Divize A

Moderator: Czech Moderators

Gordon Condor
Assistant Manager

Re: Divize A

Post by Gordon Condor »

Michal Kejchal wrote:
oslicek wrote:nějak se nedaří a nedaří. vypadá to, že budu rád za bednu. Gondoři a Mayfield překvapují pozitivně, Olteanca zatím negativně. Hala Madrid má blbý los a v druhé půlce bude kometa.
Sakra chlapci, tak už nechte Oslička vyhrát, ať můžeme konečně to SP vypnout...
Šak děláme, co můžeme. Já jsem mu celý podzim poctivě uklízel z cesty překážky a nakonec s ním schválně prohrál a ostatní se taky docela snažili, tak snad to Oslíček konečně letos dotáhne.
Sokol Oldřichovice / .The Simpsons. / Gondor Condors
9-20: GGFEDEDCBBAB, 21-30: CBAAAABCDE, 31-40: FGHGFEDCBB, 41-50: BBCCDEFFFG, 51-60:GGGGGGGFED, 61-70:CBBCBAAAAA, 71-80:AAAAAABCDE, 81-90:DDCDCCDDDC, 91-100:CDDDDDDD
palo
Member of the Soccer Project Association

Post by palo »

Gordon Condor wrote:
Michal Kejchal wrote:
oslicek wrote:nějak se nedaří a nedaří. vypadá to, že budu rád za bednu. Gondoři a Mayfield překvapují pozitivně, Olteanca zatím negativně. Hala Madrid má blbý los a v druhé půlce bude kometa.
Sakra chlapci, tak už nechte Oslička vyhrát, ať můžeme konečně to SP vypnout...
Šak děláme, co můžeme. Já jsem mu celý podzim poctivě uklízel z cesty překážky a nakonec s ním schválně prohrál a ostatní se taky docela snažili, tak snad to Oslíček konečně letos dotáhne.
No já jsem taky oslickovi porazil Halu a Mayfield,dělám co můžu... :wink:
Ale žádný SP se vypínat nebude!!! :roll:
Image
acskncl

Post by acskncl »

Kratky tyden prinesl necekane body proti flakajicim to obcanum.
V prvnim tydnu odvet na uvod nakladacka od trojnasobnych sampionu, pak jedem pro debakl na pudu nejvetsiho favorita. Zpestrenim bude poharovy nasup od Litomeric. Na zaver tydne prijde vyprask od Barta a Pala. No smele to vyhlidky :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
palo

Post by palo »

Se mně zdá,že ty záchranářské boje dostávají grády... :wink:
Image
oslicek

Post by oslicek »

všem děkuju pomoc s "odklízením překážek" a pokusím se to tuhle sezónu dotáhnout :-).

no, když se dívám na los, tak asi to áčko nějaký Slovan tuhle sezónu zase vyhraje, ale řekl bych, že je to otevřené pro všechny tři a ani Milko není vzhledem k losu ještě úplně bez šance.

Souboj o záchranu nakonec bude možná ještě napínavější - mezi 6. a 12. flekem jsou tři body - to bude ještě pěkný maso...
tomkycz

Post by tomkycz »

zasloužená nula bodů za uplynulý týden nás odsunula na poslední nesestupové místo. S takovým přístupem si ligovou příslušnost stejně nezasloužím, ale nic nevzdávám. Páteční zamýšlená výměna trenéra se nekonala, nějak mě přemohl spánek, teda vlastně konala, ale až po lize a byla alespoň využita na minci 8)

za to začátek týdne nového nás zastihl v nečekané formě :mrgreen:
Last edited by tomkycz on Tue Mar 01, 2016 7:24 pm, edited 1 time in total.
acskncl

Post by acskncl »

Prvni tyden odvet prinesl 4 ocekavane vyprasky v lize, a necekany postup v Hernan cupu pres jednoho z hlavnich favoritu, kdy hoste zapas da se ric odflakli.
Druhy tyden prinese nejspis 4 dalsi vyprasky, v stavu v jakem tym je neni ani realne zkouset neco uhrat na slaba mista nekterych manazeru.
Na zaskoku v Kozojidkach dulezite body s Remedym , vybojovany bod u rumuna. A prispeni k umeteni cesty pro Oslicka v podobe vyhry nad Bartem.
Gordon Condor
Assistant Manager

Post by Gordon Condor »

acskncl wrote:Prvni tyden odvet prinesl 4 ocekavane vyprasky v lize, a necekany postup v Hernan cupu pres jednoho z hlavnich favoritu, kdy hoste zapas da se ric odflakli.
Druhy tyden prinese nejspis 4 dalsi vyprasky, v stavu v jakem tym je neni ani realne zkouset neco uhrat na slaba mista nekterych manazeru.
Na zaskoku v Kozojidkach dulezite body s Remedym , vybojovany bod u rumuna. A prispeni k umeteni cesty pro Oslicka v podobe vyhry nad Bartem.
Jo tak tos byl ty ?!
9-20: GGFEDEDCBBAB, 21-30: CBAAAABCDE, 31-40: FGHGFEDCBB, 41-50: BBCCDEFFFG, 51-60:GGGGGGGFED, 61-70:CBBCBAAAAA, 71-80:AAAAAABCDE, 81-90:DDCDCCDDDC, 91-100:CDDDDDDD
acskncl

Post by acskncl »

Gordon Condor wrote:
acskncl wrote:Prvni tyden odvet prinesl 4 ocekavane vyprasky v lize, a necekany postup v Hernan cupu pres jednoho z hlavnich favoritu, kdy hoste zapas da se ric odflakli.
Jo tak tos byl ty ?!
Jo jo :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

tomkycz wrote:zasloužená nula bodů za uplynulý týden nás odsunula na poslední nesestupové místo. S takovým přístupem si ligovou příslušnost stejně nezasloužím, ale nic nevzdávám. Páteční zamýšlená výměna trenéra se nekonala, nějak mě přemohl spánek, teda vlastně konala, ale až po lize a byla alespoň využita na minci 8)
tom17
Team President

Post by tom17 »

tomkycz wrote:
tomkycz wrote:zasloužená nula bodů za uplynulý týden nás odsunula na poslední nesestupové místo. S takovým přístupem si ligovou příslušnost stejně nezasloužím, ale nic nevzdávám. Páteční zamýšlená výměna trenéra se nekonala, nějak mě přemohl spánek, teda vlastně konala, ale až po lize a byla alespoň využita na minci 8)
Mne naopak ne – v pondělí prohra právě s tomkyczem (tu jsem nečekal) a v úterý u Gordona (tu jsem čekal, jakkoliv bodový zisk nebyl nakonec tak daleko s ohledem na řádění rozhodčího na straně domácích), a rázem jsem se ocitl opět ve vodách, ve kterých bych nechtěl zůstat.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek

Post by oslicek »

tak zítra je den D - proti novému trenérovi Haly to vypadá na prohru 150:148, tak doufám, že rozhodčí bude proti :-)
palo

Post by palo »

8 kol před koncem vypadá pohled na tabulku pro nás optimisticky,nastávající série zápasů ale nic dobrého nevěstí.
Kubajdí - tomkycz - Bart - Milko a Olteanca - to vše bohužel s rozhodčími pod 50% (Olteanca 51 - abych nekecal...) Na konci této série mne jako součet bodů čeká jedna velká nula,cokoliv jiného by pro mne bylo velké překvapení...S Rumunem mám ze tří zápasů 7 bodů,to ale byli rozhodčí 93,96 a 81%,tentokrát mi to vrátí i s úroky... :roll: Uvidíme jak se tabulka promíchá po příštím týdnu,jestli ještě budu mít o co hrát. Doufám že nebudu hrát v posledním kole přímý zápas o udržení s resim. :wink:
Oslicku drž se,zítra držím palce !!! 8)

Image
Image
Milko

Post by Milko »

Oslíček, zajtra sa drž, celá česko-slovenská komunita ti isto drží palce!!!
Palo, proti mne hráš vo štvrtok, ja budem mať po pohári, takže so mnou bodovať budeš. Ťažko sa mi to písalo :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Gordon Condor
Assistant Manager

Post by Gordon Condor »

Do pondělka v čele.

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”