Ale keď u nás bodoval aj poslabší Stratovarius.....tak neviem,neviem....

Moderator: Czech Moderators
Ráno jsem na ten zápas Milka s oslickem zíral,výkony tak trochu z jiného světa...Dajo wrote:Milko sa mi zdá ide do úniku, treba mu asi na zajtra pripraviť vianočný darček v podobe výprasku na Dvojtakte.![]()
tak jako poslabší......no znaj tě tu dobřepalo wrote:Ráno jsem na ten zápas Milka s oslickem zíral,výkony tak trochu z jiného světa...Dajo wrote:Milko sa mi zdá ide do úniku, treba mu asi na zajtra pripraviť vianočný darček v podobe výprasku na Dvojtakte.![]()
Ale keď u nás bodoval aj poslabší Stratovarius.....tak neviem,neviem....Je smutné prohrát s výkonem 150...
![]()
Jak jako poslabší?![]()
Pre teba musí byť darček už to, že hráš v rovnakej divízii ako jaDajo wrote:Milko sa mi zdá ide do úniku, treba mu asi na zajtra pripraviť vianočný darček v podobe výprasku na Dvojtakte.![]()
palo wrote:at se vám všem třem kapří kost v krku zašprajcuje...
Ja si dám filéDajo wrote:palo wrote:at se vám všem třem kapří kost v krku zašprajcuje...Diky. Tak dnes si dám radšej lososa.
mantel wrote:Milko - dobře tyČučím jak to zatím dáváš.
Aké výkony? Takéto by mali hrať utorky/piatky vonku po 2 červenýchpalo wrote:Ráno jsem na ten zápas Milka s oslickem zíral,výkony tak trochu z jiného světa...![]()
Hippopotamus wrote:Aké výkony? Takéto by mali hrať utorky/piatky vonku po 2 červenýchpalo wrote:Ráno jsem na ten zápas Milka s oslickem zíral,výkony tak trochu z jiného světa...![]()