Ooo, děkuji, červenám se. Určitě pár řádek rád přihodím, když bude trocha času nazbyt.pupajdi13 wrote:tak to se dobře ví z dob dávnýchpalo wrote:Máš talent tvl.......proto jsem si objednal kofiho specialitu .

Moderator: Czech Moderators
Ooo, děkuji, červenám se. Určitě pár řádek rád přihodím, když bude trocha času nazbyt.pupajdi13 wrote:tak to se dobře ví z dob dávnýchpalo wrote:Máš talent tvl.......proto jsem si objednal kofiho specialitu .
Tokaj vypadá suverénně, ale už sis udělal malý náskok, navíc dneska důležitá výhra, tak GLgregoric wrote:Po 10 odohratých zápasoch držíme postupové druhé miesto. Lídrom B.2 je suverénny Tokaj, ktorý ešte nestratil ani bod. Môj team a tretie Primisimo FC majú zhodne 22 bodov (8 bodová strata na lídra) a náskok 2 body pred štvrtým LUCEAFARU.
Zatiaľ to nie je najhoršie, aj keď som na tom mohol byť lepšie - druhú prehru som schytal v 7. kole na ihrisku Lulinu, ktorý sa potáca v pásme zostupu. Doma na mňa zahrali dobrý výkon - 140, kým ja o bodík menej - navyše som zahodil penaltu, takže to znamenalo trošku krutú prehru 2:4. Chybičku som v zápase spravil aj ja - šetril som zopár hráčov (ktorým hrozilo vykartovanie) na ďalší zápas proti Seville Atletico. Vzhľadom na zahodenú penaltu však aj tak ťažko povedať, čo by som uhral v plnej sile.
V 10. kole som pustil prvé body doma - po remíze 1:1 s tretím Primom. Tu som možno trochu doplatil na ustráchanosť, do zápasu som išiel s defenzívnou taktikou (rovnako ako aj súper), zápas priniesol len minimum šancí a napriek tomu, že som zahral lepší výkon (142 - 140), sme si body delili. Súťaž je zatiaľ veľmi zaujímavá, v zostávajúcich piatich kolách je na programe ešte zopár ťažkých zápasov medzi top štvorkou.
Díkez. Dnes práve LUCEAFARU prehral a väčšinu hráčov poslal na transfer list. V 15. kole hrám na jeho ihrisku, takže snáď sa mu dovtedy káder trošičku rozsypeDraha wrote:Tokaj vypadá suverénně, ale už sis udělal malý náskok, navíc dneska důležitá výhra, tak GL
Dikez, tak to nakoniec vyšlo už dve kolá pred koncom. V piatok som síce len remizoval na ihrisku buhalu, ale po mojom dnešnom víťazstve 1:0 nad swiftai a Primovej bezgólovej remíze s Tokajom sa môj náskok vrátil späť na 7 bodov.pupajdi13 wrote:tak se drž
Dík tomkycz! A zase, ved v Acku mate bohate zastupenie, snad vam bude v buducej sezone stacit poltucettomkycz wrote:gregoric gratuluji ! ALE kdo to kdy viděl, aby dva slováci nechali za sebou čecha![]()
Dobrá práce