Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3340
Joined: Sun May 27, 2007 4:23 pm

Re: Divize A

Post by mantel »

Tak kromě konce týdne máme za sebou i polovinu ligy, tak bude hodnocení více.
Tenhle týden byl první, kde jsem porušil tradici a neziskal 9 bodů - a může za to Palo. Ale nejdříve první dvě utkání, v pondělí rozprodávající Palmeiras a povinná výhra 1:11 - tady nebylo co řešit a hrálo B/C. V úterý doma Splitfire, rozhodčí byl mírný 26%, ale i tak jsem dával jen 90% agresi - jeden nikdy neví. I tak měl být rozdíl ve výkonech cca 4 body, nicméně soupeř raději šetřil Áčko a nastavil sběrače. Redka mně ale neminula ani přes moji opatrnost, ale nehrálo to roli kromě toho, že se mi tím pádem vykartovalo druhé použitelné CM a na Palo musel jít na CM nýmand, co nemá místo ani v C-týmu. Podle prvotních prognóz jsme měl nějaké dva body k dobru, nicméně vykartované 2x CM, 2 doléčující se hráči z A týmu a rozhodčí 56% (onen hluchoslepý ňouma podle Pala :-) působili při vybírání sestavy problém. Vyhodil jsem další 2 hráče z A-týmu (rozdíl agrese 7% by asi byl smrtelný) a doufal v remízu (stejně jako Palo). Redka přišla i tak, ráno jsem zjistil, že jsem nepostavil čerstvě koupenou posilu na CB a tak se nemůžu divit, že jsem to projel na celé čáře. A jsem ted za Jánošíka z Ostravy :mrgreen:

Co se týká celé poloviny ligy, tak maximální spokojenost - 33 bodů jsem nečekal ani v nejrůžovějších snech. Určitě se budu snažit třetí flek udržet, ale upřímně řečeno, pokud si to Walaši neposerou sami, tak jim minimálně třetí flek nemůže utéct. Další důležitý cíl je vyhrát oba domácí duely s Palem a Dajem, protože bych se na konci ligy nerad díval na podobnou minitabulku friends ligy, jako tady byla minulý týden.Takže je stále o co bojovat a i druhá půlka bude mít patřičný náboj.
Dajo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 2388
Joined: Sun Aug 29, 2010 2:04 pm

Re: Divize A

Post by Dajo »

Zhrnutie posledných 3 zápasov prvej 1/2 sezóny :
Pondelok sme cestovali na horúcu pôdu zachraňujúceho FC Remedy a uhrali sme tam veľmi cennú remízu 2:2 po výkonoch 146:143 . Štastie sa teda priklonilo na našu stranu a to v tomto týždni nebolo všetko :P . Ale ešte predtým sme v utorok doma hostili poslabšiu K.F.C Viewaa a nemali sme veľa práce aby body zostali doma. Výsledok 2:1 a výkony 142:126 . Vo štvrtok sme cestovali k nepríjemným fajčiarským atlétom a šťastie nás ani tu neopustilo a po výkonoch 147:145 sme si opäť pripísalali jeden bodík do tabuľky po remíze 1:1.

Druhú polovicu súťaže sme začali na pôde o záchranu bojujúceho rogiboys a s týmto súperom nie a nie vyhrat....počas niekoľkých sezón v Á-čku kedy sme sa stretli stále len samé remízy a remízy. Tentokrát sme sa však maximálne pripravili, rozhodca nám bol veľmi naklonený 98%....to sa nedá nemilovať :D a .....1:2 pre nás. Výkony 137:145. Súperovi za dvakrát začervanalo a my sme to ustáli bez váčších problémov.
Utorok potom k nám prišli Olivkove rozpredané Pardubice a v light režime sme si s nimi poradili 3:0 . Vo štvrtok sme znova išli k zachraňujúcemu mužstvu ale Splitfajri to tak nejak odflákli....tešili sme sa na tuhý boj ale súper.... aj postavil do zápasu celkom slušnú zostavu len pozabudol na pokyny pre hráčov. A to potom už pre našich borcov bola ľahká korisť. Výsledok 1:3 a výkony 128:145. Niet o čom. 8) 3 body však potešili.
V piatok potom doma už len formalita proti Sparte Palmeiras , výsledok 9:1.
Bilancia posledných 7 zápasov teda 5 2 0 ....čo je pre nás super a momentálne vikendujeme na 7 priečke a čo je ,že úplne perfektné......Palo je už pod nami :!: :!: :!: :lol:
Milujem túto hru. 8)
Dajo
FK Laugaricio
palo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 7868
Joined: Sat Jun 12, 2010 2:05 pm
Location: Zlín

Re: Divize A

Post by palo »

Dajo wrote:Palo je už pod nami :!: :!: :!: :lol:
Milujem túto hru. 8)
To je nemožné,to ses musel blbě dívat... :roll:
Image
mantel
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3340
Joined: Sun May 27, 2007 4:23 pm

Re: Divize A

Post by mantel »

Tak u mně tento týden celkem katastrofa, každopádně se ukazuje, že na třetí flek prostě nemám a jeho získání je jen v oblasti nočního snění :-). Ale popořádku. V pondělí u Walachů jsem si nedělal velké naděje a taky to tak dopadlo. Po výkonech 150:146 a prohře 1:0 jsem domů odjel s prázdnou. V úterý proti Rudým Křídlům jsem problémy neočekával, rozhodčí 37% neměl dělat problémy, zvláště když jsem pro jistotu hrál jen 90% agresi. Ale to černé prase to vidělo jinak, fásnul jsem dvě redky a po výkonech 136:139 mi doma zůstaly jen oči pro pláč po prohře 2:3.
Čtvrteční randomův zásah stál 2 body Remedyho, který měl měl po výkonech 147-144 dostat všechny body. Leč nestalo se, gol nepadnul a vezl jsem domů bodík, který mi však moc radosti neudělal. Zápas měl být více vyrovnaný, ale nastoupilo mi za zraněného centra křídlo, navíc ne moc dobře připravené a rozdíl třech bodů ve výkonech by měl v Áčku vždy znamenat všechny bodu. Nějak neumím mít tady z těch nezasloužených bodů radost a už se na tom asi nic nezmění, než to na SP zabalím. V pátek pak povinné body o přestavujicího Oliwky po výhře 8:2.
Každopádně to vidím na další pokles v tabulce příští týden, v pondělí mně asi nečeká nic dobrého u el bourgemestro, u mjohna to bude asi taky problém a v pátek doma leader. Zkusím udělat co bude v mých silách, ale moc růžově to nevidím.
palo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 7868
Joined: Sat Jun 12, 2010 2:05 pm
Location: Zlín

Re: Divize A

Post by palo »

Víkend,i když prodloužený,byl tentokrát pro mě nějaký krátký a tak bych tu měl doplnit resty z minulého týdne.
Po pondělní výhře 1:0 nad smoking athlete (145:142) jsem stejným výsledkem prohrál na hřišti el bourgemestro (139:141).
Ve čtvrtek výhra 5:1 nad nevyzpytatelnou Viewaou,která střídá slaboučké výkony s dobrými podle nějakého mnou nepochopeného klíče,takže žádné šetření mančaftu.Protože na úvod tohoto týdne mě čekal mač s rozprodávajícím oliwou,zkusil jsem to v pátek naplno rozbalit proti vedoucí U.C.SAMPDORIA,Bulhar bral ale moje snažení jako takovou komickou vložku a sfoukl mě výkonem 151 jak svíčku... :roll:
Tento týden jsem rozjel pohodlnou výhrou nad oliwkou 5:1,ani pošetření áčka mi ale nepomohlo k bodům dnes - porážka 2:3 s Red Wings 4ever. Ve čtvrtek nás čekají o titul se rvoucí transilvánští upíři a na závěr týdne se pokusíme odvézt nějaký bodík zpod trenčínského hradu.
Toš tak.
Image
Dajo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 2388
Joined: Sun Aug 29, 2010 2:04 pm

Re: Divize A

Post by Dajo »

Tak tento týždeň sme odohrali ďaľšie 4 zápasy a tu je menší sumár :
V pondelok sme cestovali k S.S.Wallachs a keďže súper v nedeľu nič nehral a kvalitou je niekde inde ako my tak sme sa ani veľmi nesnažili mu skomplikovať cestu za všetkymi bodmi a v pohode sme sa podvolili krutej realite. Výsledok 3:1 a výkony 150:132. :?
Keďže sme tým pádom pošetrili A-čko , tak sme v utorok doma chceli zabodovať naplno proti vc el bourgemestro ale .....nepodarilo sa. Výsledok 1:1 a výkony 145:142 . Mierne sklamanie nás neminulo pretože práve na pozíciu tohoto súpera si brúsime zuby a radi by sme skončili na šiestej až siedmej priečke. Uvidíme. Vo štvrtok sme sa znovu veľmi nesnažili zabodovať veď sme išli ku vicemajstrovi a momentálne k prvému U.C.SAMPDORIA a keďže súper ani pred našim zápasom nič nehral ( niežeby to nejak malo vplyv na výsledok :roll: ) tak sme zaknihovali druhú prehru tanto týždeň tentoraz ale so cťou 1:0. Výkony 150:142.
V piatok nás ale čakolo veľké derby. Prišiel k nám Paliho Stratovarius. Tu sme si nič iné ako tri body ani nepripúšťali. Veď tento týždeň sme ani so slabším nehrali. :P Výsledok a výkony hovoria jasnou rečou 4:3 a 145:140. V tabuľke sme stále pred Palom a to je fantastické. :twisted:
Dajo
FK Laugaricio
palo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 7868
Joined: Sat Jun 12, 2010 2:05 pm
Location: Zlín

Re: Divize A

Post by palo »

U nás 4 porážky v řadě a z jedenáctibodového náskoku na sestup jsou prachbídné 4 bodíky... :|
Tak trochu kopíruju minulou sezónu,kdy jsem byl po půlce třetí a po 22.kole jedenáctý.U nás ve Zlíně už je to tak zvykem - dobrý podzim,špatné jaro.Kdo sleduje fotbalovou ligu,ví o čem mluvím... :wink: I když letos za moc nestojí ani ten podzim,snad dnes porazíme Slovácko.S nima kdybysme prohráli,byla by to snad ještě větší ostuda než když jsem minulý týden prohrál s Dajem... :oops:
Zítra budou tři body s posledním a pak nás čeká těžkých závěrečných 5 zápasů.Jestli se budu zachraňovat v posledním kole u mantela tak mi asi jebne. :roll: Naštěstí rozhodčí je mi poměrně nakloněn (100%). :)
Image
mantel
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3340
Joined: Sun May 27, 2007 4:23 pm

Re: Divize A

Post by mantel »

Tak já taky se zpožděním přidám hodnocení za týden a půl.
Pondělí - vc el bourgemestro 2-3 Fc Mantel (145:146) – ustál jsem 100% agresi na 73% rozhodčího a odměnou byly nečekané 3 body. Před zápasem jsem se modlil za remízu. Důležité body, i když už jen v boji o 4 místo. Nad námi už je víceméně jasná trojka, do které nemám co kecat.
Úterý - Fc Mantel 2-0 K.F.C. Viewaa (135:117) – tady nebylo co řešit
Čtvrtek - smoking athlete 1 – 2 Fc Mantel (144-147) – první vyvrcholení druhé poloviny sezony, s mjohnem si dlouhodobě píšeme a držíme palce. Mírný rozhodčí nechal vyniknout kvalitu a z očekávané remízy byly zase přivezené 3 bodíky. A můj výkon venku překvapil i mně samotného.
Pátek - Fc Mantel 1 - 2 U.C.SAMPDORIA (142:147) - v pátek marný pokus o získání všech bodů v týdnu, redka a mizerný výkon neměli šanci na dobře připraveného soupeře. Asi bych neuspěl ani s lepší přípravou, nicméně šlo to udělat lépe a nebylo to naposled :-(
Pondělí - ars3nal 5-4 Fc Mantel (147:145) – v tomto utkání jsem přípravu nezvládnul, bod byl nakonec nadosah, i když to podle výpočtů vypadalo jinak. Dá se říct, že body jsem ztratil už v sobotu večer nebo spíš v neděli ráno, když jsem se vrátil domů a nestihnul nastavit správnou sestavu.
Úterý - FC_TRANSILVANIA 4-3 Fc Mantel (140-136) – asi největší průšvih, nečekal jsem tady nejmenší šanci, šetřil hráče na na čtvrteční slávu s Dajem (takže za to vlastně může on :-) a soupeř dostal nečekané 2 redky. 140 bylo určitě hratelných a je moje vlastní blbost, že se okrádám o body. Ted ještě aby se to posralo ve čtvrtek s Dajem a jebne mně dřív než Pala v posledním kole :-)
palo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 7868
Joined: Sat Jun 12, 2010 2:05 pm
Location: Zlín

Re: Divize A

Post by palo »

Tak se konečně zas trochu zadařilo,čtvrtek a pátek se povedly dva mílové kroky k záchraně:
Stratovarius - FC Remedy 1:0 (146:136,Remedy 2 redky při 58% rozhodčím)
Stratovarius - Splitfire 3:2 (142:141)
9 bodů náskoku před posledními 3 zápasy nám dává 99%ní jistotu,že si Áčko zahrajem i příští sezónu.
Pokusím se udržet 7.příčku,což by byl nejlepší výsledek v historii klubu (zatím jsem byl 2x osmý).

Závěrečný duel s mantelem už tak bude snad jen vyvrcholením pomyslné friends ligy.
Odvety zatím přinesly tyto výsledky:
FK Laugaricio - Stratovarius 4:3
Fc Mantel - FK Laugaricio 1:0
a tabulka vypadá dost zamotaně:

1. Stratovarius 2 0 1 9:8 6
2. FK Laugaricio 2 0 2 8:8 6
3. Fc Mantel 1 0 2 4:5 3

Takže pokud neprohraju s mantelem o víc než 1 gól,byl by titul můj díky největšímu počtu vstřelených branek...
Protože chcu ale předejít případným protestům :wink: ,musím mantela porazit a bude klid... :mrgreen:
Toš tak.
Image
mantel
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3340
Joined: Sun May 27, 2007 4:23 pm

Re: Divize A

Post by mantel »

palo wrote: Takže pokud neprohraju s mantelem o víc než 1 gól,byl by titul můj díky největšímu počtu vstřelených branek...
Protože chcu ale předejít případným protestům :wink: ,musím mantela porazit a bude klid... :mrgreen:
Toš tak.
Palo, ty už piješ celé odpoledne, přiznej se :mrgreen:
Jsem rád, že to nebude zápas o bytí-nebytí a můžeme si v klidu zahrát.
Jinak navrhuji, aby při případné rovnosti bodů (kdyby náhodou :lol: ) rozhodovalo umístění v tabulce ligy. 8)
palo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 7868
Joined: Sat Jun 12, 2010 2:05 pm
Location: Zlín

Re: Divize A

Post by palo »

mantel wrote:
palo wrote: Takže pokud neprohraju s mantelem o víc než 1 gól,byl by titul můj díky největšímu počtu vstřelených branek...
Protože chcu ale předejít případným protestům :wink: ,musím mantela porazit a bude klid... :mrgreen:
Toš tak.
Palo, ty už piješ celé odpoledne, přiznej se :mrgreen:
Jsem rád, že to nebude zápas o bytí-nebytí a můžeme si v klidu zahrát.
Jinak navrhuji, aby při případné rovnosti bodů (kdyby náhodou :lol: ) rozhodovalo umístění v tabulce ligy. 8)
zamítá se... :)
Image
mantel
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3340
Joined: Sun May 27, 2007 4:23 pm

Re: Divize A

Post by mantel »

palo wrote:
mantel wrote:
palo wrote: Takže pokud neprohraju s mantelem o víc než 1 gól,byl by titul můj díky největšímu počtu vstřelených branek...
Protože chcu ale předejít případným protestům :wink: ,musím mantela porazit a bude klid... :mrgreen:
Toš tak.
Palo, ty už piješ celé odpoledne, přiznej se :mrgreen:
Jsem rád, že to nebude zápas o bytí-nebytí a můžeme si v klidu zahrát.
Jinak navrhuji, aby při případné rovnosti bodů (kdyby náhodou :lol: ) rozhodovalo umístění v tabulce ligy. 8)
zamítá se... :)
Jako, že už piješ od rána ? :mrgreen:
A jinak zase došlo na moje slova, že se v klidu zachráníme oba dva. 8)
mantel
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3340
Joined: Sun May 27, 2007 4:23 pm

Re: Divize A

Post by mantel »

Zbytek týdne se mi bude hodnotit moc dobře, ve čtvrtek byl jeden z vrcholů celé sezony, hostil jsem doma chlapce od Trenčína. Nedalo se čekat jakékoliv podcení, příprava proběhla přesně podle plánu a jediný, kdo to mohl celé pokazit, byl pan rozhodčí. 40% přísnost by ho k tomu sice neopravňovala, ale na SP je možné všechno. Zápas naštěstí neovlivnil, oba jsme zahráli podle prognóz a 3 bodíky zůstaly doma po výkonech 149:145. trochu jsem doufal, že by mohlo padnout 150. Bylo by to poprvé s tímto týmem, ale nedošlo k tomu. Ale důležitější byly 3 bodíky a už nemám v Palově minitabulce nulu :lol: Páteční zápas jsem chtěl urvat pro sebe, hlavně abych pomohl mjohnovi k záchraně a nechal za sebou pronásledovatele v tabulce. Nakonec z toho byla remíza po výkonech 144:144 a spravedlivá remíza. Mjohn tak ztrácí jen dva body, ale má velmi těžký los před sebou, tak nevím, jestli zvládne uhájit Áčko i pro další rok. Palo to má ,myslím, docela jasné a je prakticky zachráněn. Tak už jen počkat na Milka a minitabulka se rozroste o dalšího člena.
V dalším týdnu to bude jednoduché, samé body zadarmo. :mrgreen: No, možná v posledním kole bude chtít soupeř ve spolupráci s rozhodčím - psychopatem něco vykouzlit, ale vidím to na jasných 9 bodů. :lol:
Milko
Member of the Soccer Project Association
Posts: 3265
Joined: Sun Aug 29, 2010 11:12 am

Re: Divize A

Post by Milko »

Milko sa už moc teší a je veľmi rád, že jeho obľúbení manageri-kamaráti zostanú v Á-čku :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo
Member of the Soccer Project Association
Posts: 7868
Joined: Sat Jun 12, 2010 2:05 pm
Location: Zlín

Re: Divize A

Post by palo »

mantel wrote: No, možná v posledním kole bude chtít soupeř ve spolupráci s rozhodčím - psychopatem něco vykouzlit, ale vidím to na jasných 9 bodů. :lol:
Dneska požils zase Ty, ne? 8)
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”