Schimburi de jucatori
Moderator: Romanian Moderators
Schimburi de jucatori
Este legal sa faci schimburi de jucatori?Altfel spus sa presupunem ca am pus ochii pe un jucator al unui user care doreste la randu-i un jucator pus de mine pe tl.Toate operatiunile de vanzare/cumparare sunt in piata,adica preturi fair,corecte.E posibil sau as incalca vreo regula?
-
- Member of the Soccer Project Association
nu exista schimburi in SP ... si sansele sa poti face un schimb sunt minime pt ca daca intervine oricinealtcineva si face o oferta peste a ta sau a lui pica totul ... asa ca nu iti recomand ...aptul wrote:Esti sigur,nu vreau sa o comit aiurea?
... managerii vechi practiau un fel de schimb mai demult (acum nu am mai vazut) ... ambii mangeri puneau jucatorul pa care vroiau sa-l "schimbe" pe lista la un pret de 30M sau cam pe acolo, astfel incat sa minimizeze riscul maririi ofertei de catre un al treilea manager ...
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
transferuri
imi puteti spune si mie care este regula la transferuri?de ce unii jucatorii apar in lista in banda verde iar altii in banda rosie?unde scrie data limita cand se termina licitatia?m-am uitat la un jucator si cred ca era pus pe 2.06 si iesea pe 7.06 de exemplu cred ca asta inseamna si pe 7.06 s-a prelungit termenu pana pe 8.06.de ce?explicati-mi va rog care sunt regulile pe piata transferurilor?si apropo ce este SPFA?