Champions League editia a 2a-calificari

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Sunteti de acord cu propunerea pentru formatul calificarilor pentru CL din topicul cupei prieteniei?

Da
14
74%
Nu
1
5%
Nu stiu/Ma abtin
2
11%
Am o alta varianta
2
11%

Total votes: 19

Daniy_EL
Member of the Soccer Project Association

Post by Daniy_EL »

bun, deci ramane asa:
-Cupa Prieteniei lui acid unde adunam absolut toti romanasii de pe soccer. ma ofer si eu la trimis mesaje. deci haideti sa scanam un pic clasamentul general sau seriile si sa vedem de cati romanasi dispunem. trimitem mesajele sa vina sa posteze aici si sa trateze competitia foarte serios (in caz ca se vor inscrie). probabil primele tururi vor fi cum au fost si data trecuta: eliminatorii. in faza grupelor facem capii de serie alea 8 (?) din C + altele cele mai bune din D (departajarea sa o discutam cum). se califica de aici 32 echipe care vor merge la Cupa Romaniei lui budist
-Cupa Romaniei lui budusi: random, dumnezeu cu mila!!! exact cum a fost si sezonul trecut.

ps: sunt de parere ca e mai bine cu o cupa in continuarea celeilalte pentru a evita si situatii de genul: din cele 4 echipe din semifinale de la budist, 2 au fot si la acid deci jucam alte meciuri pentru desemnarea echipelor etc

pareri :)

ps2: o idee geniala la cupa lui acid! in caz ca vor exista situatii de genul: "am trimis provocarea, adversarul nu a acceptat-o!" se califica echipa mai bine-cotata (serie, loc etc) in soccer!!!
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
budist

Post by budist »

nu... o sa fie tot 2 cupe... in cupa mea se vor califica 2 echipe, din cupa lui acid restu.

btw... am dat mesaj in joc pt cei care au limba romana setata
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee
ImageImage
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Daniy_EL wrote:bun, deci ramane asa:
-Cupa Prieteniei lui acid unde adunam absolut toti romanasii de pe soccer. ma ofer si eu la trimis mesaje. deci haideti sa scanam un pic clasamentul general sau seriile si sa vedem de cati romanasi dispunem. trimitem mesajele sa vina sa posteze aici si sa trateze competitia foarte serios (in caz ca se vor inscrie). probabil primele tururi vor fi cum au fost si data trecuta: eliminatorii. in faza grupelor facem capii de serie alea 8 (?) din C + altele cele mai bune din D (departajarea sa o discutam cum).
pai eu deja am inceput sa trimit.Pe de alta parte budist a dat un mesaj la intrarea in sp pentru vorbitorii de limba romana.
Cat priveste scanatul daca te duci la ranking si dai sort dupa steag o sa constati ca : de la o pagina 339 pana la pagina 385 sunt doar romani(deci cam vreo 46 de pagini)
Cei care ma vor ajuta le voi da mesaje pe privat ca sa ne organizam mai bine.
Daniy_EL wrote: se califica de aici 32 echipe care vor merge la Cupa Romaniei lui budist
Aici e o mica schimbare de plan.Am convenit cu budist sa mergem fiecare separat.Astfel evitam discutiile referitoare la faptul ca pot cadea mai multi buni intr-o grupa.
Daniy_EL wrote: ps: sunt de parere ca e mai bine cu o cupa in continuarea celeilalte pentru a evita si situatii de genul: din cele 4 echipe din semifinale de la budist, 2 au fot si la acid deci jucam alte meciuri pentru desemnarea echipelor etc
De la budist vor mege cel putin 2,adica finalistele,iar daca se intampla chestii de genul de mai sus...va merge de la budist aia care a fost eliminata in semifinale.
Daniy_EL wrote: pareri :)

:)
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

:shock: n-am inteles nik
sa inteleg ca a ramas sistemul de data trecuta? ok, atunci :)
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Daniy_EL wrote::shock: n-am inteles nik

Exact. 8)
danbigplayer
Team Board Member

preliminarii Ch.L

Post by danbigplayer »

aciduzzo wrote:
Daniy_EL wrote::shock: n-am inteles nik

Exact. 8)
Bravo! gata cu discutiile ca am ajuns tot unde eram inainte de ele....adica la situatia din sezonul trecul cand nimeni nu stia de Ch.L. Eu zic ca o saptamana de scris pareri este de ajuns, mai ales tinand cont de concluzia de mai sus!
Totusi o intrebare pentru budist: Cupa ta fiind privata (cred ca ramane asa) tu cum selectezi echipele carora le vei trimite invitatii? Si cate echipe inviti? mai mult de 32 sau te risti, IARASI, sa nu ai destui care respund in timp util si sa trebuiasca s-o reformulezi?...na, ca au fost mai multe intrebari.

Zi cum facem...

Concluzii (trase de mine):
1. Cupa lui budist si-o organizeaza singur ca si pana acum... pe SP.
2. Cupa Prieteniei a lui acid are nevoie de voluntari pentru A FI SIGURI CA VOR FI INSTIINTATI TOTI DORITORII si chiar si nedoritorii, drept pentru care am propuneri:
a) Cati voluntari suntem? 3-4...cred. Trimtem fiecare invitatii unui numar de manageri ( sa zicem 100 fiecare, sau cat va fi nevoie ca eu nu stiu - spuneti voi!);
b) acid sa compuna un "mesaj" de invitatie care sa fie ACELASI pentru toti cei care il vor primi, mesaj ce va fi trimis de "voluntari";
c) Confirmarile de participare sa se faca PE ACEST FORUM - AICI (caz in care trebuie inclusa si adresa acestui forum in mesaj) - sau ( cred eu ca e mai bine) confirmarile sa fie trimise RETUR celui care a facut invitatia (voluntarii in speta) - sau AMBELE VARIANTE ! ...asta e cel mai bine, sigur!
d) Fiecare voluntar va posta aici numele si echipa managerilor (dintre cei repartizati lui) care au raspuns afirmativ.
e) se fac capi de serie pentru meciurile eliminatorii, grupe si asa mai departe ca stie aciduzzo cum de aici in colo.

PS. Pe pagina de deschidere sunt scrise (in limba romana) adresele de pe forum unde se poate inscrie fiecare. Intrebarea mea (de necunoscator, recunosc) este daca ACELE adrese, DE ACOLO nu pot fi facute astfel incat sa fie accesate direct ("cu albastru" pe intelesul meu). Mie mi-ar fi MUUUULT mai usor asa dar habar nu am cum se face asa ceva.....poate daca mai stau de vorba cu voi pe forum pricep si asta pana la urma! (dar sa stiti ca nu va va fi sor :)) ).
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

pai eu is deja unu din voluntari ;)
adresa albastra = link ;)
aciduzzo

Re: preliminarii Ch.L

Post by aciduzzo »

danbigplayer wrote:
Bravo! gata cu discutiile ca am ajuns tot unde eram inainte de ele....adica la situatia din sezonul trecul cand nimeni nu stia de Ch.L. Eu zic ca o saptamana de scris pareri este de ajuns, mai ales tinand cont de concluzia de mai sus!
Totusi o intrebare pentru budist: Cupa ta fiind privata (cred ca ramane asa) tu cum selectezi echipele carora le vei trimite invitatii? Si cate echipe inviti? mai mult de 32 sau te risti, IARASI, sa nu ai destui care respund in timp util si sa trebuiasca s-o reformulezi?...na, ca au fost mai multe intrebari.

Zi cum facem...

Concluzii (trase de mine):
1. Cupa lui budist si-o organizeaza singur ca si pana acum... pe SP.
2. Cupa Prieteniei a lui acid are nevoie de voluntari pentru A FI SIGURI CA VOR FI INSTIINTATI TOTI DORITORII si chiar si nedoritorii, drept pentru care am propuneri:
a) Cati voluntari suntem? 3-4...cred. Trimtem fiecare invitatii unui numar de manageri ( sa zicem 100 fiecare, sau cat va fi nevoie ca eu nu stiu - spuneti voi!);
b) acid sa compuna un "mesaj" de invitatie care sa fie ACELASI pentru toti cei care il vor primi, mesaj ce va fi trimis de "voluntari";
c) Confirmarile de participare sa se faca PE ACEST FORUM - AICI (caz in care trebuie inclusa si adresa acestui forum in mesaj) - sau ( cred eu ca e mai bine) confirmarile sa fie trimise RETUR celui care a facut invitatia (voluntarii in speta) - sau AMBELE VARIANTE ! ...asta e cel mai bine, sigur!
d) Fiecare voluntar va posta aici numele si echipa managerilor (dintre cei repartizati lui) care au raspuns afirmativ.
e) se fac capi de serie pentru meciurile eliminatorii, grupe si asa mai departe ca stie aciduzzo cum de aici in colo.

PS. Pe pagina de deschidere sunt scrise (in limba romana) adresele de pe forum unde se poate inscrie fiecare. Intrebarea mea (de necunoscator, recunosc) este daca ACELE adrese, DE ACOLO nu pot fi facute astfel incat sa fie accesate direct ("cu albastru" pe intelesul meu). Mie mi-ar fi MUUUULT mai usor asa dar habar nu am cum se face asa ceva.....poate daca mai stau de vorba cu voi pe forum pricep si asta pana la urma! (dar sa stiti ca nu va va fi sor :)) ).
Deci noi ne-am cam pus in miscare,danyi_el lucreaza la foc automat,iar eu incerc sa tin si eu pasul cu el.

Tu daca poti fa-ti partea aia care ti-am trimis-o ,nu stiu daca ai descoperit unde primesti mesaje private pe forum... Acolo sus in centru.Oricum ar trebui sa primesti pe mail ceva.

Cat despre restul,totul e aranjat in majoritate,doar sa ne miscam repede si sa contabilizam pe toata lumea interesata.
budist

Post by budist »

Despre cupa mea...

o sa invit fix 32 de echipe, toate care s-au inscris au luat la vigoare regulamentul, dak vor aparea mai mult de 32 de echipe ca inscrise, vor fi luate cele care se afla in cele mai bune divizii (C, D, etc).

Dak sunt mai multe echipe intr-o divizie, se va lua dupa clasament.
Dak cineva nu respecta termenii si nu accepta inscrierea va fi penalizat la participarea din CL pt 2 sezoane, asta implicand si cupa lui aciduzzo, si va fi refacuta luandu-se urmatoarea echipa ;).
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee
ImageImage
danbigplayer
Team Board Member

Champions League

Post by danbigplayer »

Deci noi ne-am cam pus in miscare,danyi_el lucreaza la foc automat,iar eu incerc sa tin si eu pasul cu el.

Tu daca poti fa-ti partea aia care ti-am trimis-o ,nu stiu daca ai descoperit unde primesti mesaje private pe forum... Acolo sus in centru.Oricum ar trebui sa primesti pe mail ceva.

Cat despre restul,totul e aranjat in majoritate,doar sa ne miscam repede si sa contabilizam pe toata lumea interesata.[/quote]

Am gasit pe mail. ok.

REVIN CU O INTREBARE: CAND SE DISPUTA SI UNDE PRIMA EDITIE A CHAMPIONS LEAGUE? Meciurile intercluburi? Pe ce site se urmaresc rezultatele...asta daca a inceput....sunt si eu curios sa vad pentru ce facem preliminariile astea PENTRU EDITIA II. Dar unde e prima editie? :))) :)
danbigplayer
Team Board Member

data aparitie mesajelor

Post by danbigplayer »

pe ecranul meu TOATE mesajele imi apr trimise in 24.09.2005...si acesta tot asa va aparea. are cineva idee de ce? e cam nasol de urmarit forumul in halul asta. Help!

PS. 24.09.2005 apare si ca data a inscrierii in sub usernameul meu.
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

1) vezi la Profil (sus centru unde ai si Registry sau Mesaje noi). acolo vezi ca ai ceva cu timpii... bagi la noi (in caz ca n-ai bagat GMT+2 ore)
2) vezi la ceasul de la compul tau sa ni fie fixat aiurea
mache13
Team Manager

Post by mache13 »

PT budist si aciduzzo
Pentru Champions League editia I s-a pus in discutie problema cu cartonasele galbene si rosi?? avand in vedere ca se joaca numai amicale??
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Nu s-a discutat.
mache13
Team Manager

Post by mache13 »

si cum ti se pare prolema ??? mi se pare cam auirea deoarece multe echipe au jucatori de valoare cu o caliate globala de 87-88-89 care au agresivitate 99. si p meci reusesc sa obtina cel putin un rosu + mai accidenteaza si vreun adversar.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”