Pentru un CM de 80%, 24 ani mi-a oferit unul 4,5 milioane, dupa ce mai licitasera vreo 3 pana la 3 milioane.
Credeti ca trebuie anuntat Sjarel, adik e prea mult, ca m-a atentionat Kenny si chiar mi-a dat de gandit...........
Intrebare pt. cei cu experienta in joc
Moderator: Romanian Moderators
Intrebare pt. cei cu experienta in joc
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
Re: Intrebare pt. cei cu experienta in joc
fara experienta da io zic ca daca chiar nu ai nici o legatura cu cumparatorul shezi linistit ca poti sal-l dai si cu mai mult....mvp78 wrote:Pentru un CM de 80%, 24 ani mi-a oferit unul 4,5 milioane, dupa ce mai licitasera vreo 3 pana la 3 milioane.
Credeti ca trebuie anuntat Sjarel, adik e prea mult, ca m-a atentionat Kenny si chiar mi-a dat de gandit...........

-
- Member of the Soccer Project Association
Nu vorbi prostii ... cumparatorul si vanzatorul vor banati pentru ca ...
SoccerProject wrote:Transferurile cu preþuri exagerate pot fi schimbate sau oprite ºi pot duce la suspendarea managerilor participanþi. Daca ati primit o oferta nerealista pentru un jucator, fiti sigur ca ne contactati pentru a preveni banarea.
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
re
si tu crezi ca e un pret exagerat?
Io m-am uitat pe piata de transferuri si cam asta e pretul.......
Deci, ii dau mesaj lui Sjarel?
Aaaa, Good Thor, parca si tu ai vandut un CM de 35 de ani cu vreo 4 milioane, ai patit ceva? (sa sti ca nu e o intrebare la misto, chiar vreau sa aflu pt ca nu vreau sa am probleme aiurea)
Aaaa, Good Thor, parca si tu ai vandut un CM de 35 de ani cu vreo 4 milioane, ai patit ceva? (sa sti ca nu e o intrebare la misto, chiar vreau sa aflu pt ca nu vreau sa am probleme aiurea)
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: re
In primul rand ... daca vrei sa fii sigur ... dai mesaj la unu dintre cei 4 serifi sau de ce nu sa dai mesaje la toti serifii ... ceri parerea lormvp78 wrote:si tu crezi ca e un pret exagerat?

Si ... am explicat in alt post ... eu am gasit o "portita" in regulament ... si daca vreau pot sa vand chiar si la 100 de milioane ... asta daca exista manager sa imi dea banii astia

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.