Po pomalom rozbehu a trochu zbytočných stratách v úvodných dvoch týždňoch sezóny (aj vďaka zrazenej teamovej nálade) som sa postupne začal šplhať vyššie a v odvetnej časti som sa už držal nad čiarou. Môj maximálny výkon v sezóne bol znovu "len" 142 - to je môj historický rekord, ktorý držím a nedokážem prekonať už tri sezóny. Na druhej strane mám momentálne trochu silnejšiu lavičku, niektorí hráči prichádzajú do svojho ideálneho veku, takže očakávam zlomenie rekordu v budúcej sezóne.
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
palo

Post by palo »

gregoric wrote:Tak sezóna sa skončila - v prvom rade gratulujem tomkyczovi a Palovi k výborným výkonom a k zaslúženému postupu do A! Užite si to tam :)

Ja som tu na začiatku sezóny odhadoval svoje možnosti niekde na 6. - 7. miesto a môj odhad bol napokon celkom presný. V predposlednom kole som sa vyšvihol na šieste miesto - čo bolo najvyššie umiestnenie v priebehu sezóny. Posledné kolo som však vypustil a v konečnom účtovaní som klesol na 7. miesto
Po tom úvodu sezóny jsem Tě bral jako jasného kandidáta na sestup ale vzpamatoval ses rychle (vím žes tam měl dost obchodů...)
Za gratulaci díky!!! V áčku se budem snažit neudělat (úplnou) ostudu... :wink:
Image
palo

Post by palo »

Pohárek sice získal zaslouženě tomkycz (ještě jednou gratuluju),přesto se nám dnes povedla pěkná věc.Hattrickem se dnes proti S.A.T. blýskl LF Nduka Ukohu a na poslední chvíli ovládl tabulku střelců divize B.2,a to prosím potřetí za sebou!!! Musel si to odmakat,protože proti týmům u kterých byla šance k nastřílení více branek jsem ho většinou šetřil na důležitější mače...
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Palo - kopačku pro nejlepšího střelce jsem snad nikdy s nikým nezískal 8) to, že můj nejhorší a téměř opomíjený útočník má jen o gól méně než nejlepší útočník, taky o něčem vypovídá ( 15 gólů ve třech zápasech ale zase není zas tak špatná vizitka ) 8)

gregoric - tak sedmé místo ujde po tom začátku. Mohl si v pohodě uhrát i šesté, ale to už by nic neřešilo, takže to chápu 8) Taky jsi pořád v poháru, to taky není k zahození :wink: Pro nás je 10 kolo poháru zatím naše maximum a mám obavy, že výsledek asi nevylepším... :|

Tímto se loučím s béčkovým topicem a doufám, že se tu aspoň pár sezón nevrátím 8)
Dajo

Post by Dajo »

Gratulácia obom páni tešim sa na vás. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Blíži sa nová sezóna - moja druhá v Béčku. Dvaja silní súperi zmizli načas o súťaž vyššie, ale ľahšie to túto sezónu nebude. Myslím, že jasným favoritom na víťazstvo bude našlapaný Hala Madrid, a o postup sa asi pobijú US Poverta Miseria, KFC Viewaa a možno aj FC Sevilla Atletico. Mojím cieľom bude určite vylepšenie 7. priečky, rád by som sa hýbal niekde okolo štvrtého miesta. Teamovú náladu mám síce opäť trochu nižšie, ako som chcel - ale zas je to rozhodne lepšie oproti vlaňajšku - takže snáď túto sezónu nezačnem 4 prehrami v rade :)

Rád by som sa s touto generáciou dostal do áčka, ale treba ešte mierny tunning a pri súčasnom stave pokladnice to také ľahké nebude..

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Štart do novej sezóny nevyšiel úplne najhoršie - doma dve víťazstvá, nad Dinamo Gugesti a perspolis_only. Vonku je to horšie, po remíze 2:2 na ihrisku tvaltnietmee som včera prehral na pôde S.A.T 1:2 - pri tomto súperovi dosť záleží termíne zápasu a ja som mal to "šťastie", že sme hrali po voľnom dni.. Včera zahral 138 a dnes 118.
V tabuľke po piatom kole držím 5. miesto, na čele sa usídlil podľa očakávania Hala Madrid a bez straty bodu je zatiaľ aj ďalší nováčik - CHEROKEE, môj najblížší súper.

History:
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Druhý týždeň priniesol 8 bodov, aj keď som mohol získať ešte o dva viac, keby som v pondelok proti CHEROKEE nezahodil penaltu (0:0, výkony 143 - 139). Práve v pondelok som však zlomil svoj trojročný výkonnostný rekord, zahral som 143 - nejaké to ďalšie vylepšenie by bolo dobré ešte v prebiehajúcej sezóne :)
Dnes som konečne vyhral aj vonku - na ihrisku predposledného GregoriansMost.
Budúci týždeň bude celkom zaujímavý - doma budem hrať proti dvom silným súperom (KFC Viewaa a FC Sevilla Atletico), kým vonku na ihriskách dvoch rozpredávajúcich teamov (Spicy's all-stars a US Poverta Miseria) - ideálny by bol zisk aspoň 10 bodov.

History:
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Prvá polovica za nami, so ziskom 25 bodov mi zatiaľ patrí 6. miesto a šance na postup sú už mizivé (Hala Madrid 41, K.F.C. Viewaa 34). Pri trochu väčšej snahe sa dalo získať bodov viac, ale nevydalo. Teamová nálada sa zväčša držala niekde medzi 80 - 90, vždy keď som ju vytiahol hore, tak som si trochu zaobchodoval - stálo ma to zopár bodov, ale snáď to v budúcej sezóne prinesie ovocie.
Rekord som si zatiaľ zvýšil na 143, ale hranicu 140 som dosiahol len štyrikrát - na druhej strane moji súperi vo vzájomných zápasoch na tom neboli zas o nič lepšie - top výkon proti mne zahral Hala Madrid (148) a okrem neho na 140 dosiahli len traja súperi (tvaltnietmee, K.F.C. Viewaa a Landstormers). Random mi body bral aj dal, celková bilancia je však 0.

Do odvetnej časti sa skúsim prioritne sústrediť na hráčsky trh, ale pritom sa skúsim vytiahnuť do prvej päťky.

EDIT: Tá posledná veta po prvom týždni odviet neplatí, po ďalších rošádach v kádri to začína vypadať na boj o záchranu.. Snáď to nejak ustojím :evil:

History:
mantel

Post by mantel »

Dnešní liga potvrdila, že s tímto týmem už mi pšenka na SP asi nikdy nepokvete, takže začíná výprodej. K mání je úplně každý, nikomu neslibuji přednostní nákupy a ceny určí spravedlivě trh.
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Tri kolá pred koncom sme sa zachránili v B-čku. Takže mám teraz dva týždne na konsolidáciu kádra :)

History:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Dnešní liga potvrdila, že s tímto týmem už mi pšenka na SP asi nikdy nepokvete, takže začíná výprodej. K mání je úplně každý, nikomu neslibuji přednostní nákupy a ceny určí spravedlivě trh.
Keď sa teraz pozerám na tabuľku a zostávajúci program, tak mám taký pocit, že si sa dobrovoľne vzdal postupu do áčka (hoci len z 2. miesta).
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Dnešní liga potvrdila, že s tímto týmem už mi pšenka na SP asi nikdy nepokvete, takže začíná výprodej. K mání je úplně každý, nikomu neslibuji přednostní nákupy a ceny určí spravedlivě trh.
Keď sa teraz pozerám na tabuľku a zostávajúci program, tak mám taký pocit, že si sa dobrovoľne vzdal postupu do áčka (hoci len z 2. miesta).
Já myslím, že ne :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”