dobytku!ps2512 wrote:Sice si říkám, že na mě sedmnáctka moc mladá, ale jsem v ní

Moderator: Czech Moderators
dobytku!ps2512 wrote:Sice si říkám, že na mě sedmnáctka moc mladá, ale jsem v ní

Do skupiny jsme vstoupili důležitou výhrou 2:0 na hřišti hlavního konkurenta Ragnarse. Soupeři jsme dokázali dvakrát zlomit nos, což nám pomohlo k vítězství 119-131. O první místo a vyhnutí se v osmifinále Palovi budeme bojovat s Kenjiho Queeni.Raduuza wrote:
4. skupina
PrizdiSraCZ
AC Draha Prague
Kenjiho Queeni
Ragnars

zatím pět zápasů a pět výher, což není špatný, do posledního zápasu vyšlem nahrádníky, neboť i druhý postupující Kenjiho Queeni mají vše zajištěno. V osmifinále přivítáme na našem hřišti Sipkare a jsme rádí, že se nám podařilo vyhnout Palovi
 zatím pět zápasů a pět výher, což není špatný, do posledního zápasu vyšlem nahrádníky, neboť i druhý postupující Kenjiho Queeni mají vše zajištěno. V osmifinále přivítáme na našem hřišti Sipkare a jsme rádí, že se nám podařilo vyhnout Palovi 

Raduuze už jsem se za to omlouval,musím to vysvětlit ještě tady:Draha wrote:To si docela pockame

hamba tipalo wrote:Raduuze už jsem se za to omlouval,musím to vysvětlit ještě tady:Draha wrote:To si docela pockame
Snažím se o záchranu v Áčku,tak mám dost blokací a volné termíny jsem hodil na pool,jenže mne nenapadlo,že se najde nadšenec,který mi je všechny najednou přijme...Proto nakonec tak pozdní termín...

Překvapivě skončil druhý dnešní zápas, kde slaví postup Chmelaři na úkor Valyrianu
 Překvapivě skončil druhý dnešní zápas, kde slaví postup Chmelaři na úkor Valyrianu