I já, fórum čtu téměř denně, avšak spíše působím jako tichý pozorovatelpalo wrote:jáps2512 wrote:bezva......kteří dva to ještě čtou kromě mě?
![]()

Takže je nás tu docela dost

Moderator: Czech Moderators
I já, fórum čtu téměř denně, avšak spíše působím jako tichý pozorovatelpalo wrote:jáps2512 wrote:bezva......kteří dva to ještě čtou kromě mě?
![]()
I ja ctu, jen neco napsat nestiham...Tigerinho wrote:I já, fórum čtu téměř denně, avšak spíše působím jako tichý pozorovatelpalo wrote:jáps2512 wrote:bezva......kteří dva to ještě čtou kromě mě?
![]()
Takže je nás tu docela dost
palo wrote:Jubilejní Mince mě vybičovala k velkému výkonu,dnes proti Drahovi první stovka po přestavbě!
to bys asi měl...ps2512 wrote:palo wrote:Jubilejní Mince mě vybičovala k velkému výkonu,dnes proti Drahovi první stovka po přestavbě!![]()
![]()
si na tebe budu muset dát pozor
tvl brácho ty v Minci hraješ 120 výkon? no styd seAzor wrote:FC Rovinka - Banik 1922 1:0 V:131-120
Domácí ukázali svoji kvalitu a nyní mají v tabulce o 3 b. lepší skóre. No, šance na postup se zmenšuje, ale tak šance tu pořád je
Nj, ten druhý tým se mi zatím moc nevyvedlpupajdi13 wrote:tvl brácho ty v Minci hraješ 120 výkon? no styd seAzor wrote:FC Rovinka - Banik 1922 1:0 V:131-120
Domácí ukázali svoji kvalitu a nyní mají v tabulce o 3 b. lepší skóre. No, šance na postup se zmenšuje, ale tak šance tu pořád je