dobré ránkopupajdi13 wrote:Gratulace vítězi,,,,,,trochu jsem na to pozapoměl a uplně mi uniklo,že už turnaj skončil......

Moderator: Czech Moderators
dobré ránkopupajdi13 wrote:Gratulace vítězi,,,,,,trochu jsem na to pozapoměl a uplně mi uniklo,že už turnaj skončil......

klidně i na hulváta...pupajdi13 wrote:Nech si toho Radu
Jinak mám chut Minci dál vkládat ,ale přiznám se,že nemám dostatek času se tady na foru k tomu nějak rozepisovat.
Takže pokud Vám to vyhovuje i takhle "na hulváta" tak není problem dát další kolo,až si spočítám kolikátá Mince by to měla eventuelně být.

To rád slyším..palo wrote: klidně i na hulváta...

zas jeden co bude v áčku dřív než já...pupajdi13 wrote:
už se mi rýsuje mančaft,tak snad i v budoucnu někde něco zahraju v prestižních turnajích.

napiš dva křížky nebo dvě tečky, ostatní si to domyslípupajdi13 wrote:Nech si toho Radu
Jinak mám chut Minci dál vkládat ,ale přiznám se,že nemám dostatek času se tady na foru k tomu nějak rozepisovat.
Takže pokud Vám to vyhovuje i takhle "na hulváta" tak není problem dát další kolo,až si spočítám kolikátá Mince by to měla eventuelně být.

ejhaaa, dúfam, že ma neminiepupajdi13 wrote:O víkendu pozvánky na Novoroční Minci.

A užžž teda???pupajdi13 wrote:O víkendu pozvánky na Novoroční Minci.

Nebylo přeci řečeno o jakém víkenduagamator wrote:A užžž teda???pupajdi13 wrote:O víkendu pozvánky na Novoroční Minci.

já na to zapoměl
  já na to zapoměl  
 Jsem hned v závěsupupajdi13 wrote:nejrychleji to stihl :
Jaromír Malanta Přihláška 11 Led (23:22)
gratulace
 ... Já jenom že jsem kvůli tomu celý víkend nešel na pivo
 ... Já jenom že jsem kvůli tomu celý víkend nešel na pivo  

To čo som kumu spravil?
 To čo som kumu spravil?  
agamator wrote: jsem kvůli tomu celý víkend nešel na pivo

dobře ty.....
 dobře ty.....