Divize A

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by ps2512 »

palo wrote:Slovensko slaví - PaToM začal chlastat a Milko má titul (oběma gratuluju! :wink: )

Teď můžu hrdě říkat,že v mojí kuchyni pil slivovicu vítěz Áčka,možná i nějaká pamětní deska bude odhalena... 8)

Musím říct že v souboji oslicka s Milkem jsem favorita neměl,fandil jsem oběma.Asi nikdo by si titul nezasloužil víc než oslicek,snad se také ještě dočká.

Nám předposlední týden přinesl krásných 10 bodů a definitivní jistotu záchrany.Přiznám se,že v to jsem před sezonou vůbec nevěřil.
FC Remedy - Stratovarius 0:1
Stratovarius - ruda masina 0:0
F.C. OLTEANCA - Stratovarius 1:2
Stratovarius - FC Meangreen 14:2
No mohlo to být lepší :mrgreen:
A Milkovi moc gratuluju !!!!! :!: 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oliwapol wrote: I pro mě je tvá cesta vidinou co za 3-4 sezony začnu budovat (i když to už tu zase budou ty seveřani z Noldoru :mrgreen: )
Tak zase neprehanaj, aktualne ziadny navrat neplanujem :-)
Ja si len tak pre potesenie obchodujem, nech je kasa pripravena, keby som niekedy v buducnosti nahodou dostal znovu chut si zahrat o najvyssie mety ;-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToM

Post by PaToM »

Zatiaľ stále nič nie je isté. Tak hádam sa nestane nič neočakávané, zajtra Milko potvrdí doma 1. miesto víťazstvom a ja mu budem konečne môcť zagratulovať. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tomkycz

Post by tomkycz »

PaToM wrote:Zatiaľ stále nič nie je isté. Tak hádam sa nestane nič neočakávané, zajtra Milko potvrdí doma 1. miesto víťazstvom a ja mu budem konečne môcť zagratulovať. :)
je to tak 8)
PaToM

Post by PaToM »

Tak už je to teda oficiálne! Gratulujem, Milko! Ale si nás naťahoval... :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Milko

Post by Milko »

Ešte všetkým, ktorým som nepoďakoval za gratulky: Veľké DÍK:-)
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Milko

Post by Milko »

PaToM wrote:Tak už je to teda oficiálne! Gratulujem, Milko! Ale si nás naťahoval... :mrgreen:
To, aby bolo napínavejšie :wink: Ale nie, Resi ma jednoducho sfúkol, vedel som, že tam body asi nezískam...
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Tak aj ja sa už pridávam ku gratulácii - k oficiálnemu titulu :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
palo

Post by palo »

Image

Image

Dobojováno jest...Titul je ve správných rukou,Milko proměnil domácí stadión v nedobytnou pevnost a neztratil doma ani bod.
Všichni ostatní doma minimálně 4 body poztráceli.

Poslední týden se u nás už o nic nehrálo,přesto šel do všech zápasů tým naplno.Bodík z tomkyczem je cenný,dnes resi proti mně zahrál 150,což je nejvyšší výkon co proti mně v Áčku padl (dosud nejvíc berusky a 2x Gondor Condor 147).
Gondor Condors - Stratovarius 3:2
Stratovarius - Valyrian steel 0:0
Viastore - Stratovarius 2:1

Protože se mi v Áčku podařilo drápkem zachytit a jaksi udržet,půjdu s tímto cílem i do sezóny další.Stačí málo - potřebuju aby se ještě 5 lidí přidalo k Dajovi a rozprodali mančaft... :wink:
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dovolím si shrnout bodově ligovou sezónu z mého pohledu:
- výsledkově pro mne dopadla nad očekávání, zvláště 2. polovina se vydařila, když jsem vyhrál 13 z 15 zápasů – to se mi nepovedlo ani v jedné z mé mistrovských sezón;
- během ligové soutěže jsem obměnil třetinu kádru (22 transferů), přesto výkonnostnímu poklesu samozřejmě nezabráním (tuto sezónu jsem těžil i z toho, že řada 31letých hráčů byla schopna zahrát pořád slušné výkony);
- jsem rád, že můj bývalý hráč (RM Pantsil) získal čtvrtý titul v řadě; 19 milionů od Milka jsem náležitě využil;
- dařilo se i v turnajích, vyhrál jsem mj. turnaj pro 32 účastníků se startovným 375.000 EUR;
- stávající šéftrenér mládeže si vysloužil takovou důvěru, že jsem s ním uzavřel smlouvu na tři sezóny (což jsem naposledy učinil tak před pěti lety);
- osm z prvních deseti míst tvoří české a slovenské vlaječky, což je potěšující;
- ještě jednou gratulace Milkovi k titulu, předpokládám, že by si to příští sezónu rád zopakoval :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Milko

Post by Milko »

Pridám aj teda príspevok k zhodnoteniu sezóny

Na začiatku sezóny sme chceli v lige dosiahnuť čo najlepšie umiestnenie, vypustili sme SP pohár, aby sme tento cieľ aj naplnili. Že to skončí celkovým triumfom, tak to sme vôbec nečakali...Súperi na súpiske vyzerali skvostne, takže o to to bolo cennejšie :!: Ako Palo spomínal, doma sme nestratili ani bod, čo sa mi už dávno nepodarilo :wink:
Liga mala svoje čaro, poraziť mohol každý každého (okrem prerábajúcich teamov), ako aj Osliček spomínal, boli tu aj teami, ktoré boli nevypočítateľné...Vyzdvihol by som aj korektnosť kolegov, každý sa snažil hrať najlepšie ako vedel :wink:
Čo na záver? Teším sa na novú sezónu (trošku mám smútok len z toho, že brácho Dajo vypredáva, ten náboj mi tam bude chýbať), nové mančafty - silné mančafty, nové hecovačky, ale zároveň na ťažké matche s priaznenými kolegami, kamarátmi. :wink:

Cieľ do budúcej sezóny :?: To si nechám pre seba... :wink:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak velká gratulace z Letné/Holešovic :!: vítězi .

Stejně ,když se člověk zamyslí , jak malý krůček byl tehdá před lety k tomu,aby dnešní vítěz i s bratrem byli ze hry smazáni a cesty osudu nakonec dovedly tenhle mančaft až na samý vrchol.
Mám z toho upřímnou radost ...... i když je to jen hra , tak tohle se povedlo.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote: Stejně ,když se člověk zamyslí , jak malý krůček byl tehdá před lety k tomu,aby dnešní vítěz i s bratrem byli ze hry smazáni a cesty osudu nakonec dovedly tenhle mančaft až na samý vrchol.
Mám z toho upřímnou radost ...... i když je to jen hra , tak tohle se povedlo.
To som si ani neuvedomil, že unterwasserman vyhral titul. Já by som to ihneď zabanoval, čo ty na to, Pupčo? :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Milko

Post by Milko »

No veru, kauza "husatko" sa bude niesť so mnou až do konca pôsobenia na soccri :mrgreen: Človek si ešte sem-tam na to spomenie ako prišiel o 5 rokov života...Resi ako šerif bojoval s veternými mlynmi, pupčo spustil petíciu, Oslíček prekladal a kolegovia nás podporovali...za takú blbosť z našej strany (áno, bola to naša chyba) sme tu už s bráchom nemuseli byť :!:
Ináč páni, díky za pripomenutie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Milko wrote:No veru, kauza "husatko" sa bude niesť so mnou až do konca pôsobenia na soccri :mrgreen: Človek si ešte sem-tam na to spomenie ako prišiel o 5 rokov života...Resi ako šerif bojoval s veternými mlynmi, pupčo spustil petíciu, Oslíček prekladal a kolegovia nás podporovali...za takú blbosť z našej strany (áno, bola to naša chyba) sme tu už s bráchom nemuseli byť :!:
Ináč páni, díky za pripomenutie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hm, pre nás služobne mladších, vedel by niekto zhrnúť túto kauzičku? Len tak zo zvedavosti sa pýtam :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”