Za kolik ho střelit

Moderator: Czech Moderators

Lucius
Member of the Soccer Project Association

Post by Lucius »

Kouknete se ke me: Lucius-FC Agaricus a reknete za kolik by jste prodali tyhle hrace:
P.Randa
M.Bouska
M.Sykora
D.Strnad
Diky...
Evandro

Post by Evandro »

podle mì minimálnì 2M, urèitì i víc...

edit:lucius-záleží jesli jsou na max, nadìjnì vypadá jen Strnad, ale má už 25 let...z tìchto moc nevytøískáš...
Image
Image
Albert

Post by Albert »

miso857 wrote:
Anonymous wrote:
miso857 wrote: ten dezo ma cenu 3M ty dezo si najprv precitaj forum ty dezo :) loloool aka haluz normal som sa pobavil.... si najprv precitaj forum toho hraca totiz mozes trenovat ten mohol byt dost dobry.... radsej pockaj kym nema nieco na ma.... mali by zakazat predavat tymom z h divizie hracov najmenaej dva tyzdne....
no ty wago to je fakt nowinka že mùžu trénovat hráèe.na to bych bez tebe nepøišel. ok som lama. hrám to teprv 3 den.ale trénovat fakt umim.
a vis i to co je max??? proc ho tedy prodavas?? vzdyt si tu novy tomu hraci sem zvednul cenu dostanes vic nebo pujde mne ale asi mne nekdo preplati... muzes mi podekovat ze s te tvy pitomosti jeste i vytezis.... si precti pravidla a zeptej se tady jakou ma cenu a vsichni by rekli at si ho nechas :wink: pro priste....
dobøe. sem CENZURA a umim z toho tìžit

frankie : priste to chce vic klidu :P
*Matomin*
Team President

Post by *Matomin* »

Albert wrote: dobøe. sem idiot debil kretén hajzl a èúrák a umim z toho tìžit
Jo to teda seš :evil: :evil: nìkdo ti tady slušnì radí jestli sis nevšiml :roll: :roll:
www.serialydownload.unas.cz -> stránka zabývající se stahování seriálù :)
Lucius

Post by Lucius »

Lucius wrote:Kouknete se ke me: Lucius-FC Agaricus a reknete za kolik by jste prodali tyhle hrace:
P.Randa
M.Bouska
M.Sykora
D.Strnad
Diky...
miso857
Team President

Post by miso857 »

Albert wrote:
miso857 wrote:
Anonymous wrote: no ty wago to je fakt nowinka že mùžu trénovat hráèe.na to bych bez tebe nepøišel. ok som lama. hrám to teprv 3 den.ale trénovat fakt umim.
a vis i to co je max??? proc ho tedy prodavas?? vzdyt si tu novy tomu hraci sem zvednul cenu dostanes vic nebo pujde mne ale asi mne nekdo preplati... muzes mi podekovat ze s te tvy pitomosti jeste i vytezis.... si precti pravidla a zeptej se tady jakou ma cenu a vsichni by rekli at si ho nechas :wink: pro priste....

ty ses uz uplnej vul??? procs mi ho prodal??? za toho si moh dostat 3M ??? ale dekuju ale byla to kravina todle uz nedelej.... von mi ho prodal za 1,5M juhuuuuuu a to som ponukol z haluze :)

a jinka manazer by mel moci prodavat hrace az po tydnu takze jestli to hras tri dni uz sem sjarelovy vynadal co to ma znamenat...
vychadzajuce hviezdy:
Vladimir pospech: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
Manuel collin: http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
peknych som vyhcoval...chcem ich spat :(
Scorpion
Team Board Member

Post by Scorpion »

miso857 wrote:
Albert wrote:
miso857 wrote: a vis i to co je max??? proc ho tedy prodavas?? vzdyt si tu novy tomu hraci sem zvednul cenu dostanes vic nebo pujde mne ale asi mne nekdo preplati... muzes mi podekovat ze s te tvy pitomosti jeste i vytezis.... si precti pravidla a zeptej se tady jakou ma cenu a vsichni by rekli at si ho nechas :wink: pro priste....

ty ses uz uplnej vul??? procs mi ho prodal??? za toho si moh dostat 3M ??? ale dekuju ale byla to kravina todle uz nedelej.... von mi ho prodal za 1,5M juhuuuuuu a to som ponukol z haluze :)

a jinka manazer by mel moci prodavat hrace az po tydnu takze jestli to hras tri dni uz sem sjarelovy vynadal co to ma znamenat...
Kupovat je mùžeš po tejdnu,prodávat kdy chceš ;)
Manager: Scorpion
Klub: Fc Mnichovo Hradištì

season 12.- 5. in G.366
season 13.- 1. in G.366
season 14.- 2. in F.122
season 15.- 5. in E.41
season 16.- 1. in E.41
season 17.- 2. in D.14
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tohle je topic o odhadu cen o nicem jinem :!: tagze si to ostatni reknete jinde (a necitujte to cely, vypada to hnusne a neprehledne, jen rada)

diky
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Lucius

Post by Lucius »

Evandro wrote:
podle mì minimálnì 2M, urèitì i víc...

edit:lucius-záleží jesli jsou na max, nadìjnì vypadá jen Strnad, ale má už 25 let...z tìchto moc nevytøískáš...

Jasny...vim,ale nemam paru o cenach,tak jen proste nadhodit 4ceny u 4 hracu a ja je tam nejam hodim...potrebuju se jich zbvit!!Zadnej nema vse na maximum,ale ted pesne nevim...
Evandro

Post by Evandro »

Lucius wrote:Jasny...vim,ale nemam paru o cenach,tak jen proste nadhodit 4ceny u 4 hracu a ja je tam nejam hodim...potrebuju se jich zbvit!!Zadnej nema vse na maximum,ale ted pesne nevim...
Až na toho Strnada bych dal cenu kolem 100k, a za Strnada bych chtìl trochu víc...
Image
Image
zbynek..s

Post by zbynek..s »

Mám dotaz: prodávám hráèe a když se na nìho podívám, abych vidìl kdo ho chce tak mám smùlu a jen ètu: 1 týmù se snaží získat tohoto hráèe :evil:
Evandro

Post by Evandro »

zbynek..s wrote:Mám dotaz: prodávám hráèe a když se na nìho podívám, abych vidìl kdo ho chce tak mám smùlu a jen ètu: 1 týmù se snaží získat tohoto hráèe :evil:
Pokud ho prodáváš zadarmo, tak nezjistíš kdo ho chce koupit :!:
Image
Image
zbynek..s

Post by zbynek..s »

Evandro wrote:
zbynek..s wrote:Mám dotaz: prodávám hráèe a když se na nìho podívám, abych vidìl kdo ho chce tak mám smùlu a jen ètu: 1 týmù se snaží získat tohoto hráèe :evil:
Pokud ho prodáváš zadarmo, tak nezjistíš kdo ho chce koupit :!:
díky :twisted:
rust
Team Board Member

Post by rust »

http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
za kolik ho strelit??? :D
pls poradte a mejte vlastni nazor, takze kdyz tam nekdo neco napise, klidne ho prebijte :wink:
s max. moralkou ma 75%
se 100% zkusenostmi ma 81% :wink:
Image
La Juve siamo noi!!!
melon

Post by melon »

okolo 800k :D
Post Reply

Return to “Přestupy (cz/sk)”