Nóóó , tak u nás bol tento týždeň bodovo veľmi podpriemerný ....získali sme až 1 bod.
Naplanovaných ich bolo ale 6. Tak pekne poporiadku.
Najkôr doma S.S. Wallachs, výkony 146: 148 a prehra 1:2 . To by ešte bolo ok a len v kútiku duše sme dufali v bod.
Potom vonku bougermestro, vykony 140:142 a remíza 1:1. Tu som čakal za 3 body.... ale keďže celý tento týždeň som trávil čas pri mori v exotike tak som nad tým mávol rukou, hodil do seba pár pív a pár drinkov pri bare a išiel sa dať zožrať žralokom.
V 7.kole sme potom privítali U.C. SAMPDORIA , výkony 147:150. Prehra 2:3 . Nečakal som tu nejaké zbieranie bodov a preto sa hneď naša pozornost presunula na piatkový zápas na pôde Stratovariusu. Tu sme rozhodne chceli zabodovať naplno...derby je derby, nič sa nedá robiť
Výkony 143:143 a výsledok....3:2 pre Stratovarius....skoro ma drblo.

Moju frustráciu z tohoto výsledku a vôbec z celého týždňa som si vybil hneď ráno . Odniesol si to čašník z plážového baru , vynadal som mu,že je lenivý a nech si pohne,že ja chcem chľastať a že som poriadne nasraný lebo ma Palo zo Zlína porazil v internetovom soccermanažérovi a to pri rovnakých výkonoch.

Moc mi teda nerozumel

ale aj keď bol chlapec od niekade zo Sri Lanky usmial sa dal mi o niečo väčší gintonik a išiel si to svoje ďalej. Takže asi tak . Pali.......odveta bude krutá.