Mam MSK_Profirol zaskatulkovanej take k Ziline, tak pokud to je jinak, rad se poucim
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Na ceste do propadliste dejin.
Po čtvrtém týdnu posun na 4 flíček
Týden tedy začal katastrofálně, kde i přes opatrnou hru přišel zářez od černé svině
a tedy porážka s polákem. U Meangreena nebylo co ztratit a pro zachování šance na boj o slušné umístění bylo potřeba něco uhrát. Berušky do toho jdou tedy stím nejlepším a na plné pecky, štěstíčko je tentokrát přívětivé a domů se vezou 3 body
Poslední zápas týdne už jen formalita.
U Berušek tedy zatím naprostá spokojenost. V pátém týdnu dva relaxační zápasy, náročný domácí proti odpočaté Žilině, která chytla fazónu a na úvod přetěžký zápas u rumuna co umí sázet 150tky.
U Berušek tedy zatím naprostá spokojenost. V pátém týdnu dva relaxační zápasy, náročný domácí proti odpočaté Žilině, která chytla fazónu a na úvod přetěžký zápas u rumuna co umí sázet 150tky.
Zhodnotenie po druhej štvrtine sezóny
Bilancia: 7 zápasov: 6 výhier, 0 remíz, 1 prehra - 7. miesto
Po zbabranom úvode sezóny, keď som bol po 5. kole s jediným bodom na strašnom 15. mieste som chytil fazónu, takmer všetko vyhral, porazil v dôležitých zápasoch súperov v boji o záchranu a vyhupol sa na fantastické 7. miesto
Najskôr som porazil MSK_Profirol, ktorému opäť chýbalo CB a muselo tak zaskakovať SW. Porazil som doma aj Poli Timosoaru, ktorá sa dlho držala práve okolo siedmeho miesta a veľmi cenným bolo aj doma víťazstvo proti FC Highlands, pred ktorým mám stále rešpekt a podľa môjho názoru sa dokáže ešte vrátiť nad zostupovú čiaru. V našom zápase však našťastie trocha prepískol agresivitu, takže po jeho dvoch redkách to bolo jasné. Obavy som mal ešte v poslednom kole proti oslíčkovi, ktorý síce na rozdiel odo mňa hral pohár ale favoritom som nebol, šťastie ma však stále neopustilo a súperovi sa v stredu zranilo aj posledné LB ktoré mal, takže opäť zaskakovanie mimo post znamenalo tri body pre Žilinu
Jediná strata bodov v druhej štvrtine sezóny bola prehra u Meangreena, kde to bolo bez šance 
Výhry:
2-1 vs MSK_Profirol
2-10 vs ..DEPORTIVO..
3-2 vs FC Poli Timisoara, 142-140
1-0 vs FC Highlands
1-8 vs Litex Gijon
1-0 vs Totemo Baka
Remízy:
Prehry:
2-1 vs FC Meangreen
7. miesto vyzerá síce parádne avšak stále sa pozerám aj za seba, pretože zostupové priečky sú vzdialené iba 7 bodov a podo mnou to je veľmi nahustené. Hlavne očakávam návrat Highlands do hry, takže boj o záchranu bude tuhý, aj keď východiskovú pozíciu mám celkom dobrú. Dúfam však, že sa podarí splniť predsezónny cieľ skončiť do 8. miesta
Rovnako je cieľom ešte urobiť niekoľko prestupov. Z Pohára som pre lepšiu formu v lige schválne vypadol, budúcu sezónu už snáď budem hrať aj túto súťaž naplno.
Všimol som si, že som dokonca prekonal moje najlepšie umiestnenie v A po polovici sezóny - v sezóne 83 kedy som na konci súťaže skončil na 6. mieste som po 15-ich kolách mal 22 bodov a bol na ôsmej priečke. Teraz mám 26 bodov a som na 7. mieste.
Tiež som si však všimol, že gregoric sa už vyše týždňa neprihlásil, tak sa obávam, že FC Rovinka na SP končí :/
Skutočne, sám by som to lepšie nevystiholproti odpočaté Žilině, která chytla fazónu
Výhry:
2-1 vs MSK_Profirol
2-10 vs ..DEPORTIVO..
1-0 vs FC Highlands
1-8 vs Litex Gijon
1-0 vs Totemo Baka
Remízy:
Prehry:
2-1 vs FC Meangreen
7. miesto vyzerá síce parádne avšak stále sa pozerám aj za seba, pretože zostupové priečky sú vzdialené iba 7 bodov a podo mnou to je veľmi nahustené. Hlavne očakávam návrat Highlands do hry, takže boj o záchranu bude tuhý, aj keď východiskovú pozíciu mám celkom dobrú. Dúfam však, že sa podarí splniť predsezónny cieľ skončiť do 8. miesta
Všimol som si, že som dokonca prekonal moje najlepšie umiestnenie v A po polovici sezóny - v sezóne 83 kedy som na konci súťaže skončil na 6. mieste som po 15-ich kolách mal 22 bodov a bol na ôsmej priečke. Teraz mám 26 bodov a som na 7. mieste.
Tiež som si však všimol, že gregoric sa už vyše týždňa neprihlásil, tak sa obávam, že FC Rovinka na SP končí :/
HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
organizátor Fortuna ligy
Tak před cca 2-3 týdny nabízel na Globale tým k převzetí i s vypsaným stavem účtu, po pár dnech to tam smazal.HugoBoss wrote: ↑Sat Mar 30, 2019 11:28 am Zhodnotenie po druhej štvrtine sezóny
Skutočne, sám by som to lepšie nevystiholproti odpočaté Žilině, která chytla fazónuPo zbabranom úvode sezóny, keď som bol po 5. kole s jediným bodom na strašnom 15. mieste som chytil fazónu, takmer všetko vyhral, porazil v dôležitých zápasoch súperov v boji o záchranu a vyhupol sa na fantastické 7. miesto
Najskôr som porazil MSK_Profirol, ktorému opäť chýbalo CB a muselo tak zaskakovať SW. Porazil som doma aj Poli Timosoaru, ktorá sa dlho držala práve okolo siedmeho miesta a veľmi cenným bolo aj doma víťazstvo proti FC Highlands, pred ktorým mám stále rešpekt a podľa môjho názoru sa dokáže ešte vrátiť nad zostupovú čiaru. V našom zápase však našťastie trocha prepískol agresivitu, takže po jeho dvoch redkách to bolo jasné. Obavy som mal ešte v poslednom kole proti oslíčkovi, ktorý síce na rozdiel odo mňa hral pohár ale favoritom som nebol, šťastie ma však stále neopustilo a súperovi sa v stredu zranilo aj posledné LB ktoré mal, takže opäť zaskakovanie mimo post znamenalo tri body pre Žilinu
Jediná strata bodov v druhej štvrtine sezóny bola prehra u Meangreena, kde to bolo bez šance
Výhry:
2-1 vs MSK_Profirol
2-10 vs ..DEPORTIVO..
1-0 vs FC Highlands
1-8 vs Litex Gijon
1-0 vs Totemo Baka
Remízy:
Prehry:
2-1 vs FC Meangreen
7. miesto vyzerá síce parádne avšak stále sa pozerám aj za seba, pretože zostupové priečky sú vzdialené iba 7 bodov a podo mnou to je veľmi nahustené. Hlavne očakávam návrat Highlands do hry, takže boj o záchranu bude tuhý, aj keď východiskovú pozíciu mám celkom dobrú. Dúfam však, že sa podarí splniť predsezónny cieľ skončiť do 8. miestaRovnako je cieľom ešte urobiť niekoľko prestupov. Z Pohára som pre lepšiu formu v lige schválne vypadol, budúcu sezónu už snáď budem hrať aj túto súťaž naplno.
áno viem, aj mi písal o tom, že chce skončiť...len som nečakal, že to urobí tak náhle, bez rozlúčky
HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
organizátor Fortuna ligy
Ve ctvrtem kratkem tydnu nakonec 7 bodu. Na uvod ubojovana remiza v rumunsku, kdy souper uhral 150 ac dle spinfa tomu nic nenasvedcovalo. Potvrdil tak predsezoni vykonovou tabulku od berusek, ktera nejspis byla vytvorena z podrobnejsiho zkoumani souperu. Nasledne se dari porazit cigara i vyhrat v Zilene a tak v polovine tabulky se stale drzime ve vedouci skupince.
V prvnim tydnu odvet na uvod odpocinkovy zapas, dva tezke venkovni zapasy proti souperum hrajicm o udrzeni( V belgii na neprijemneho rozhodciho a u Higlands,kteri jsou po srovnani TS na tom vykonove vic nez dobre)Mezi venkovnima zapasama jeste pretezky domaci utkani proti nejvetsimu favoritovi z holandska.
V prvnim tydnu odvet na uvod odpocinkovy zapas, dva tezke venkovni zapasy proti souperum hrajicm o udrzeni( V belgii na neprijemneho rozhodciho a u Higlands,kteri jsou po srovnani TS na tom vykonove vic nez dobre)Mezi venkovnima zapasama jeste pretezky domaci utkani proti nejvetsimu favoritovi z holandska.
První týden odvet katastrofa. V pondělí v rumunsku od černé svině dvě redky a žádné body. Na zápas s Žilinou spinfo překvapivě i po poháru hlasí výkon nedaleko od 150, tak pro jistotu uberu na agresivitě, víc než bylo v plánu, přesto od černé svině přiletí dvě redky
zisk bodu je tedy nakonec nečekaný.(V zápasech s Žilinou přistála aspoň jedna redka pokaždé, bez ohledu na přístnost rozhodčího ) Jediné dobré na celém týdnu bylo, že úspěšně pokračují berušky v poháru
.
Druhý týden odvet dává největší šance v pondělí, venkovní zápasy moc nadějí nedávají a po poháru zápas proti mašině bude také složitý.
Druhý týden odvet dává největší šance v pondělí, venkovní zápasy moc nadějí nedávají a po poháru zápas proti mašině bude také složitý.
V patem tydnu nakonec 10 bodu a drzime se stale v prvni skupince. Doma vyhra na ex Noldorem a po tuhem boji nad nejvetsim favoritem Meangreenem. Venku na + 8
remiza u Landstormers, jak hodne tohle bude bolet se teprve ukaze...V patek s podporou smluv vyhra u Highlands.
V 6 tydnu doma dva relaxacni zapasy a venku dva nesmirne tezke a dle ocekavani velice tesne zapasy. Na uvod jedem do Ziliny,kam nemuzem vyrazit s idealni sestavou a ve ctvrtek k Beruskam, ktere sice hraji pohar, ale spoustu hracu maji na pohar v trestu a nic jednoducheho to nebude.
V 6 tydnu doma dva relaxacni zapasy a venku dva nesmirne tezke a dle ocekavani velice tesne zapasy. Na uvod jedem do Ziliny,kam nemuzem vyrazit s idealni sestavou a ve ctvrtek k Beruskam, ktere sice hraji pohar, ale spoustu hracu maji na pohar v trestu a nic jednoducheho to nebude.
Druhý týden odvet vcelku vyšel , 7 bodů, není špatný výsledek
Proti belgánovi opět uřadovala černá svině a tak 150 tka s náhradníkama nepadla, ale výhra byla. U Oslíšků nezbývalo než to risknout a i přes redku z toho byl bod. Po poháru proti mašině díky pár hráčům na pohár v trestu slušných 148, ale na hostujících 150 by nepomohly ani ty 3-4 smlouvy co by šly. V Pátek domácí nevyužívají potenciál zvolené taktiky , tak berušky vezou víc než bylo očekávání.
V poháru jdeme také dál
V třetím týdnu odvet doma dva týmy co jsou tabulkově výše a venku týmy co bojují o vše. Nominace rozhodčích, ale katastrofa
V třetím týdnu odvet doma dva týmy co jsou tabulkově výše a venku týmy co bojují o vše. Nominace rozhodčích, ale katastrofa
V sestem tydnu za plny pocet
a tedy stale ve vedouci skupince. Domaci zapasy formalita, oba venkovni se dari zahrat 150. V Ziline to nakonec vykonove tak tesne nebylo, po te co jeden z domacich spechal nedobrovolne do sprch. U Berusek jsme nakonec o fous lepsi, ale nehrat oni pohar, tak vyhlidky na uspech byly nevalne.
Sedmy tyden nas ceka naproste peklo
V pondeli prijede nazhaveny Oslicek stim nejlepsim co ma a bude to nesmirne slozite. Ta nejlepsi sestava proti nam vybehne i v polsku, kde maji v pondeli"volny los" Ve ctvrtek na brutalniho rozhodciho doma rumunsky souper a tyden zakoncime v belgii, kde tezko rict co muzeme ocekavat 
Sedmy tyden nas ceka naproste peklo
Zhodnotenie po tretej štvrtine sezóny
Bilancia: 8 zápasov: 3 výhry, 2 remízy, 3 prehry - 8. miesto
Prvý týždeň odviet som zvládol celkom dobre - bez prehry. Zo štyroch zápasov som 2 vyhral a 2 remizoval. Najskôr povinné tri body proti Rovinke, následne som spravil pár drobných taktických chybičiek a zahral som proti Marlboro možno o nejaký bodík menej ako som mohol a tak to vyšlo na spravodlivú remízu ale nevadí, remíz v tejto hre nie je nikdy dosť
Vo štvrtok som dostal proti beruškám dosť prísnu redku, súper dostal ale dve a zahral tak biednych 137...ja som podal výkon o 2 body lepší ale moja priposratá taktika so štýlom nula znamenala opäť remízu
dôležitý zápas bol ale v piatok proti môjmu prenasledovateľovi z 9. miesta sp voetbalclub, jeho smiešny výkon 134 vonku však nemal šancu na akékoľvek body...počas piateho týždňa som si na striedačku vymieňal siedmu a ôsmu priečku s FC Poli Timisoara, podstatné však bolo, že po piatkovom víťazstve proti najbližšiemu konkurentovi v boji o záchranu som mal od pásma zostupu dvojciferný náskok a od tohto momentu som vedel, že záchrana je v suchu
Začal som sa teda viac sústrediť na odchody a príchody hráčov aby som mal pripravený tím na novú sezónu.
V šiestom týždni som aj kvôli losu mal bilanciu horšiu. V pondelok som privítal lídra ale opäť prísna redka prekazila moje plány na bodík, súperovi gratulujem k výkonu 150 vonku, toľko ja nezahrám ani doma
V utorok síce tabuľkovo prijateľnejší súper ale vonku, takže som opäť nemal šancu. Vo štvrtok som doma proti Landstormers zahral pekných 147, súper o 10 menej, takže jasná záležitosť. V piatok znovu súper z čela tabuľky vonku, takže opäť prehra. Horšie výsledky v šiestom týždni znamenali priebežné 8. miesto ale vôbec to nevadí, pretože siedma priečka je stále na dostrel, za mnou je slušný bodový odstup a v posledných dvoch týždňoch ma čaká trocha ľahší žreb. V konečnom dôsledku ale siedme či ôsme miesto, je mi to celkom jedno 
Výhry:
1-5 vs FC Rovinka
2-1 vs sp voetbalclub, 146-134
2-1 vs Landstormers, 147-137
Remízy:
1-1 vs FC MARLBORO MZ (d), 143-143
1-1 vs berusky (v), 137-139
Prehry:
0-1 vs ruda masina, 144-150
1-0 vs Sokol Dubidze, 146-141
1-0 vs FC Weed, 145-141
Trocha ma teraz mrzí schválne vypadnutie z Pohára keďže teraz sa tak trocha nudím
Ale radšej takto ako mať o niekoľko bodov menej a prežívať stresy v boji o záchranu až do posledného kola ako v minulej sezóne 
Bilancia: 8 zápasov: 3 výhry, 2 remízy, 3 prehry - 8. miesto
Prvý týždeň odviet som zvládol celkom dobre - bez prehry. Zo štyroch zápasov som 2 vyhral a 2 remizoval. Najskôr povinné tri body proti Rovinke, následne som spravil pár drobných taktických chybičiek a zahral som proti Marlboro možno o nejaký bodík menej ako som mohol a tak to vyšlo na spravodlivú remízu ale nevadí, remíz v tejto hre nie je nikdy dosť
V šiestom týždni som aj kvôli losu mal bilanciu horšiu. V pondelok som privítal lídra ale opäť prísna redka prekazila moje plány na bodík, súperovi gratulujem k výkonu 150 vonku, toľko ja nezahrám ani doma
Výhry:
1-5 vs FC Rovinka
2-1 vs sp voetbalclub, 146-134
2-1 vs Landstormers, 147-137
Remízy:
1-1 vs FC MARLBORO MZ (d), 143-143
1-1 vs berusky (v), 137-139
Prehry:
0-1 vs ruda masina, 144-150
1-0 vs Sokol Dubidze, 146-141
1-0 vs FC Weed, 145-141
Trocha ma teraz mrzí schválne vypadnutie z Pohára keďže teraz sa tak trocha nudím
HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
organizátor Fortuna ligy
Třetí týden odvet za 7 bodíků. Úvod týdne vyšel i přes dvě zranění porážíme Weeda a vyhráváme v Belgii. S Marlborem nás zaříznul pískálek redkou už v prvním poločase
a na Slovensku přes lehce lepší výkon bereme jen bod
Ve čtvrtém týdnu odvet jedeme do Polska, přívítáme největšího favorita, kterému v divokém týdnu značně poklesly mistrovské choutky. V úterý prohrál na lepší výkon- nejspíš facka za nezvládnutou výměnu trenéra,ve čtvrtek vyhrál na stejný výkon a v pátek zahodil penaltu. Ligu zakončíme formalitou. V poháru jdeme dále , ale jedeme k Áčkovému soupeři na rozhodčího 91 %
Ve čtvrtém týdnu odvet jedeme do Polska, přívítáme největšího favorita, kterému v divokém týdnu značně poklesly mistrovské choutky. V úterý prohrál na lepší výkon- nejspíš facka za nezvládnutou výměnu trenéra,ve čtvrtek vyhrál na stejný výkon a v pátek zahodil penaltu. Ligu zakončíme formalitou. V poháru jdeme dále , ale jedeme k Áčkovému soupeři na rozhodčího 91 %
Pekelny sedmy tyden necekane za plny pocet
a dari se nam trhnout z vedouci skupinky do mirneho naskoku
Oslicek dorazil stim nejlepsim, to nejlepsi nas cekalo i v polsku, zde nastesti zabral novy trener
vykon 150 na 95% agrese, bez nejlepsiho CB a s redkou v samem zaveru naznacuje, ze by i 151 mohlo byt realne. Rumun si posetril to nejlepsi a sel do toho po hlave, nastesti to rozhodci ocenil 3 ma redkama a drama z toho nebylo. V belgii na +11 vyhravame o gol.
V zaverecnem tydnu potrebujem nejak uhrat 3 body
Na uvod dalsi rumun a opet priveze to nejlepsi, do toho vrazedny rozhodci, tak je otazkou zda bude dalsi rumunska hra na plny pecky. Nasledne jedem k cigarum a tezko hadat zda je pro ne priorita boj o bednu a nebo pohar. Na zaver by jsme druhou Zilinu meli papirove v pohode prehrat, zel uz Mikes vypadnul z poharu, takze ten rozdil nebude takovy aby daval moznost nejakeho klidu.
Po te co jsme v minule sezone odmitli v zaverecnem kole po desate skoncit na podiu, mame jistotu, ze nas toto nemine, ted uz neni kam uhnout.
PS: dekujeme Janu Schindlerovi ze Ziliny.
V zaverecnem tydnu potrebujem nejak uhrat 3 body
Po te co jsme v minule sezone odmitli v zaverecnem kole po desate skoncit na podiu, mame jistotu, ze nas toto nemine, ted uz neni kam uhnout.
PS: dekujeme Janu Schindlerovi ze Ziliny.
Mistriiiiiiiii
Po dlouhych 20 sezonach privadime opet ceskou vlajecku na stupen nejvyssi
Pravdepodobne s nejagresivnejsim tymem co to kdy vyhral