Dráha cup *15* - Páté vítězství pro ACS Pardubice!!

Moderator: Czech Moderators

Draha
Team President

Re: Dráha cup *9* - výsledky osmifinále a tipy na čtvrtfinál

Post by Draha »

Čtvrtfinále je minulostí, třikrát se z postupu radovali hosté, pouze The Last Mohycan využil možnosti hrát doma. Každý ze čtyř zápasů byl vyrovnaný a vždy o postupu rozhodl jeden gól.

Výsledky čtvrtfinále

FK CHMEL 2-3 Husičova 11

Prvním semifinalistou se stal v pondělí odpoledne Husič. K postupu využil příznivý los, kdy se potkali kvalitativně obdobné týmy. Více jak šest tisíc diváků v Blšanech sledovalo ofenzivní zápas. Rychle do dvoubrankového vedení šli hosté, ale domácí Zimmermanem po půl hodině snížili. Za tři minuty hostující Perez skóroval podruhé a vítězným gólem utkání rozhodl. Ve druhém poločase z penalty domácí pouze snížili na konečných 2:3. Hrálo se bez červených karet. Výkony 132-134.

FK Raduzza 2 - 3 Valyrian steel

Největší výkonnostní rozdíl čtvrtfinálových duelů. Ambice zahrát výkon přes 140 potvrdili pouze hosté. Raduzza skončila za očekáváním a výkon 136 na postup rozhodně stačit nemohl. Stejně jako v předešlém zápase šli rychle do dvoubrankového vedení hosté. V rozmezí třech minut ve druhém poločase dokázal domácí kanonýr Jimenéz vyrovnat. Radost na solidně zaplněných tribunách trvala jen chvíli, neboť o čtyři minuty později svým druhým gólem rozhodl Closet. V závěru se po druhé žluté kartě nechal vyloučit domácí Rathgeb a o vítězi tím bylo definitivně rozhodnuto. Výkony: 136-145.

1.SK Carl Kozojidky 0-1 ACS Pardubice

Nejkvalitnější utkání se hrálo v úterý odpoledne v Kozojídkách. Domácí účastník A divize vyzval k boji stále se lepšící obnovené Pardubice. V dlouho bezbrankovém zápase, kdy obě mužstva spoléhala na pevnou defenzivu a rychlé protiútoky, rozhodla až 83. minuta. Domácí útočník Karembeu tvrdým zákrokem před vlastní šestnáctkou přerušil útok hostů jen za cenu druhé žluté karty. Po chytře rozehraném přímém kopu navíc Veigneau rozhodl o postupu. Zápas ovlivnilo i vážné zranění domácího brankáře z prvního poločasu, náhradní gólman nicméně podal kvalitní výkon. Výkony: 140-146.

The Last Mohycan 1 - 0 Stratovarius

Čtvrtifinále nám symbolicky uzavřel souboj dvou áčkařů. Jak již bylo napsáno, zápasy těchto dvou mužstev nejčastěji končí výsledkem 1:0 pro Mohykánce. A i ve středu večer před devíti tisícovou návštěvou to nebylo jinak. V oboustranně slušně vedeném utkání padla jediná branka po 65. minutách. Domácí útočník Comi prokličkoval s míčem téměř až k brankové čáře a z velkého úhlu zkusil ohrozit brankáře Hansena. Ten situaci naprosto nezvládl, balón mu proletěl mezi nohama a skončil v síti. Na odpověď hosté síly neměli. Výkony: 144-140.

Výkony čtvrtfinále: (zeleně postupující, červeně nepostupující)

146 - ACS Pardubice
145 - Valyrian steel
144 - The Last Mohycan
140 - 1.SK Carl Kozojidky, Stratovarius
136 - FK Raduzza
134 - Husičova 11
132 - FK CHMEL
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
Draha
Team President

Re: Dráha cup *9* - výsledky čtvrtfinále!

Post by Draha »

Do konce devátého ročníku zbývají odehrát tři zápasy, dvě semifinále a poté souboj o titul. Zajímavostí je, že hned tři mužstva ze zbývajících čtyř dokázala vyhrát poslední tři ročníky. Pardubice vyhrály šestý ročník, Valyrian sedmičku a The Last Mohycan osmičku.

Preview semifinále

So 6 Únr 2016 (10:00 CET) Valyrian steel ?? - ?? ACS Pardubice

Šlágr posledního vyřazovacího kola je na programu již zítra od deseti hodin. Ačkoliv se jedná o aktivní a jedny z nejlepších českých mužstev v SP, za poslední sezónu a půl se vzájemně nepotkala. Domácí v průbehu turnaje ještě neztratily ani bod a jsou naprosto suverénní, hosté poslední zápas skupiny vypustili, ale jinak jsou rovněž bezchybní. Valyrian předvedl nejlepší výkon ve čtvrtfinále, kdy při výhře na hřišti Raduzzy zahrál 145. Pardubice již ve skupině prokázaly, že v jejich silách je i výkon 147, ve vyřazovací části poté zahrály 145 a 146. Již zde je patrné, že opravdu půjde o bitvu dvou velice silných celků. Utkání prospívá i sobotní brzký termín a málo přísný rozhodčí. V silách domácích by teoreticky mohlo být i vylepšení nejlepšího výkonu všech ročníku Dráha cupu, jehož držiteli jsou Pardubice a Mohycan. Hosté se však zadarmo porazit nenechají a budou chtít zápas dostat minimálně do penalt. Tip na postup: 55%-45%. Kurzy: 2,45-2,75-2,90.

Út 9 Únr 2016 (14:00 CET) Husičova 11 ?? - ?? The Last Mohycan

O poznání jednodušší šichta čeká favorita The Last Mohycan. Překvapení turnaje Husič došel až do semifinále a sám musí vědět, že zde to bude s velkou pravděpodobností konečná. Prozatímní maximální turnajový výkon u domácích je 138 ze skupiny. Ve vyřazovačce na postup stačilo jen 122 a 134. Hosté ovládli statistiku skupinových průměrných výkonů 142,5. Nejlepší výkon má hodnotu 145 a v osmifinále a čtvrtfinále hráli 140 a 144. Bitva o titul bude čekat hosty... Tip na postup: 20%-80%. Kurzy: 4,60-3,60-1,45.
oliwapol
Member of the Soccer Project Association

Re: Dráha cup *9* - výsledky čtvrtfinále a tip na semifinále

Post by oliwapol »

Valyrian steel 0 - 1 ACS Pardubice

142 - 148

Super výkon i výsledek a jsme ve finále :D
Překvapilo mě s čím tomkycz nastoupil,protože dokáže sestavit lepší výběr.
ACS Pardubice
tomkycz

Post by tomkycz »

oliwapol wrote:Valyrian steel 0 - 1 ACS Pardubice

142 - 148

tvl já ani nenastavil :roll: tuto sezónu mám nějaký herní výpadek... gratuluji k postupu do finále, škoda, že jsem ti to tak usnadnil... včera jsem byl na plese a nějak mi nedošlo, že už to nestihnu nastavit...
Draha
Team President

Post by Draha »

oliwapol wrote:Valyrian steel 0 - 1 ACS Pardubice

142 - 148

Parádní výkon na zápas venku a zasloužený postup do finále! :)
Draha
Team President

Post by Draha »

Semfinále:

Valyrian steel 0-1 ACS Pardubice (142-148)

Husičova 11 0-1 The Last Mohycan (128-140)
Draha
Team President

Post by Draha »

FINÁLE!!

Bohužel už jsem opět ve školním procesu a tudíž vyvrcholení se obešlo bez doprovodné prognózy, finále skončilo před malou chvílí a nakonec o šťastném vítězi rozhodl až penaltový rozstřel...

The Last Mohycan 1-2 po pen. (3:4) ACS Pardubice

Po druhé v historii se vítězem stává východočeský tým ACS Pardubice. Navázal tedy na triumf z šestého ročníku a ve finále přetlačil nejlepší tým loňské sezóny The Last Mohycan. Duel se hrál vcelku nevhodně po páteční lize, což nakonec i mírně poznamenalo finálové výkony. Finále poznamenalo brzké zranění fenomenálního záložníka hostu Veigneaua, jehož výkon dosáhl v zápase 77, což je dle mého názoru rekordní výkon hráče v mých turnajích. Skóre nicméně otevřeli budoucí vítězové ve 28. minutě, střelcem se stal útočník z Pobřeží slonoviny Koivogui. Domácí tlačení téměř 11 tisíci diváky vyrovnali až patnáct minut před koncem Gamijcem Conatehem. V penaltovém rozstřelu hned na úvod selhal domácí Bianchi, ve čtvrté sérii ho navíc napodobil i Scheurmans a o vítězi bylo rozhodnuto. Výkony: 145-144.´

Všem děkuji za účast, další jubilejní desátý ročník začne nespíš až v průběhu května..
Milko

Post by Milko »

Draha wrote:FINÁLE!!

Bohužel už jsem opět ve školním procesu a tudíž vyvrcholení se obešlo bez doprovodné prognózy, finále skončilo před malou chvílí a nakonec o šťastném vítězi rozhodl až penaltový rozstřel...

The Last Mohycan 1-2 po pen. (3:4) ACS Pardubice

Po druhé v historii se vítězem stává východočeský tým ACS Pardubice. Navázal tedy na triumf z šestého ročníku a ve finále přetlačil nejlepší tým loňské sezóny The Last Mohycan. Duel se hrál vcelku nevhodně po páteční lize, což nakonec i mírně poznamenalo finálové výkony. Finále poznamenalo brzké zranění fenomenálního záložníka hostu Veigneaua, jehož výkon dosáhl v zápase 77, což je dle mého názoru rekordní výkon hráče v mých turnajích. Skóre nicméně otevřeli budoucí vítězové ve 28. minutě, střelcem se stal útočník z Pobřeží slonoviny Koivogui. Domácí tlačení téměř 11 tisíci diváky vyrovnali až patnáct minut před koncem Gamijcem Conatehem. V penaltovém rozstřelu hned na úvod selhal domácí Bianchi, ve čtvrté sérii ho navíc napodobil i Scheurmans a o vítězi bylo rozhodnuto. Výkony: 145-144.´

Všem děkuji za účast, další jubilejní desátý ročník začne nespíš až v průběhu května..

Oliwka gratulka :!: Začínaš ma zase porážať, to sa mi vôbec nepáči... :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
oliwapol

Re: Dráha cup *9* - vítězem se stává... ACS Pardubice!!

Post by oliwapol »

Slavíííme :D
Tento turnaj jsem chtěl vyhrát a podařilo se :) Milko jakožto současný nejlepší manažer SP světa je přetěžký soupeř,ale už jsme ho přece jen párkrát porazil a tak trošku vím jak na něj :mrgreen:
ACS Pardubice
Draha
Team President

Re: Dráha cup *9* - vítězem se stává... ACS Pardubice!!

Post by Draha »

Jubilejní desátý ročník odstartuje v neděli 1. května ráno!! Manažeři hrající devátý ročník mají své místo garantované do pondělního rána, kde bude turnaj dle volných míst doplněn náhradníky, aby se v pondělí v 10.00 mohl turnaj rozlosovat!! 8)
Draha
Team President

Re: Dráha cup *10* - Již tuto neděli..!

Post by Draha »

Pozvánky rozeslány, můžete se hlásit (zároveň náhradníci se můžou hlásit do SP pošty):

Potvrzená účast:

1) Draha - AC Draha Prague
2) Milko - The Last Mohycan
3) oliwapol - ACS Pardubice
4) husic - Husičova 11
5) DBS - DBS on tour
6) Jitus - TJ Sokol Viska
7) Radek10 - Slovan Frydlant
8 ) Jatro7 - Jatro
9) Tigerinho - SPC Czech Tigers
10) tessy - Panda Tessy
11) mantel - Fc Mantel
12) azor - Banik 1922
13) fkk - FK Kabelwerk
14) master1993 - FK Warriorss
15) MilanSLOVAKIA - FC DAC
16) palo - Stratovarius
17) gregoric - FC Rovinka
18) Dajo - FK Laugaricio
19) Sexton - S.S.C. Kenny Juniors
20) Carlsberk cz - 1.SK Carl Kozojidky
21) Jaromír Malanta - FC Žďár nad Sázavou
22) tomkycz - Valyrian steel
23) Raduuza - FK Raduzza
24) Michallahcim - AS Slana Miskovec
25) PEGAS - FC Dacicky Kutna Hora

26) Filcek22 - FC Mimoni
27) Dawe - STS Chvojkovice Brod
28) havannas - Blue Sharks Kladno
29) buldok team - buldoci
30) Remi85 - BEARS
31) Muratore - Sneci Plotiste
32) steffenvdm - Jupiler

manažeři hrající devátý ročník / nováčkové
Last edited by Draha on Mon May 02, 2016 10:48 am, edited 9 times in total.
mantel

Re: Dráha cup *10* Pozvánky rozeslány, náhr. hlásit do sp p

Post by mantel »

Já se hlásím za sponzory a zároveň budu hledat novou chut do hry, protože mně to zatím nějak vůbec nebere :-(
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:Já se hlásím za sponzory a zároveň budu hledat novou chut do hry, protože mně to zatím nějak vůbec nebere :-(
Mantelík, neboj, dostaneš ma do skupiny a výhra nado mnou ťa isto nakopne :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Milko wrote:
mantel wrote:Já se hlásím za sponzory a zároveň budu hledat novou chut do hry, protože mně to zatím nějak vůbec nebere :-(
Mantelík, neboj, dostaneš ma do skupiny a výhra nado mnou ťa isto nakopne :wink:
tak já se taky hlásím na mantelovo oživení... :wink:
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

Tak já se hlásím že vám asi pár bodu seberu :)
ACS Pardubice
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”