Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

frankie_doparoma wrote:kazdej hrac ma jeden pokyn, nemeni se podle sestavy, taktiky....
smlouva je na realny dny, kdyz je na 20 dni tak je na 20 dni, je jedno jestli je liga nebo ne
kazdej hrac a vylozene krajni zaloznici ci obranci si mohou vybrat s vice pokynu!!!

no nerozumime me si ale to je jedno
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

jo to muzou ale jen jeden je pro ne urcenej
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

frankie_doparoma wrote:jo to muzou ale jen jeden je pro ne urcenej
no prave proto sem se nato ptal..sice je urcenej v smpt..ale prave proto ze zaloznici ci moji obranci maj urceno hrat po kridle..coz si ja myslim ze pomaha v utoku..takze snad to ubere snad ???? v obrane

chapu ze mi je smpt dosazuje na kridlo...nebot moje doporucena sestava 3-4-3 a tudiz se predpoklada ze budu hrat utocnej styl

ale jak uz sem rek nezda se mi ze napriklad na taktiku beton budou prave tyhle pokyny ty nejlepsi

asi takjako kdyz bych mel podle smpt zalozniky nastavit na utocnej pokyn....tak je to samozrejmne asi hloupost kdyz dam proti nakemu dobremu tymu styl beton..a harce nastavim individualne utocne :roll:
adriano10

Post by adriano10 »

Individualní pokyny : Jsou dva typy individuálních pokynù, které lze hráèùm dát, oba jsou vysvìtleny níže.
Ofenzivní/defenzivní
Hráèova pùsobnost se posune smìrem na jinou øadu. Jinými slovy : obránce hrající ofenzivnì pøidá trochu síly záloze, zároveò trochu ubere obranì.
Opravdu individuální pokyny: Nejlépe funguje pro hráèe s vyhovujícími vlastnostmi. Pro každého dalšího jsou nìkteré vlastnosti posíleny, jiné oslabeny.
Hrát vpøed : Brankaø
+ : Hrát vpøed, rychlost
- : Reflex, odvaha
Hrát po køídle : Levý a pravý záložník, levý a pravý obránce
+ : Pøihrávky, rychlost
- : Síla, hlavièkování
Volná role : Všichni útoèníci
+ : Vápno
- : Bránìní(souboje)
Koncový : Støední útoèník
+ : Síla, hlavièkování
- : Støelba, Bránìní(souboje)
Na sebe : Všichni útoèníci
+ : Støelba, Bránìní(souboje)
- : Hlavièkování, Pøihrávky
Odehrát : Všichni obránci
+ : Pøihrávky
- : Bránìní(souboje)
Pøihrávky : Všichni záložníci
+ : Pøihrávky, tvorba hry
- : Hlavièkování, støelba
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

ADRIANO

jj zapomnel sem ze to tam je vysvetleno :wink:

ono teda pokud to chapu ok tak pokyn hrat po kridle mi este prida na sile zalohy..jinak utocne a obrane to uzmluvi samo za sebe o podpore utoku ci obrany

takze pokud chchi hrat opravdu nekdy beton proti silnejsimu tymu nemuzu sledovat pokyny smpt nebot misto hrani po kridle by se tam hodil pokyn obranne :twisted:
frankie_doparoma

kdyz u hrace kterej ma mit hrat po kridle das hrat obrane tak poda horsi vykon nez normalne...
Lucius

Post by Lucius »

Cus...jsem novej a mam par otazek pokud vam to nevadi...predem se omlouvam pkud uz tu neco z toho bude,ale je tu toho hafo...neco jsem prosel,ale na zbytek neni cas a ani nalada,takze:

- kdy zacina nova liga?

- vsimnul jsem si,ze plat hracum platim kazdy zapas...takze platim jen tem co nastoupili a ostatni nemaji nic??

- ma vubec smysl a cenu stavat se celnem SPFA??

- (+) sem hodte pokud se nekomu bude chtit nejake figly a rady pro zacatek jak co nejdrive zacit hrat dobre

- rikal jsem si,ze si dam velkou pujcku (2,5m) na tu nejkratsi dobu a nakoupim za to hrace a podobne...ma to cenu??Vyplati se to??Zvladnu to splacet??

- proc jsou ve statusech hracu zvyraznene statusy jako napriklad PRIHRAVKY,STRELBA,atd a nekdy jen ty procenta za tim?

- stava se neco kdyz jsem na sestupovych mistech v divizi G??

- a posledni jak a kde se prihlasuje do nejakejch tech turnaju a poharu a jak by jstemi doporucili?

Takze diky moc :lol: :lol: :lol: :lol:
Porter
Team Board Member

Post by Porter »

Nová liga zaèíná 31.7.. Každý zápas se všem hráèùm platí základní plat (v pøáteláku max 300), tìm co nastoupili navíc ještì prémie za vítìzství. Nejvìtší výhoda èlenství (dle mého) je v možnosti poøádat turnaje pro více jak 4 týmy. Fíglù je plné fórum. Taky není od vìci proèíst si pravidla. Jestli se z G spadne do H v tuto chvíli nikdo neví, poznáš to až bude rozlosována následující sezóna. Do turnaje se pøihlásíš pøes SP - Zápasy - pøátelsky - pohár - zápasy a mùžeš si vybrat z otevøených turnajù. Nebo tì nìkdo pozve do soukromého.
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!

.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
frankie_doparoma

Lucius wrote: - kdy zacina nova liga?
v pondeli 31. cervence
Lucius wrote: - vsimnul jsem si,ze plat hracum platim kazdy zapas...takze platim jen tem co nastoupili a ostatni nemaji nic??
platis vsem
Lucius wrote:- ma vubec smysl a cenu stavat se celnem SPFA??
par vyhod to ma ale nic moc prevratnyho (nejvetsi vyhoda asi je poradani velkejch turnaju (aspon pro mne)

Lucius wrote:- (+) sem hodte pokud se nekomu bude chtit nejake figly a rady pro zacatek jak co nejdrive zacit hrat dobre
zacni stavet centrum mladeze, davej si bacha na pozvanky do turnaju s vysokym vstupnym (100k+), dej bacha at nekoupis nekoho a neplatis mu treba 10k za zapas, stahni si SPMT a taky si dej bacha na nakup hracu ktery maj extremni agresivitu (90-100) tito hraci maji dost casto karty.. () ale zas sou levnejsi

Lucius wrote:- rikal jsem si,ze si dam velkou pujcku (2,5m) na tu nejkratsi dobu a nakoupim za to hrace a podobne...ma to cenu??Vyplati se to??Zvladnu to splacet???
tak to zalezi jaky mas prijmi... treba ja sem si vzal pujcku na 2,5M a ted splacim kazdej tejden 150k coz je celkem dost ale zas ten urok je smesnej...

Lucius wrote:- proc jsou ve statusech hracu zvyraznene statusy jako napriklad PRIHRAVKY,STRELBA,atd a nekdy jen ty procenta za tim?
pokud myslis tucne napsany nazev a sou dve tak to jsou hlavni vlasnosti hrace (2 nejdulezitejsi)
a kdyz sou cerveny (tluste cislo) tak to znamena ze je na max a ze uz se nezlepsi v ty dany vlastnosti

Lucius wrote: stava se neco kdyz jsem na sestupovych mistech v divizi G??
Tuhle sezonu jeste ne ale pristi uz bude H divize tagze pristi sezonu bys sestoupil do H
Lucius wrote: - a posledni jak a kde se prihlasuje do nejakejch tech turnaju a poharu a jak by jstemi doporucili?
tak bud tady na foru v sekci PRATELAKY/PRATELSKY POHARY a tam se muzes prihlasit do nakyho soukromyho nebo se muzes prihlasit na SP do werejnyho
frankie_doparoma

a zas druhej :? :oops: a pri tom nefandim Slavii :roll: :lol:

ja si myslim ze se ted sestupovat z G nebude... ale nejlepsi by bylo se zeptat na inglis foru
Lucius

Post by Lucius »

To jsem rad,ze se nesestupuje teda snad...protoze jsem ten tym dostal 3 kola pred koncem a ani kdybych vsechno vyhral jsem nemel sanci se z posledniho mista dostat...teda predposledniho,ale posledni je porad PC jen!

Co si to mam stahnout??Co je SMTP??A na co to je?

Dobre...chapu jeho dve nejlepsi vlastnosti,ale co znamena,kdyz jsou tluste modre zvyrazneni jen ty procenta??A tech je vetsinou vic...

Premyslim o ty pujcce 2,5M,ale zas jak dostatecne zvysit prijmy??A co se stane,kdyz nebudu moct platit?
frankie_doparoma

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=45739

pokud soo ty procenta cerveny tak sou na max, w tom uz se nezlepsi
Lucius

Post by Lucius »

frankie_doparoma wrote:http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=45739

pokud soo ty procenta cerveny tak sou na max, w tom uz se nezlepsi

Prave,ze nejsou...ty procenta jsou tmave modry zvyrazneny stejne zvyrazneny jako ty dve hlavni vlastnosti toho hrace,ale koukal jsem a kazdej hrac ma jiny...ne uplne,ale neni v tom system vylozenej...

Jo a jeste za jak dlouho se dozvim,ze sem byl uspesnej v kupovani hracu??U tech za prachy normalne je psana doba od kdy do kdy,ale jsou tam taky zadarmo a ja jiny nemuzu kupovat,protoze nehraju dyl nez tyden,tak kdy budu vedet jestli jsem uspel ja nebo nekdo jinej?

Kdyz budu poradat turnaj pro ty 4 tymi to si urcim zapisny??A kolik me stojeji naklady na ten turnaj??
adriano10

Post by adriano10 »

podívej se....
když kdekoliv klikneš na hráèe tak se ti vìtšinou obìjví taková tabulka s vlastnostmi hráèe...
Oldøich leština RF(pravý útoèník)
vìk
tým
forma
nej výkon bla, bla, bla, bla
A v druhám a tøetím sloupci jsou vlastnosti:
energie 89%
kontrola míèe90%
rychlost 59%
pøihrávky 76%
bránìní 95%
vápno 80%
síla 73%
hlavièky 87%
støelba 68%

Prvnì napsaná slova jsou vlastnosti hráèe....
Potom jsou procenta- to znamená jak je v dané vlastnosti dobrý! když tam je 100% znamená to že je v dané vlastnosti skvìlý, když jen 50% znamená to že je v dané vlastnosti špatný...
Ty procenta mùžou být tuènì a nebo normálnì... Když jsou tuènì znamená to že už je v té vlastnosti vytrénovaný a že už se v ní dál zlepšovat nebude (napø.: pøihrávky76% - takže hráè už má vytrénované pøihrávky a dál už se v nich zlepšovat nebude...) pokud však nìjaká vlastnost(procenta) není tuènì( napø.: rychlost 59%) znamená to že se v ní ještì bude zlepšovat!

Všechny vlastnosi( ty slova, pøihrávky, enrgie, bránìní,...) jsou napsaná normálnì, jen ty dvì( hlavièky, støelba) jsou hlavní vlastnosi- ty ten hráè potøebuje nejvíc- proto jsou tuènì...

________
tak, tošku dlouhé na takovou vìcièku ale snad už to pochopí... :wink:
Lucius

Post by Lucius »

Dik...super...dost jste mi pradili...ted se jste naucit zachazet s tim SPMT...vypada to zajimave,ale jeste nevim kam kliknout!
P.S.Mam tomu verit a ject presne podle toho co mi to poradi nebo si mam delat zmeny??
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”