Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

miso857 wrote:alebo kdo to ma pocitat???
no jestli tech 20 dnu smlouvy palti jen na ligove zapasy..a nebo jestli se proste kazdej den odecte 1 den ze smouvy..aniz bys hral ligu

ale to vypozoruju sam :wink:

jinak mam utocnika s agresivitou 100% pro nekoho nepouzitelny mne hraje ok ale zajima mne jak tento utocnik hraje kdyz nastavim agresivitu 100%{tymovou} to pak hraje na 200%

to same jeli treba zaloznik s agresivitou dejme tomu 50% a ja nastavim tymovou agresi 20% tak tento hrac hraje s agresivitou 70% :?:
Porter
Team Board Member

Post by Porter »

Ono to není zas tak tìžký, konèí se ve ètvrtek, další sobotu je los a další pondìlí se rozjede další liga (tzn., že je týden volna).
Last edited by Porter on Wed Jul 19, 2006 6:21 am, edited 1 time in total.
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!

.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
miso857
Team President

Post by miso857 »

WEBGAME WARRIOR wrote:
no jestli tech 20 dnu smlouvy palti jen na ligove zapasy..a nebo jestli se proste kazdej den odecte 1 den ze smouvy..aniz bys hral ligu

ale to vypozoruju sam :wink:

jinak mam utocnika s agresivitou 100% pro nekoho nepouzitelny mne hraje ok ale zajima mne jak tento utocnik hraje kdyz nastavim agresivitu 100%{tymovou} to pak hraje na 200%

to same jeli treba zaloznik s agresivitou dejme tomu 50% a ja nastavim tymovou agresi 20% tak tento hrac hraje s agresivitou 70% :?:
ja neviem ja kaslem na to aku agresivitu maju hraci ja musim hrat okolo 30 agresivitou bo inak mi vyluci absolutne vsetkych... takze toto neviem si vypozoruj cez pauzu v priatelskych aku agresivitu mozes dat na takeho rozhodcu...
vychadzajuce hviezdy:
Vladimir pospech: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
Manuel collin: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
peknych som vyhcoval...chcem ich spat :(
adriano10
Member of the Soccer Project Association

Post by adriano10 »

Já nastavuju agresivitu podle rozhodèího ne podle hráèù...
50-50
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

adriano10 wrote:Já nastavuju agresivitu podle rozhodèího ne podle hráèù...
50-50
ja taky podle rozhodciho ale prave proto se ptam ci zalezi i na hraci s jakou agresivitou uz hraje v zakladu

nebot muj rf kdyz ma agresivitu 100% tak mu asi nepomuze ani nastavena agresivita 0%
adam4
Team President

Post by adam4 »

WEBGAME WARRIOR wrote:
adriano10 wrote:Já nastavuju agresivitu podle rozhodèího ne podle hráèù...
50-50
ja taky podle rozhodciho ale prave proto se ptam ci zalezi i na hraci s jakou agresivitou uz hraje v zakladu

nebot muj rf kdyz ma agresivitu 100% tak mu asi nepomuze ani nastavena agresivita 0%
myslim si ze agresivita nastavena na 0% je jedina agresivita, ktera pomuze aby hrac nebyl vyloucen.Tedy aspon u me to tak bylo.
A4
adriano10

Post by adriano10 »

Hráèova agresivita je jden vìc... Prostì je to jeho povaha a tu jen tak nezmìníš...
Ale když nastavíš týmovou agresivitu 0%- znamená to jako kdybyjsi jim øekl- vùbec nefaulujte, hrajte èistì!!!!
A i ten agresivní ráè to vezme na vìdomí... Ovšem ta vlsatmost je taková že alespoò trošku faulovat bude..... Ale maximálnì 1 žlutá! :wink:
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

in-pokyny

docela by ,mne zajimali jak je to s pokyny

kdyz uvazim ze dam hraci pokyn podle smpt tak nad tim nemusim premyslet ale nekdy kdyz dam taktiku podle sebe tak se tam podle mne individulani pokyny podle smpt nehodi

asi je rozdil kdyz dam taktiku protiutoky a nebo beton..tak tam by se meli podle mne takticke pokyny menit..podle mne sou nstaveny na nejlepsi strategii podle smptt ale ne na dalsi

kdybych to udaval sam tak chapu ze kdyz dam u zalozniku pokyn obranu ubere to utok a prida obranu a naopak
ale zajima mne jak je to s pokynem hrat po kridle at uz u levych pravych zalozniku ci obrancu :?: kde tenhle pokyn prida a kde ubere..nebot tito krajni hraci maj take pokyn utok..proste nechapu ten rozdil
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

neni to podle taktiky ale podle hrace, proste SP neni tak vymakanej...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

frankie_doparoma wrote:neni to podle taktiky ale podle hrace, proste SP neni tak vymakanej...
jj to je mi jasne tohle sem predpokladal :wink:

ale jak tak koukam ..vysvetlit pokyn hrat po kridle..asi bude nad sily ostatnich tak jako muj problem beton taktika :evil: :)

hrat po kridle se= co? posileni oslabeni ceho??

utocne obrane to je jasan
frankie_doparoma

proste bude jezdit po lajne :)
Oxy
Assistant Coach

Post by Oxy »

WEBGAME WARRIOR wrote:
frankie_doparoma wrote:neni to podle taktiky ale podle hrace, proste SP neni tak vymakanej...

ale jak tak koukam ..vysvetlit pokyn hrat po kridle..asi bude nad sily ostatnich tak jako muj problem beton taktika :evil: :)

To podle me hracovu schopnost branit nebo utocit v zapase nezmeni, to je jen ze mu pokyn, ktery je pro toho hrace dany zlepsi hodnoceni(formu), a tady jde o to ten pokyn spravne trefit, nebo se jednoduse kouknout na SPDT, ne?
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Oxy wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote:

To podle me hracovu schopnost branit nebo utocit v zapase nezmeni, to je jen ze mu pokyn, ktery je pro toho hrace dany zlepsi hodnoceni(formu), a tady jde o to ten pokyn spravne trefit, nebo se jednoduse kouknout na SPDT, ne?
jj tam se koukam jen proste se mi nezda ze by tento pokyn kterej je v smpt..byl stejne dobrej jak pro protiutoky tak pro beton??

teda zda nezda to sem chtel zjistit :twisted: bo vzdycky se rika ze nekde kde se p[rida tak to nekde ubere..viz u leveho treba zaloznika kdyz dam pokyn obrana tak bude lepe branit hure utocit

ale pokyn hrat po kridle nevim nevim..

ono totiz se mi zda ze smpt mi pokyny hrace urci podle doporucene sestavy a pokud mne doporucuje smpt sysrtem 3-4-3 je samozrejme ze toto je styl utocnej..a chapu ze tam posilaj obrance i utocniky na kridlo..aspon takhle to chapu

akorat mne dnes zarazilo ze pocet dnu do ukonceni smlouvy hrace se snizuje i v pratelskych zapasech i tet kdy sezona uz skoncila
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

frankie_doparoma wrote:proste bude jezdit po lajne :)
:D jj to sedi hlavne ten hulit :lol:
frankie_doparoma

kazdej hrac ma jeden pokyn, nemeni se podle sestavy, taktiky....
smlouva je na realny dny, kdyz je na 20 dni tak je na 20 dni, je jedno jestli je liga nebo ne
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”