Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Současné šesté místo je pro Viastore velmi solidní, dokonce po 5. kole jsem se na chvíli (a naposledy) vyšvihl na první příčku.

Podařilo se naplno bodovat v upřednostněných zápasech, bohužel ze zbývajících se nepodařilo získat ani bod (přičemž venku u Remedyho a Daja to nebylo s ohledem na přísného rozhodčího beznadějné), ale to bych už chtěl asi moc…

Druhá čtvrtina bude těžší, čeká mne celá velká čtyřka (oslíček, Milko, tomkycz a Olteanca) – pokusím se samozřejmě urvat, co půjde :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
acskncl
Member of the Soccer Project Association

Post by acskncl »

Druhy tyden byl podle ocekavani. Prvni dva zapasy nakladacka, uspech v poharu, povinne body a posetrena sestava uhrala i body patecni.
Co ocekavat od tretiho tydne? Sance bodovat je v podstate jen v uternim zapase s Palem, za predpokladu preziti rozhodciho :mrgreen: Zbyvajici 3 zapasy venku bude sama nakladacka, bod muze hodit maximalne random. Ceka nas tedy opet navrat do reality sestupovych vod.
Na ceste do propadliste dejin.
tomkycz

Post by tomkycz »

tento týden nám vyšel náramně a i přes chabou předzápasovou přípravu se daří držet v popředí.

V pondělí na půdě Interu Bytom jsme těžili z nepřízně rozhodčího vůči domácím, redka v 16´ byla pro domácí slušné k.o. V úterý proti beruškám jsme si nebyli jistí, co proti nám vůbec nastoupí, tak jsme šli do zápasu lehce ostražití a nebyl důvod... Ve čtvrtek u trojnásobného šampiona jsme doufali, že Tom nevymyslí nějakou kulišárnu, když měl nemalé potíže při výběru sestavy, a naštěstí nevymyslel a ikdyž rozhodčí na hřišti řádil jak černá ruka, stačilo nám to na tři body. V pátek přišel hodně těžký protivník v plné síle, to, k čemu se schylovalo, bylo naplněno a mohykáni jeli do Valyrie s novým trenérem. S těžkým srdcem jsem musel téměř celé sestavě polepšit na platech a moje skrblická strategie vzala rychle za své, zvýšit hráčům gáži o víc jak 100% byla pro náš malý klub těžká rána. Rozhodčí byl pro nás hodně nečitelný a tak jsme trnuli, co vyvede. Naštěstí se podařilo zákeřné mohykány, co se sesypali na našeho nej hráče a poslali ho na nosítkách do šatny, udolat a tak završit lucky týden i proto, že jeden z mohykánů neudržel nervy a šel předčasně do sprch. Díky bohu za každé takové ráno 8) .
ps2512

Post by ps2512 »

Kde je Palo? 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:Kde je Palo? 8)
Tu! :wink:
3.týden vyšel nad očekávání,po 3 výhrách držíme krásné 8.místo.
Závěrečné 3 zápasy první půlky už moc bodů neslibují: doma Bart,venku tomkycz,doma resi... :roll:

Stratovarius - FC Remedy 3:2
ruda masina - Stratovarius 2:1
Stratovarius - F.C. OLTEANCA 3:2
FC Meangreen - Stratovarius 1:12
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Ehm… tento týden jsem nějak proflákal, opakovaně jsem nestihl nastavit sestavu v zápasech a vůbec to nějak důstojně manažerovat.
Do pondělní ligy jsem poslal hráče bez individuálních pokynů a ještě jsem nechtěně pošetřil dva hráče. V úterý proti již rozprodávajícímu F.C Pruchnianie jsem si nevšiml, že moje tento týden jediné RM má dvě žluté karty a poslal ho do zápasu pro třetí. Pak jsem se ani nepokusil nikoho na tento post narychlo přivést, takže to s tomkycem doma dopadlo, jak to dopadnout muselo. U oslíčka venku při mírném rozhodčím to byla v pátek formalita.
Bude to chtít více pozornosti, jinak si koleduji o sestup, což by se mi tuto sezónu ještě nechtělo. Příští týden zkusím získat šest bodů (FC SW a palo :wink:).
VIASTORE
acskncl

Post by acskncl »

Treti tyden nakonec bodove trosku lepsi ocekavani. U Indianu a Remedyho vyprask jak se cekalo :mrgreen: S Palem se rozhodci prezil, tak to prineslo 3 body, zjisteni, ze estonec hraje pohar, davalo jakousi nadeji na remizu, kdyz jeste domaci reznik dostal po nastupu do druheho polocasu primou redku, byly nakonec necekane 3 body.
Kratky tyden prinese vyprask od Oslicku, tezko hadat co vybehne za sestavu u zrejme koncich berusek, nepodceneni zapasu by ale mohlo prinest 3 body a na zaver s Bartem by se snad bod nechal uhrat.
oslicek

Post by oslicek »

hmm, tak po polovině třetí místo. trochu nespokojenost a při pohledu zejména na Milkův los (1. místo + tomkycz, olteanca a oslíčci doma) ve druhé půlce si troufám tvrdit, že je to pro oslíčky nehratelné :-(. ach jo.

na druhou stranu Milkovo a tomkyczovo umístění je zasloužené a není to rozhodně dílem kliky nebo náhody.
Milko

Post by Milko »

oslicek wrote:hmm, tak po polovině třetí místo. trochu nespokojenost a při pohledu zejména na Milkův los (1. místo + tomkycz, olteanca a oslíčci doma) ve druhé půlce si troufám tvrdit, že je to pro oslíčky nehratelné :-(. ach jo.

na druhou stranu Milkovo a tomkyczovo umístění je zasloužené a není to rozhodně dílem kliky nebo náhody.
Ja by som to tak čierne nevidel osliček :wink: Stále si pre mňa favorit číslo 1 na celkové prvenstvo :!: I keď je jasné, že aj tomkycz bude nepríjemne hrýzť...Je pravda, že so všetkými vážnymi adeptmi na prvenstvo hrám doma, ale nikde nie je napísané, že to zvládnem ( a určite to aj nezvládnem :wink: ). A to ešte idem k Dajovi, ktorý ma pravidelne v lige doma bije ako žito :?
Ale aspoň to bude zaujímavé a môžeme sa tešiť na každé nové ráno...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Milko wrote:Je pravda, že so všetkými vážnymi adeptmi na prvenstvo hrám doma
Ano,to je pravda... :wink:
Út 29 Pro 2015 (04:00 CET) L The Last Mohycan ?? - ?? Stratovarius

Škoda dnešní oslíčkovy ztráty,dyť Olteancu jsem porazil i já... 8) (pravda je že proti mně teda nezahrála 150 :wink:)
Image
palo

Post by palo »

S posledním týdnem první půlky je u nás naprostá spokojenost,z očekávané nuly se vylíhly 4 bodíky.Trochu jsem si vyčítal,že jsem zkoušel potrápit tomkycze a čekal jsem,že mne resi dnes dorazí,ale už včera večer to vypadalo celkem nadějně... :wink:
Stratovarius - Gondor Condors 1:1
Valyrian Steel - Stratovarius 5:4
Stratovarius - Viastore 1:0

Po první půlce je z toho krásné osmé místo,což jsem nečekal ani v nejodvážnějších snech... 8)
A v zisk 23 bodů jsem nevěřil ani na konci sezóny.
Cením si hlavně výher nad Dajem,Olteancou a obhájcem titulu resim (i přes trošku starší kádr :wink: ),škoda ztrát s Pruchnianiem,které pak začalo rozprodávat a s berunou,která na mne šla ještě v plné síle.
Pomaličku začínám pošilhávat i po záchraně,bude to ale ještě bitva...
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

U nás panuje spokojenost s umístěním v tabulce, mohlo být i lépe, ale taky o dost hůře, takže u nás dobrý 8) Tým má ještě značné rezervy a i manažer tomu nedává, co by bylo třeba, takže případný úspěch by byl spíše dílem náhody než dobře odvedenou prací realizačního týmu 8) Cíl pro druhou půli je porazit doma Oslíčka, a pak půjdeme od zázasu k zápasu a budeme doufat, že soupeři budou strácet víc bodů než my :wink:
acskncl

Post by acskncl »

Kratky tyden nakonec prinesl necekanych 7 bodu a take dva posledni vykony hodne Acka :( Skoda, ze penalta kopla az do stromovky, vzala moznost vyhry nad aktualne nejlepsim tymem Acka. Bodovy plan sezony se diky nekolika tymum co se k sestupu prihlasily dobrovolne podarilo dosahnout v predstihu. Zda je realna zachrana i pres relativne hodne bodu v polovine si netroufam hadat, mimo zapasu proti sestupujicim uz do zadneho utkani nepujdem jako favorit. Pomalu se vkrada otazka co dal. Na konte temer nic, prodat take v podstate neni co, tak jesi to nebude lepsi zabalit.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Předtýdenní plán na zisk 6 bodů se mi podařilo splnit z 50 %.

U Milka to v pondělí bylo bez šance, takže jsem pošetřil hráče na domácí zápas s FC SW a vyplatilo se. V úterý jsem to pak však opět už nezmanažeroval, nestihl jsem nastavit sestavy na poslední dva zápasy, a tedy vyladit sestavu na čtvrteční zápas s palem (s ohledem na stav týmu bych si od pala tři body stejně neodvezl…).

Po půlce 22 bodů a věřím, že záchrana by mi neměla uniknout, tedy pokud to nebudu moc flákat…

Čelo tabulky vypadá zajímavě :)
VIASTORE
tomkycz

Post by tomkycz »

tomkycz wrote: Cíl pro druhou půli je porazit doma Oslíčka, a pak půjdeme od zázasu k zápasu a budeme doufat, že soupeři budou strácet víc bodů než my :wink:
tento odvážný plán dostal hned na začátku odvetné části vážnou trhlinu... :evil:

Valyrian steel 0 - 1 Totemo Baka

Oslíček si vzal zpět své ztracené body, takže jsme si fifty fifty 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”