Som druhý v A-čku . A ešte minimálne do štvrtku to tak aj zostane.
Moderator: Czech Moderators
Proč do čtvrtku? Ve čtvrtek Tě rozhodně nikdo nepředběhne...

Do štvrtku. V piatok to už nemusí byť pravda.
 Nasledujú 4 ťažké zápasy + zápas u poslabšieho milka,ktorý však môže prekvapiť.
  Nasledujú 4 ťažké zápasy + zápas u poslabšieho milka,ktorý však môže prekvapiť.   
  a potom posledný zápas lesbuffalos....a to je s otáznikom za koľko bodov . Mojí starci už totiž melú z posledného.
 a potom posledný zápas lesbuffalos....a to je s otáznikom za koľko bodov . Mojí starci už totiž melú z posledného.   

Oba, Dajo i Palo. Budiž vám moje letošní působení v Áčku výstrahou, že to za to nestojí.
Oba, Dajo i Palo. Budiž vám moje letošní působení v Áčku výstrahou, že to za to nestojí.  
 domáci, ktorí majú na to aby sa zachránili, tak to hrajú dosť nepochopiteľne....nenastavili individuálne pokyny a to ich stálo získanie čo i len bodu...
 domáci, ktorí majú na to aby sa zachránili, tak to hrajú dosť nepochopiteľne....nenastavili individuálne pokyny a to ich stálo získanie čo i len bodu... hostia sú v rozklade, takž nič iné ako 3 body sa neočakávalo...
 hostia sú v rozklade, takž nič iné ako 3 body sa neočakávalo... obaja sme hrali deň predtým SP pohár, takže sily boli vyrovnané. My sme sa na tento zápas asi lepšie vyspali, o bod lepší výkon nám priniesol cenné víťazstvo z vonku...
 obaja sme hrali deň predtým SP pohár, takže sily boli vyrovnané. My sme sa na tento zápas asi lepšie vyspali, o bod lepší výkon nám priniesol cenné víťazstvo z vonku... ďalší celok, ktorý je v rozklade - 3 body zostali doma
 ďalší celok, ktorý je v rozklade - 3 body zostali doma . V poslednom kole cestujeme k poslednému celku FC_TRANSILVANIA, kde ukončíme sezónu ziskom 3 bodov...
 . V poslednom kole cestujeme k poslednému celku FC_TRANSILVANIA, kde ukončíme sezónu ziskom 3 bodov... 

). Předpokládané šesté místo není zas tak špatné (pokud vyjde), ale pocity ze hry jsou mnohem horší. V první řadě tragické výkony zahrané proti palovi (124 a 130) jsou černou kaňkou v historii klubu, opětovné poslední místo v CZ-SK minilize jsou hned ta vedlejší kaňka
 ). Předpokládané šesté místo není zas tak špatné (pokud vyjde), ale pocity ze hry jsou mnohem horší. V první řadě tragické výkony zahrané proti palovi (124 a 130) jsou černou kaňkou v historii klubu, opětovné poslední místo v CZ-SK minilize jsou hned ta vedlejší kaňka   Aspoň, že ta ostuda nebyla mezinárodní a proti Dajovi s Milkem jsem to zvládnul alespoň doma.  Nějaké body do historické tabulky umístění v divizi A jsem nakonec získal, což byl hlavní důvod návratu, hra mně většinu času v divizi A bavila, takže s tímto spokojenost. Další sezonu už to bude boj o přežití a předpokládám, že nebude asi úspěšný. Gratuluji úspěšnějším kolegům, Dajo s Milkem mistrně profičeli sezonou a naplánovali to tak dokonale, že mají kolo před koncem stejně bodů. Palo mi celou sezonu (až na malou vyjímku) ukazoval záda a s tím jsem taky rozhodně nepočítal, takže taky gratulace ode mně. A v neposlední řadě i Hippovi, který se mně na staré roky pokoušel naučit něco z SP základů
  Aspoň, že ta ostuda nebyla mezinárodní a proti Dajovi s Milkem jsem to zvládnul alespoň doma.  Nějaké body do historické tabulky umístění v divizi A jsem nakonec získal, což byl hlavní důvod návratu, hra mně většinu času v divizi A bavila, takže s tímto spokojenost. Další sezonu už to bude boj o přežití a předpokládám, že nebude asi úspěšný. Gratuluji úspěšnějším kolegům, Dajo s Milkem mistrně profičeli sezonou a naplánovali to tak dokonale, že mají kolo před koncem stejně bodů. Palo mi celou sezonu (až na malou vyjímku) ukazoval záda a s tím jsem taky rozhodně nepočítal, takže taky gratulace ode mně. A v neposlední řadě i Hippovi, který se mně na staré roky pokoušel naučit něco z SP základů 
 Super zápasy páni moc som si to užil a aj mňa táto sezóna veľmi bavila.  Ešte raz dík.
  Super zápasy páni moc som si to užil a aj mňa táto sezóna veľmi bavila.  Ešte raz dík. 
 ) a v lige s najväčšou pravdepodobnosťou zas za tým prdom z Trenčína
 ) a v lige s najväčšou pravdepodobnosťou zas za tým prdom z Trenčína  

Máš pravdu, Palo je na vine, mohlo by sa to tiež zobrať napr. podľa vzájomných zápasov: