Ghid pentru Management Tool de Good Thor (adica SPMT bah)
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Exact cum se numeste sectiunea ... Estimare insemnand o evaluare provizorie, de moment ... iar rating minim si rating maxim ... este ratingul de meci ... adica cat de bine joaca la meciuri ... un fel de nota de meci (nota 1-10) ... si toate astea tine cont de experienta jucatorului 

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
Am adaugat urmatorul text la primul post al acestui subiect numit: Ghid pentru Management Tool de Good Thor
=============================
Adaugare la Ghid pentru Management Tool
Pentru managerii care joaca in versiunea beta al jocului si vreti sa utilizati SPMT-ul trebuie sa faceti urmatoarele:
Cauta
Trebuie sa va duceti la folderul unde este instalat SPMT-ul (ex. C:\Program FIles\SPMT) si cautati un anume fisier numit SPMT.ini
Modificare
Deschideti fiserul SPMT.ini si cautati linia ...
Inlocuiti linia de sus cu urmatoarea linie ...
Utilizare
Pentru a utiliza SPMT-ul modificat puneti in executie fisierul SPMT.exe sau shortcut-ul acestuia (asta daca ati facut pe Desktop)
Va logati cu utilizatorul si parola din varianta beta al jocului ... si de aici stiti ce aveti de facut
NOTA: Pentru a utiliza acelasi SPMT la varianta normala a jocului nu trebuie decat sa modificati inapoi linia respectiva din fisierul SPMT.ini ... si nu va speriati daca va apare un nou folder numit Data_beta ... acest folder este pentru utilizarea SPMT-ului la varianta beta al jocului
Adaugare la Ghid pentru Management Tool
Pentru managerii care joaca in versiunea beta al jocului si vreti sa utilizati SPMT-ul trebuie sa faceti urmatoarele:
Cauta
Trebuie sa va duceti la folderul unde este instalat SPMT-ul (ex. C:\Program FIles\SPMT) si cautati un anume fisier numit SPMT.ini
Modificare
Deschideti fiserul SPMT.ini si cautati linia ...
Code: Select all
URL=http://www.soccerproject.com/sptd.php
URL=http://beta.soccerproject.com/sptd.php
Pentru a utiliza SPMT-ul modificat puneti in executie fisierul SPMT.exe sau shortcut-ul acestuia (asta daca ati facut pe Desktop)
Va logati cu utilizatorul si parola din varianta beta al jocului ... si de aici stiti ce aveti de facut

NOTA: Pentru a utiliza acelasi SPMT la varianta normala a jocului nu trebuie decat sa modificati inapoi linia respectiva din fisierul SPMT.ini ... si nu va speriati daca va apare un nou folder numit Data_beta ... acest folder este pentru utilizarea SPMT-ului la varianta beta al jocului

User name incorect
Incearca sa-tzi goleshti temporarele... poate merge!
Imi cer scuze daca a mai scri cineva, dar mi-a fost lene sa citesc..
Imi cer scuze daca a mai scri cineva, dar mi-a fost lene sa citesc..

-
- Team Manager
-
Vezi ca se poate sa fie de la urmatoarele:
1. Firewall
2. Antivirus si programele de anti hacking
3. Ai incercat sa conectezi SPMT-ul in timpul simularilor
4. Nu ai instalat dotnetfx v1.1
5. Probabil ai incercat sa conectezi SPMT-ul cu ip de proxy
Si verifica ceva de la SPMT ...
Du-te la C:\Program Files\SPMT\Log si intra in fisierul SPMT.log ... faci copy de acolo si faci paste aici in felul asta[/code]
1. Firewall
2. Antivirus si programele de anti hacking
3. Ai incercat sa conectezi SPMT-ul in timpul simularilor
4. Nu ai instalat dotnetfx v1.1
5. Probabil ai incercat sa conectezi SPMT-ul cu ip de proxy
Si verifica ceva de la SPMT ...
Du-te la C:\Program Files\SPMT\Log si intra in fisierul SPMT.log ... faci copy de acolo si faci paste aici in felul asta
[code]textul de la SPMT.log
-
- Team Manager
25-07-2006 @ 10:07:53 Informational , Starting application
25-07-2006 @ 10:07:14 Informational , Loading XHTML...
25-07-2006 @ 10:07:57 Informational , WebException: The underlying connection was closed: Unable to connect to the remote server.
25-07-2006 @ 10:07:39 Informational , We zitten na authorize...
-
- Team Manager
kennyanule se pare ca esti degeaba.am spus de n ori ca am incercat toate posibilitatile si nu am incercat sa ma loghez in timpul simularilor.am dezactivat firewall-ul am facut cam tot ce puteam face.acum esti programator?stai flexat ca nu esti ala care le stie pe toate.
P.S:s-a dat cumva o perioada de test SPFA pentru manageri acum?ca fratele meu are SPFA acum desi ieri nu avea.....sau e vreo greseala?

P.S:s-a dat cumva o perioada de test SPFA pentru manageri acum?ca fratele meu are SPFA acum desi ieri nu avea.....sau e vreo greseala?

25-07-2006 @ 12:07:39 Informational , Starting application
25-07-2006 @ 12:07:58 Informational , Loading XHTML...
25-07-2006 @ 12:07:41 Informational , WebException: The underlying connection was closed: Unable to connect to the remote server.
25-07-2006 @ 12:07:23 Informational , We zitten na authorize...
-
- Team Manager
am downloadato si pe asta si acelasi lucru.diferenta e la codul xhtml de la log...e mai stufos

25-07-2006 @ 17:07:45 Informational , Starting application
25-07-2006 @ 17:07:01 Informational , Loading XHTML...
25-07-2006 @ 17:07:52 Informational , Waarschijnlijk geen connectie: The underlying connection was closed: Unable to connect to the remote server.
25-07-2006 @ 17:07:56 Informational , Response = NULL
25-07-2006 @ 17:07:56 Informational , We zitten na loading XHTML...
25-07-2006 @ 17:07:42 Informational , Waarschijnlijk geen connectie: The underlying connection was closed: Unable to connect to the remote server.
25-07-2006 @ 17:07:42 Informational , Response = NULL
25-07-2006 @ 17:07:42 Informational , We zitten na authorize...