CHAMPIONS LEAGUE - CATASTROFA!!!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cretzu
Member of the Soccer Project Association

Post by cretzu »

.... io am peste 20M in cont si o echipa bunicica .... in schimbare .... daca ma ocup de echipa nici nu ma gandesc sa ajung in B in max 3 sezoane ... acum sunt pe 1 in D la numai 2 pct de locurile 2,3,4 ... oricum cu putin noroc poate ajung in 2 sezoane ... doamne ajuta :roll:
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

care mai e situatia in CL?
si de ce draq nu merge siteu? :evil: :evil:
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

budist wrote:ma rog, sa ne intoarcem la subiect, cum ne redobandim noi pozitzia de 8 echipe ? :D
cu rabdare budist...rabdare...vin cateva echipe bine din spate (vad eu) si incepem sa fim ceva mai multi si pe forum , asadar o sa fie mai bine..dar asta in 2-3 -4 sezoane, nu le poti avea pe toate de la inceput , spre ex eu abia imi construiesc centru ce juniori performant(nuh cum se numeste ..cel ce iti da 3 jucatori pe zezon) Thor are echipa buna , crezu are echipa buna , sa ajunga vreo 4-5 echipe in c , sa prinda cateva jocuri grele si apoi putem discuta de performantza, asa tu cu dani_El cu acidutzo si inca unu doi cati mai sunt in diviziile superiuoare nu pot aduce mai mult . cand o sa ajunga o echipa romaneasca in A atunci o sa le dam "peste nas" cu bataitza multora . asadar nu trebuie sa privim dezamagiti....rabdare !!

ps: (pt dany_el ) SoccerProject este temporar indisponibil datorită unor probleme de la ultima simulare. Încercăm să reparăm problema cât mai rapid posibil. Scuzele noastre pentru inconvenienţe. [Ce sa faci cand jocurile sunt jucate?] iar au probleme ....
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591

AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
Good Thor

Post by Good Thor »

Asa ma intrebam si eu ... de ce merge forumul si nu siteul ? :shock:

pasho ... multumesc pentru apreciere :P ... si da ai dreptate curand Romania o sa aiba niste reprezentanti buni in Champions League si curand in UEFA Cup in aproximativ 2-3 sezoane 8)

Totusi sa fim sinceri nu vom avea asa de curand o echipa romaneasa in divizia A ... o sa mai dureze ceva timp :shock:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

sa nu uitam ca eu am absentat de la editia inaugurala a CL :mrgreen:
djsasha25
Team Board Member

Post by djsasha25 »

Good Thor wrote:
pasho ... multumesc pentru apreciere :P ... si da ai dreptate curand Romania o sa aiba niste reprezentanti buni in Champions League si curand in UEFA Cup in aproximativ 2-3 sezoane 8)
Si eu care ma gandeam sa castig UEFA la primul sezon :D ....asta bineinteles daca se merge pe sistemul de la div.D in jos ;)
Image
cretzu

Post by cretzu »

djsasha25 wrote:
Good Thor wrote:
Si eu care ma gandeam sa castig UEFA la primul sezon :D ....asta bineinteles daca se merge pe sistemul de la div.D in jos ;)
... pariez ca sunt echipe in F de care nu poti sa treci ... un prieten de-al meu (portughez) ... e in F are vreo 5 jucatori peste 85% ... alti x peste 80 ... in fine ARE ... si in plus are vreo 90M in cont .... el cand o sa vrea sa promoveze ajunge cel putin in C .... :wink:
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

cretzu wrote:
djsasha25 wrote:
Good Thor wrote:
... pariez ca sunt echipe in F de care nu poti sa treci ... un prieten de-al meu (portughez) ... e in F are vreo 5 jucatori peste 85% ... alti x peste 80 ... in fine ARE ... si in plus are vreo 90M in cont .... el cand o sa vrea sa promoveze ajunge cel putin in C .... :wink:
cum dumnezeu are jucatori de astia?? :shock: :shock: :shock:
pai eu dupa 2 sezoane de-abi ii aveam pe la 60 maxim 70...
pfoai, sa fiu eu ala care da ban si amenzi ce le fac la cheateri... :evil:
cretzu

Post by cretzu »

... nu trisaza ... stie numa sa faca afaceri ... si nu e de 2 sezoane in joc ca io is din sezonu 5 si el i dinaintea mea in joc ... da nu o promovat niciodata daca imi amintesc bine ... e tot in F :wink:
djsasha25
Team Board Member

Post by djsasha25 »

Pai cu putin noroc ..eu zic ca se poate castiga UEFA si nu neaparat numai de mine. Poate fi castigata de un user roman chiar la prima editie ... asta in functie de prioritatile adversarilor , de meciuri , jucatori , conditie ,etc.
Sunt multi factori care te pot favoriza... sau invers .
Image
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Ai dreptate.E un echilibru puternic intre echipele din D si E.Adica la capitolul asta putem sa ne batem de la egal la egal cu belgienii,olandezii etc.

Apropo de tipul ala din F,bravolui ca are jucatori de 85% dar sunt mici detalii cum ar fi cat scoate,cat de tineri sunt,sau in general cat de omogen are lotul.Detalii care ar putea sa-l readuca printre noi pamantenii cu jucatori de 80,83,84..
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

care o fi atnci scopul lui in joc ? ca eo nu precep nik de ce nu promoveaza? vrea doar joace in picioare si sa arate ca stie sa faca afaceri ? hm da s imi spuna si mie de und cumpara jucatori ca eo am cumparat cativa si numai verze pe piatza :(

jucatorii mei dc apuca sa scoata 60 62 la un joc e super tare , iar dc ajung la 80 (doar 2) sunt deja plafonati
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591

AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”