Lucius wrote:
- kdy zacina nova liga?
v pondeli 31. cervence
Lucius wrote:
- vsimnul jsem si,ze plat hracum platim kazdy zapas...takze platim jen tem co nastoupili a ostatni nemaji nic??
platis vsem
Lucius wrote:- ma vubec smysl a cenu stavat se celnem SPFA??
par vyhod to ma ale nic moc prevratnyho (nejvetsi vyhoda asi je poradani velkejch turnaju (aspon pro mne)
Lucius wrote:- (+) sem hodte pokud se nekomu bude chtit nejake figly a rady pro zacatek jak co nejdrive zacit hrat dobre
zacni stavet centrum mladeze, davej si bacha na pozvanky do turnaju s vysokym vstupnym (100k+), dej bacha at nekoupis nekoho a neplatis mu treba 10k za zapas, stahni si SPMT a taky si dej bacha na nakup hracu ktery maj extremni agresivitu (90-100) tito hraci maji dost casto karty.. () ale zas sou levnejsi
Lucius wrote:- rikal jsem si,ze si dam velkou pujcku (2,5m) na tu nejkratsi dobu a nakoupim za to hrace a podobne...ma to cenu??Vyplati se to??Zvladnu to splacet???
tak to zalezi jaky mas prijmi... treba ja sem si vzal pujcku na 2,5M a ted splacim kazdej tejden 150k coz je celkem dost ale zas ten urok je smesnej...
Lucius wrote:- proc jsou ve statusech hracu zvyraznene statusy jako napriklad PRIHRAVKY,STRELBA,atd a nekdy jen ty procenta za tim?
pokud myslis tucne napsany nazev a sou dve tak to jsou hlavni vlasnosti hrace (2 nejdulezitejsi)
a kdyz sou cerveny (tluste cislo) tak to znamena ze je na max a ze uz se nezlepsi v ty dany vlastnosti
Lucius wrote: stava se neco kdyz jsem na sestupovych mistech v divizi G??
Tuhle sezonu jeste ne ale pristi uz bude H divize tagze pristi sezonu bys sestoupil do H
Lucius wrote:
- a posledni jak a kde se prihlasuje do nejakejch tech turnaju a poharu a jak by jstemi doporucili?
tak bud tady na foru v sekci PRATELAKY/PRATELSKY POHARY a tam se muzes prihlasit do nakyho soukromyho nebo se muzes prihlasit na SP do werejnyho