Good Thor wrote:Pai vrem (cel putin eu) sa organizam un turneu care sa ofere sanse tuturor sa reprezinte Romania.
Si apoi ... in caz ca nu ai observat este foarte obositor sa organizezi Cupa Prieteniei ... daca sistemul meu se dovedeste mai usor de organizat Cupa Prieteniei va fi inlocuita sau (mai bine) Cupa Prieteniei va adopta sistemul meu
Eu nu complic ... eu doar incerc sa simplific

cred ca vb limbi diferite.
deci: 1.Champions League = sanse de a ajute acolo tuturor celor care sunt inscrisi in campionat, numai ca tr sa fie cei mai buni (campioni), nu e normal sa se dispute cupe separate ptr a ajunge acolo, in cazul asta ar tr modificata si denumirea si sa nu ii mai zica champions league ptr ca ajung acolo si alte echipe. Champions League e rezervata ptr cele mai bune echipe clasate in campionat si nu ptr cele mai bune echipe valorice!!!!! cei cu echipe valorice ridicate nu au decat traga tare si sa ajunga printre primele echipe ca sa acceada in champions league.
sincer, mie mi se pare ca prin aceste tururi si cupe si etc.. furati dreptul unora de a fi in CL, drept ce si l-au castigat prin munca, vechime, experienta etc
2. intradevar sistemu tau presupune mult mai putina munca, da asta e altceva (poate le place munca

)