Tak chlapec Tě dost obdivuje, prý Ti křivdíme když Tě nazýváme lamou, takže s radostí přijal své druhé jméno Péeskops2512 wrote:to by se musel jmenovat PéeskoAzor wrote:přidej k tomu nulu a je Tvůjps2512 wrote:
tak 6M

Moderator: Czech Moderators
Tak chlapec Tě dost obdivuje, prý Ti křivdíme když Tě nazýváme lamou, takže s radostí přijal své druhé jméno Péeskops2512 wrote:to by se musel jmenovat PéeskoAzor wrote:přidej k tomu nulu a je Tvůjps2512 wrote:
tak 6M
Výkon si zahral nižší, logicky si prehral. Červená pre obrancu je úplne vporiadku vzhľadom na agresivitu hráča, tebou nastavenú a rozhodcu, červená pre útočníka je trošku prísnejšia (ale o tom priame redky sú), avšak tá zápas aj tak neovplyvnilamalantajari wrote:Dnes mne random pěkně zařízl, posuďte sami: http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... &selday=24 a to jsem si na něj nikdy nestěžoval...
A stejně mě rozhodčí zařízl...Hippopotamus wrote:Výkon si zahral nižší, logicky si prehral. Červená pre obrancu je úplne vporiadku vzhľadom na agresivitu hráča, tebou nastavenú a rozhodcu, červená pre útočníka je trošku prísnejšia (ale o tom priame redky sú), avšak tá zápas aj tak neovplyvnilamalantajari wrote:Dnes mne random pěkně zařízl, posuďte sami: http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... &selday=24 a to jsem si na něj nikdy nestěžoval...
Netvrdím, že domácim pridal viac ako obligátornych 5%malantajari wrote:A stejně mě rozhodčí zařízl...![]()
to jistě jo, ale mne prostě nejvíc nasral ten dnešní zářez...Hippopotamus wrote:Netvrdím, že domácim pridal viac ako obligátornych 5%malantajari wrote:A stejně mě rozhodčí zařízl...![]()
, ale myslím, že každý z nás vrátane teba už zažil horšie zárezy v tejto randomovej hre
zajímavé údaje,už jsem je přeposlal na Finanční úřad...Hippopotamus wrote:Sezóna 68 a obchodovanie v tíme Noldor:
čistý zisk z 3 predaných hráčov z vlastného centra: 48 499 995 € (á 16 166 665 €)
čistý zisk z 50 predaných hráčov z obchodovania: 347 824 766 € (á 6 956 495 €)
spolu čistý zisk z 53 predaných hráčov: 396 324 761 € (á 7 447 826 €)
to už muže být na učtu taková nezajimavá miliardapalo wrote:zajímavé údaje,už jsem je přeposlal na Finanční úřad...Hippopotamus wrote:Sezóna 68 a obchodovanie v tíme Noldor:
čistý zisk z 3 predaných hráčov z vlastného centra: 48 499 995 € (á 16 166 665 €)
čistý zisk z 50 predaných hráčov z obchodovania: 347 824 766 € (á 6 956 495 €)
spolu čistý zisk z 53 predaných hráčov: 396 324 761 € (á 7 447 826 €)
Miliarda ešte nie je žiadna na účte, zaujímavá ani nezaujímaváoliwapol wrote:to už muže být na učtu taková nezajimavá miliarda![]()
No jo, neměl jsem včera čas být na PC a od 17h jsem byl již na cestě na Andrův stadion. Ale tak měl jsem choutky poslat aprílovou zprávu že zrovna ty přebíráš SPpalo wrote:Azore letos žádný apríl? Tys teda pěkně vyměkl...
a znovaps2512 wrote:Klikněte zde pro smazání této zprávy Označit jako 'Důležitá'
Ahoj,
z naší juniorky byl do prvního týmu přeřazen hráč.
Thomas Kogler podepsal smlouvu s naším klubem.
S pozdravem,
představenstvo klubu.
CB není možné