Hm, no jestli jsi tohle vypil sám tak to potom jo...Tebe bych nechtěl někam ozvat, lezeš do peněz...

Moderator: Czech Moderators
Hm, no jestli jsi tohle vypil sám tak to potom jo...Tebe bych nechtěl někam ozvat, lezeš do peněz...
Držíme,držíme!mantel wrote:Tak po dlouhé ode mně příspěvek do divizního topicu. Celkem dlouho trval vnitřní boj, jestli hrát SP ještě dále. Bylo to o to horší, že nákupy mně nikdy moc nebavily a teď je na SP solidních hráčů čím dál méně a bez pravidelného projíždění transfer listiny není nárok postavit něco, čemu by se dalo říkat tým. Ale nějak se jsem se k tomu přesvědčil a nyní už mi nedělá problém hlídat si zápasy a občas na transfer kouknout. Peněz na účtu nikdy moc nebylo a ani teď to není lepší, takže se nedá počítat se nějakým hvězdným týmem. Ale obvyklý cíl dostat se do Áčka a tam se nějakou dobu zdržet si dát prostě musím. Tým je zatím mladý a velmi slabý, ale už se rýsuje nějaká společná agrese, které se budu držet a postupně dokupovat lepší hráče. První postup by mohl být letos, v divizi je minimálně jeden tým lepší než můj a i agresi má vhodně zvolenou, takže cíl je postup z druhého místa, ale bude to asi těsné (pokud se to vůbec podaří). Max. výkon 137 se mi ani nepodařilo zahrát, ale to je jen otázka času. Takže cíl je jasný - za 5 sezon hrát v divizi A. Tak držte palce.