Suntem 3 pasionati, dar avem un singur calculator
Moderator: Romanian Moderators
Suntem 3 pasionati, dar avem un singur calculator
Ce se poate face ca 3 oameni, cu trei echipe diferite, sa poata juca de pe acelasi calculator? A mers vreo 3 zile, dar apoi ne-au dat afara, desi jucam numai amicale intre noi. Va multumesc!
Re: Suntem 3 pasionati, dar avem un singur calculator
Bogstar wrote:Ce se poate face ca 3 oameni, cu trei echipe diferite, sa poata juca de pe acelasi calculator? A mers vreo 3 zile, dar apoi ne-au dat afara, desi jucam numai amicale intre noi. Va multumesc!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Suntem 3 pasionati, dar avem un singur calculator
eu zis sa umblati unu cu opera unu cu Internet expl si unu fi mozilla. si sa folositi dif proxy-uri www.antiproxy.com port 80 

Revenit 

-
Ce limba mai este si asta ? "Sa se duca la sala cand au de antrenatkennyanu wrote:sa s duca la sala knd au d antrenat![]()

In fine ... este cam suspect chestia asta cu 3 oameni pe un calculator ... astia sunt la camin ? ... oricum ar fi ... de ce unu' dintre ei posteaza aici ? ... cei aici ? ... comisia de rezolvare ? ... vreti ca "comisia de rezolvare" sa va ajute sa trisati ?
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Dar se poate juca fara nici o problema de pe un singur calculator... Si eu stau in camin si jucam 3 dupa acelasi calculator... Numai ca nu intram in cupe scumpe cu 2 echipe, nu facem transferuri intre noi , si nu ni s-a intamplat nimik...Oricum daca se intampla ceva am sa ma iau de adminii de la soccer pt ca nu am chef sa fiu banat aiurea... De ceilalti doi nu ma intereseaza 

eu zic sa cititi mai intai regulile soccer project si dupa aia o sa stiti ce sa faceti sa nu va baneze echipele. in primul rand nu va faceti transferuri intre voi. de cupe amicale va puteti face dar nu cu sume mari. eu am mai multe echipe pe calcul meu si nu`mi baneaza echipele. bine echipele trebuiesc facute si pe adrese de email diferite, na cred ca stiti cam ce`ar trebui sa faceti sa nu fiti considerati trisori si nu va vor bana echipele.
bafta !!

bafta !!

Si eu zic ca tu nu ar trebui sa te bagi... Sincer acum chiar nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine .... Ti-e frica ca sunt trisori in SP... Pai iti spun eu ca sunt... Oamenii triseaza si cu mai multe calculatoare, daca vor sa triseze , nu numai de pe unul singur.. Nu inteleg de ce ma faci pe mine trisor atat timp cat nu am facut transferuri intre mine si colegul de camera si nu m-am inscris nici in cupe amicale scumpe.. Cu ce am trisat?... Ca jucam doi de pe acelasi calc... Daca imi spui si mie cum am putea trisa poate te cred. Parerea mea e ca ar trebui sa iti vezi de locul tau si sa nu te mai bagi mereu in seama...
PS : Get a life.
PS : Get a life.
-
Dragul meu ... nu am zis ca esti trisor ... am zis sub forma de intrebare daca sa format comisia de trisori ... si atat 
Uite ce spune la reguli:
Este strict interzis sã ai mai mult de o echipã în SoccerProject. Managerii care sunt prinºi vor fi daþi afarã imediat la fel ºi userii care încearcã sã triºeze în alte feluri.
La aceasta regula se gaseste si urmatorul text probabil dupa o informare de la Budist referitor la cei care sunt la camine, acasa cu frati/surori, i-cafe, etc.
Managerii care joacã de pe acelaºi calculator n-au voie sã facã transferuri între ei sau sã participe în turnee amicale scumpe.

Uite ce spune la reguli:
Este strict interzis sã ai mai mult de o echipã în SoccerProject. Managerii care sunt prinºi vor fi daþi afarã imediat la fel ºi userii care încearcã sã triºeze în alte feluri.
La aceasta regula se gaseste si urmatorul text probabil dupa o informare de la Budist referitor la cei care sunt la camine, acasa cu frati/surori, i-cafe, etc.
Managerii care joacã de pe acelaºi calculator n-au voie sã facã transferuri între ei sau sã participe în turnee amicale scumpe.
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.