už jsem řádil na TL......no to je hnus velebnostipalo wrote:beru Tě za slovo!!!ps2512 wrote:Slovo nemožné má nový význam![]()
Tak Palo, plním slib a za 6 sezon v A divizi

Moderator: Czech Moderators
už jsem řádil na TL......no to je hnus velebnostipalo wrote:beru Tě za slovo!!!ps2512 wrote:Slovo nemožné má nový význam![]()
Tak Palo, plním slib a za 6 sezon v A divizi
Po tom úvodu sezóny jsem Tě bral jako jasného kandidáta na sestup ale vzpamatoval ses rychle (vím žes tam měl dost obchodů...)gregoric wrote:Tak sezóna sa skončila - v prvom rade gratulujem tomkyczovi a Palovi k výborným výkonom a k zaslúženému postupu do A! Užite si to tam
Ja som tu na začiatku sezóny odhadoval svoje možnosti niekde na 6. - 7. miesto a môj odhad bol napokon celkom presný. V predposlednom kole som sa vyšvihol na šieste miesto - čo bolo najvyššie umiestnenie v priebehu sezóny. Posledné kolo som však vypustil a v konečnom účtovaní som klesol na 7. miesto
Keď sa teraz pozerám na tabuľku a zostávajúci program, tak mám taký pocit, že si sa dobrovoľne vzdal postupu do áčka (hoci len z 2. miesta).mantel wrote:Dnešní liga potvrdila, že s tímto týmem už mi pšenka na SP asi nikdy nepokvete, takže začíná výprodej. K mání je úplně každý, nikomu neslibuji přednostní nákupy a ceny určí spravedlivě trh.
Já myslím, že neHippopotamus wrote:Keď sa teraz pozerám na tabuľku a zostávajúci program, tak mám taký pocit, že si sa dobrovoľne vzdal postupu do áčka (hoci len z 2. miesta).mantel wrote:Dnešní liga potvrdila, že s tímto týmem už mi pšenka na SP asi nikdy nepokvete, takže začíná výprodej. K mání je úplně každý, nikomu neslibuji přednostní nákupy a ceny určí spravedlivě trh.