O intrebare !
Moderator: Romanian Moderators
O intrebare !
Din cate stiu 2 manageri nu au voie sa faca decat un transfer pe sezon intre ei. Nu? Mi`o ofertat o echipa 2 jucatori si nu vrea sa accept ofertele si dupa aia sa ma baneze astia. Ce sa fac?!
Europa STEAUA !
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: O intrebare !
Din cate stiu membrii SPFA pot face mai multe transferuri intre aceleasi manageri in acelasi sezon ... 2 sau 3 transferuri cam asaGonzy wrote:Din cate stiu 2 manageri nu au voie sa faca decat un transfer pe sezon intre ei. Nu? Mi`o ofertat o echipa 2 jucatori si nu vrea sa accept ofertele si dupa aia sa ma baneze astia. Ce sa fac?!

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
- Assistant Coach
-
- Member of the Soccer Project Association
pune si tu cat mai mic...knd s umple marestel cu 1...si tot asaUltrasKaka wrote:as mai ruga daca se poate sa`mi calculeze cineva la Baza fanilor am 3311,satisfactia fanilor 61%,locul 5 in campionat. Sa`mi zica cat tre sa pun sa fie un bilet la un meci de campionat si in cupa...mersi celui care ma ajuta
Revenit 

-
- Assistant Coach
ce fain,pai acuma la mine sunt bilete de 13,si aveam atunci 40% satisfactie a suporterilor,acuma am 73% si nah,as vrea sa stiu mai exact cat sa pun...kennyanu wrote:pune si tu cat mai mic...knd s umple marestel cu 1...si tot asaUltrasKaka wrote:as mai ruga daca se poate sa`mi calculeze cineva la Baza fanilor am 3311,satisfactia fanilor 61%,locul 5 in campionat. Sa`mi zica cat tre sa pun sa fie un bilet la un meci de campionat si in cupa...mersi celui care ma ajuta

Poli Timisoara Unica Iubire !
FC Ultranativ
FC Ultranativ
-
- Coach
-
- Assistant Coach