A to akurát na mne si sa musel vyšantiť?Milko wrote:Starý dobrý oliwka je späťoliwapol wrote:5.kolo a konečně nějaký výkon na urovni:
ACS Pardubice 1 - 0 FC DAC
147 - 136Už ma zase začneš klepať

Moderator: Czech Moderators
A to akurát na mne si sa musel vyšantiť?Milko wrote:Starý dobrý oliwka je späťoliwapol wrote:5.kolo a konečně nějaký výkon na urovni:
ACS Pardubice 1 - 0 FC DAC
147 - 136Už ma zase začneš klepať
Po 1 Únr 2016 (14:00 CET) FK CHMEL 2 - 3 Husičova 11Draha wrote: Po 1 Únr 2016 (14:00 CET) FK CHMEL ?? - ?? Husičova 11
Premiérové čtvrtfinále pro oba manažery, které pro jednoho bude znamenat postup do nejlepší čtyřky. Husič postoupil přes Kennyho s nejnižším výkonem z osmičky postupujících. V základní skupině však Husič prokázal daleko lepší výkony (průměrný 134,8, Chmelaři 128,3). Zápas řídí relativně přísný rozhodčí, což hraje pro domácí. V minulé sezóně se vzájemný duel nepodařilo vyhledat, kvalita kádru, nižší agresivita a domácí prostředí staví do role favorita domácí. Očekávám výhru o gól. Tip na postup: 65%-35%. Kurzy: 1,85-3,30-3,65.
Gratuluji k postupuhusic wrote:Po 1 Únr 2016 (14:00 CET) FK CHMEL 2 - 3 Husičova 11Draha wrote: Po 1 Únr 2016 (14:00 CET) FK CHMEL ?? - ?? Husičova 11
Premiérové čtvrtfinále pro oba manažery, které pro jednoho bude znamenat postup do nejlepší čtyřky. Husič postoupil přes Kennyho s nejnižším výkonem z osmičky postupujících. V základní skupině však Husič prokázal daleko lepší výkony (průměrný 134,8, Chmelaři 128,3). Zápas řídí relativně přísný rozhodčí, což hraje pro domácí. V minulé sezóně se vzájemný duel nepodařilo vyhledat, kvalita kádru, nižší agresivita a domácí prostředí staví do role favorita domácí. Očekávám výhru o gól. Tip na postup: 65%-35%. Kurzy: 1,85-3,30-3,65.
Výkony: 132:134
Jsem rád, že jsem opět naboural předpoklady pana organizátora a po postupu ze skupiny postupuji i ze čtvrtfinále...
Po přečtení progńozy jsem ještě mírně změnil sestavu a vrátil jsem se zpět k průměrnému výkonu ze skupiny, který i přes nevýhodu domácího prostřední na postup stačil...
Semifinále už bude při pohledu na možné soupeře konečná, ale i tak to bude nejlepší umístění v tomto turnaji...
1,9 na domácich...to mi pán organizátor moc neverípalo wrote:Vzhledem k tomu,že Milka porazím i s prstem v nose,si jdu na ten kurz 3,35 vsadit.Škoda,že není i 02,to by byla jistota...
Díky Palipalo wrote:Tentokrát mne Milko nešťastnou náhodou porazil,toš teda GRATULUJU!