Šak děláme, co můžeme. Já jsem mu celý podzim poctivě uklízel z cesty překážky a nakonec s ním schválně prohrál a ostatní se taky docela snažili, tak snad to Oslíček konečně letos dotáhne.Michal Kejchal wrote:Sakra chlapci, tak už nechte Oslička vyhrát, ať můžeme konečně to SP vypnout...oslicek wrote:nějak se nedaří a nedaří. vypadá to, že budu rád za bednu. Gondoři a Mayfield překvapují pozitivně, Olteanca zatím negativně. Hala Madrid má blbý los a v druhé půlce bude kometa.
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Assistant Manager
Re: Divize A
Sokol Oldřichovice / .The Simpsons. / Gondor Condors
9-20: GGFEDEDCBBAB, 21-30: CBAAAABCDE, 31-40: FGHGFEDCBB, 41-50: BBCCDEFFFG, 51-60:GGGGGGGFED, 61-70:CBBCBAAAAA, 71-80:AAAAAABCDE, 81-90:DDCDCCDDDC, 91-100:CDDDDDDD
9-20: GGFEDEDCBBAB, 21-30: CBAAAABCDE, 31-40: FGHGFEDCBB, 41-50: BBCCDEFFFG, 51-60:GGGGGGGFED, 61-70:CBBCBAAAAA, 71-80:AAAAAABCDE, 81-90:DDCDCCDDDC, 91-100:CDDDDDDD
-
- Member of the Soccer Project Association
No já jsem taky oslickovi porazil Halu a Mayfield,dělám co můžu...Gordon Condor wrote:Šak děláme, co můžeme. Já jsem mu celý podzim poctivě uklízel z cesty překážky a nakonec s ním schválně prohrál a ostatní se taky docela snažili, tak snad to Oslíček konečně letos dotáhne.Michal Kejchal wrote:Sakra chlapci, tak už nechte Oslička vyhrát, ať můžeme konečně to SP vypnout...oslicek wrote:nějak se nedaří a nedaří. vypadá to, že budu rád za bednu. Gondoři a Mayfield překvapují pozitivně, Olteanca zatím negativně. Hala Madrid má blbý los a v druhé půlce bude kometa.

Ale žádný SP se vypínat nebude!!!

Kratky tyden prinesl necekane body proti flakajicim to obcanum.
V prvnim tydnu odvet na uvod nakladacka od trojnasobnych sampionu, pak jedem pro debakl na pudu nejvetsiho favorita. Zpestrenim bude poharovy nasup od Litomeric. Na zaver tydne prijde vyprask od Barta a Pala. No smele to vyhlidky
V prvnim tydnu odvet na uvod nakladacka od trojnasobnych sampionu, pak jedem pro debakl na pudu nejvetsiho favorita. Zpestrenim bude poharovy nasup od Litomeric. Na zaver tydne prijde vyprask od Barta a Pala. No smele to vyhlidky

Na ceste do propadliste dejin.
všem děkuju pomoc s "odklízením překážek" a pokusím se to tuhle sezónu dotáhnout
.
no, když se dívám na los, tak asi to áčko nějaký Slovan tuhle sezónu zase vyhraje, ale řekl bych, že je to otevřené pro všechny tři a ani Milko není vzhledem k losu ještě úplně bez šance.
Souboj o záchranu nakonec bude možná ještě napínavější - mezi 6. a 12. flekem jsou tři body - to bude ještě pěkný maso...

no, když se dívám na los, tak asi to áčko nějaký Slovan tuhle sezónu zase vyhraje, ale řekl bych, že je to otevřené pro všechny tři a ani Milko není vzhledem k losu ještě úplně bez šance.
Souboj o záchranu nakonec bude možná ještě napínavější - mezi 6. a 12. flekem jsou tři body - to bude ještě pěkný maso...
-
zasloužená nula bodů za uplynulý týden nás odsunula na poslední nesestupové místo. S takovým přístupem si ligovou příslušnost stejně nezasloužím, ale nic nevzdávám. Páteční zamýšlená výměna trenéra se nekonala, nějak mě přemohl spánek, teda vlastně konala, ale až po lize a byla alespoň využita na minci 
za to začátek týdne nového nás zastihl v nečekané formě

za to začátek týdne nového nás zastihl v nečekané formě

Last edited by tomkycz on Tue Mar 01, 2016 7:24 pm, edited 1 time in total.
Prvni tyden odvet prinesl 4 ocekavane vyprasky v lize, a necekany postup v Hernan cupu pres jednoho z hlavnich favoritu, kdy hoste zapas da se ric odflakli.
Druhy tyden prinese nejspis 4 dalsi vyprasky, v stavu v jakem tym je neni ani realne zkouset neco uhrat na slaba mista nekterych manazeru.
Na zaskoku v Kozojidkach dulezite body s Remedym , vybojovany bod u rumuna. A prispeni k umeteni cesty pro Oslicka v podobe vyhry nad Bartem.
Druhy tyden prinese nejspis 4 dalsi vyprasky, v stavu v jakem tym je neni ani realne zkouset neco uhrat na slaba mista nekterych manazeru.
Na zaskoku v Kozojidkach dulezite body s Remedym , vybojovany bod u rumuna. A prispeni k umeteni cesty pro Oslicka v podobe vyhry nad Bartem.
-
- Assistant Manager
Jo tak tos byl ty ?!acskncl wrote:Prvni tyden odvet prinesl 4 ocekavane vyprasky v lize, a necekany postup v Hernan cupu pres jednoho z hlavnich favoritu, kdy hoste zapas da se ric odflakli.
Jo joGordon Condor wrote:Jo tak tos byl ty ?!acskncl wrote:Prvni tyden odvet prinesl 4 ocekavane vyprasky v lize, a necekany postup v Hernan cupu pres jednoho z hlavnich favoritu, kdy hoste zapas da se ric odflakli.

-
za to začátek týdne nového nás zastihl v nečekané formětomkycz wrote:zasloužená nula bodů za uplynulý týden nás odsunula na poslední nesestupové místo. S takovým přístupem si ligovou příslušnost stejně nezasloužím, ale nic nevzdávám. Páteční zamýšlená výměna trenéra se nekonala, nějak mě přemohl spánek, teda vlastně konala, ale až po lize a byla alespoň využita na minci![]()

Mne naopak ne – v pondělí prohra právě s tomkyczem (tu jsem nečekal) a v úterý u Gordona (tu jsem čekal, jakkoliv bodový zisk nebyl nakonec tak daleko s ohledem na řádění rozhodčího na straně domácích), a rázem jsem se ocitl opět ve vodách, ve kterých bych nechtěl zůstat.tomkycz wrote:za to začátek týdne nového nás zastihl v nečekané formětomkycz wrote:zasloužená nula bodů za uplynulý týden nás odsunula na poslední nesestupové místo. S takovým přístupem si ligovou příslušnost stejně nezasloužím, ale nic nevzdávám. Páteční zamýšlená výměna trenéra se nekonala, nějak mě přemohl spánek, teda vlastně konala, ale až po lize a byla alespoň využita na minci![]()
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tak zítra je den D - proti novému trenérovi Haly to vypadá na prohru 150:148, tak doufám, že rozhodčí bude proti 

-
8 kol před koncem vypadá pohled na tabulku pro nás optimisticky,nastávající série zápasů ale nic dobrého nevěstí.
Kubajdí - tomkycz - Bart - Milko a Olteanca - to vše bohužel s rozhodčími pod 50% (Olteanca 51 - abych nekecal...) Na konci této série mne jako součet bodů čeká jedna velká nula,cokoliv jiného by pro mne bylo velké překvapení...S Rumunem mám ze tří zápasů 7 bodů,to ale byli rozhodčí 93,96 a 81%,tentokrát mi to vrátí i s úroky...
Uvidíme jak se tabulka promíchá po příštím týdnu,jestli ještě budu mít o co hrát. Doufám že nebudu hrát v posledním kole přímý zápas o udržení s resim.
Oslicku drž se,zítra držím palce !!!

Kubajdí - tomkycz - Bart - Milko a Olteanca - to vše bohužel s rozhodčími pod 50% (Olteanca 51 - abych nekecal...) Na konci této série mne jako součet bodů čeká jedna velká nula,cokoliv jiného by pro mne bylo velké překvapení...S Rumunem mám ze tří zápasů 7 bodů,to ale byli rozhodčí 93,96 a 81%,tentokrát mi to vrátí i s úroky...

Oslicku drž se,zítra držím palce !!!

Oslíček, zajtra sa drž, celá česko-slovenská komunita ti isto drží palce!!!
Palo, proti mne hráš vo štvrtok, ja budem mať po pohári, takže so mnou bodovať budeš. Ťažko sa mi to písalo
Palo, proti mne hráš vo štvrtok, ja budem mať po pohári, takže so mnou bodovať budeš. Ťažko sa mi to písalo

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
- Assistant Manager
Do pondělka v čele.