.... is dati dracu "alba"nezii astia mah .... poligloti din nastereTibanu wrote:bah fratzilor CV-ul meu
Scris engleza perfekt.
citit. bengos
scris romana. binisor
vorbit romana. ruginita
scris spaniola. muy bien
vorbit spaniola Ok...
avetzi nevoie de traduceri?
I'm ur man
Cupa Uefa - Coordonatori
Moderator: Romanian Moderators
-
cretzu
- Member of the Soccer Project Association
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
Daniy_EL
pai ce e asa greu de testat?Good Thor wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
OKi ... stai sa vorbesc cu Daniy_EL pentru organizare... cu Aciduzzo pentru ca are experienta in domeniu
... inclusiv cu Budist pentru a sti mai multe ... si in scurt timp voi intocmi programul noului turneu de calificare.
adunam echipele din E in H sau G pana unde o fi, le invitam si le spunem clar: care se inscrie si nu respecta regulamentul raus pentru 2 sezoane!
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
-
danbigplayer
- Team Board Member
[quote="Daniy_ELpai ce e asa greu de testat?
adunam echipele din E in H sau G pana unde o fi, le invitam si le spunem clar: care se inscrie si nu respecta regulamentul raus pentru 2 sezoane!
[/quote]
Nu aveti timp !!! Cand incepe cupa uefa ? ....ganditi-va la varianta pe care am pus-o pe Amicale. Voi hotarati!
Nu aveti timp !!! Cand incepe cupa uefa ? ....ganditi-va la varianta pe care am pus-o pe Amicale. Voi hotarati!
-
Good Thor
Oki ... hai sa facem "publicitate" si sa spunem clar ca primim numai si numai cei care sunt in diviziile D, E, F, G 
Mai ramane sa alegem numele turneului ... deja am facut programul cu fazele turneului ... vor fi 4 faze ... faza preliminarii (eliminatorii), faza intermediara (va fi 8 grupe plus cateva meciuri eliminatorii daca este cazul), faza cea mare al turneului (cu 2 grupe) si faza finala (castigatorii celor 2 grupe vor participa la finala)
Referitor la faza intermediara ... pentru cele 8 grupe va fi nevoie numai si numai 32 de cluburi ... in caz ca la faza preliminariilor a reiesit la final mai multi decat 32 de cluburi va exista o alta faza de preliminarii pe care noi o vom numi faza "sansei a doua" ... obligatoriu la orice faza nr. de cluburi sa fie nr. par pentru a evita problemele de organizare.
Ce zici Daniy_EL ... e bine pana aici ?
Mai ramane sa alegem numele turneului ... deja am facut programul cu fazele turneului ... vor fi 4 faze ... faza preliminarii (eliminatorii), faza intermediara (va fi 8 grupe plus cateva meciuri eliminatorii daca este cazul), faza cea mare al turneului (cu 2 grupe) si faza finala (castigatorii celor 2 grupe vor participa la finala)
Referitor la faza intermediara ... pentru cele 8 grupe va fi nevoie numai si numai 32 de cluburi ... in caz ca la faza preliminariilor a reiesit la final mai multi decat 32 de cluburi va exista o alta faza de preliminarii pe care noi o vom numi faza "sansei a doua" ... obligatoriu la orice faza nr. de cluburi sa fie nr. par pentru a evita problemele de organizare.
Ce zici Daniy_EL ... e bine pana aici ?
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.