mozna to neni jeho chyba, hazi to ted nejaky chyby, ale prispevek se vetsinou odesle.frankie_doparoma wrote:jednou staci( i kdyz chapu ze kdyz je to tady 3x ze si toho wsimne vic lidi
)
Přáteláky
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Pratelaky
Sem tam - tak jednou za dva dny - bych rad vyhnal na travnik i hrace, kteri nehraji pravidelne zapasy. Hrat mezi sebou je uz moc nebavi (remcaji), tak kdyby mel nekdo zajem se s nimi trochu probehnout...
Bohemians Jeníkov - B.1
-
hele dneska sem prisel na chut poharum, prihlasil sem se do trech + davelaketwas wrote:beru pratelak kdykoliv tak bud posilejte pozvanky nebo se mi zde ozvite![]()
(nemohu prece aby se patga pres me dostal
)

a kdybych se pres tebe chtel dostat, tak sem si v te dobe, kdy mezi nama byl ten maly rozdil, naplanoval o par pratelaku navic.
Ovsem v tehle chvili ti musim rict, ze mam plny program behem prestavky mezi sezonama, tak se budes muset hodne snazit.

nerazzurri
NA PRODEJ [FOR SALE]:
NA PRODEJ [FOR SALE]:
-
-
hehe, ja uz mezi sezonama plno. vyhledal sem manazery, kteri maji v nazvu Inter nebo Milan a poslal na ne pozvanky, hodne jich odmitlo, ale i hodne jich prijalo. budu to mit zajimavy, ale uz ted citim problemy, zranil sem si 2 hrace z Acka a kdyz mam na ten post jen dva hrace, tak bude muset ten rezervni hrac zvladnout hooodne zapasu.frankie_doparoma wrote: kdykoliw behem prestavky mezi sezonoma
nerazzurri
NA PRODEJ [FOR SALE]:
NA PRODEJ [FOR SALE]:
Berem secky vyzvy ale do posty my napiste ci cete hrat proti A,B,C samozrejme ak bude zaujem odveta je ista!!! Tak ja cakam celu dobu medzi sezonamy mozem dat aj A!! A kludne ma niekto moze vyzvat aj 2 razi za den ale na jeden zapas dam A a na 2 B
TAk custe a rychlo ma vyzvite lebo sa nudim a nemam ziadne zapasy!!