meciuri amicale
Moderator: Romanian Moderators
meciuri amicale
sunt in joc de cateva zile si vreau sa intreb 2 lucruri: cat de folositoare sunt meciurile amicale si daca are importanta echipa cu care joc; si a doua intrebare: in acest moment are loc o simulare si nu prea imi dau seama ce se intampla si cine joaca, pt ca am vazut ca nu e inceput inca campionatul...sau gresesc?
-
- Member of the Soccer Project Association
Amicalele sunt folositoare pentru a afla cat de buni sunt jucatori ... pentru a antrena jucatori ... pentru a mentine moralul ridicat etc.
Importanta echipei cu care joci este data de importanta pe care il acorzi tu
In timpul simularilor se face 2 lucruri ... antrenamentele si meciurile ... nu conteaza daca se fac separat sau impreuna ... dar le face
Importanta echipei cu care joci este data de importanta pe care il acorzi tu

In timpul simularilor se face 2 lucruri ... antrenamentele si meciurile ... nu conteaza daca se fac separat sau impreuna ... dar le face

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
- Team Manager
Re: meciuri amicale
lemdelem wrote:sunt in joc de cateva zile si vreau sa intreb 2 lucruri: cat de folositoare sunt meciurile amicale si daca are importanta echipa cu care joc; si a doua intrebare: in acest moment are loc o simulare si nu prea imi dau seama ce se intampla si cine joaca, pt ca am vazut ca nu e inceput inca campionatul...sau gresesc?
amicalele sunt bune, iti testezi jucatorii!!!